Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard ım daha gelmedi Türkiye ye gideceğim bu bir sıkıntımı benim için?

Benzer Başlıklar

• Greencard ile Türkiye de evlenmek

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    203 Bakış
    crazycellsC
    @Meltem-Koç, içinde söyledi: Greencard ile Türkiye de evlenmek Eşim greencard sahibi 1.5 yıldır Amerika da yaşıyor. Yanına gitmek için turistik vizeye başvurdum iki kere red yedim. Şimdi Türkiye de evlendik. Bundan sonra ki süreç nedir. En az ne kadar beklemem gerekiyor. Nereye başvuru yapacağız? https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari
  • 0 Oy
    28 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @murat-taskin *Acil* Greencard'ımı ABD'de unuttum, geri dönüşü nasıl yaparım? içinde söyledi: Green kart için konsolosluğa NEW JERSEY adresi verdim ve NEW YORK a gideceğimi söyledim. Ben MIAMI'den giriş yapsam sorun olur mu acaba? hayir, hicbir sorun olmaz.
  • GreenCard ile evlilik

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    20
    1 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    Y
    @btek14 çok teşekkür ederim detaylı bakacağım .
  • Greencard başvuru yeni dönemi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    1 Oy
    3 İleti
    708 Bakış
    crazycellsC
    @duda493 Greencard başvuru yeni dönemi içinde söyledi: Herkese merhabalar greencard başvurusu konusunda yeniyim, bugün siteden (department of state) kontrol ettiğim kadarıyla başvurular kapanmış ancak bir sonraki başvuru ne zaman açılacak? Henuz resmi tarihler aciklanmadi ama genelde Ekim-Kasim'da oluyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k