Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard ım daha gelmedi Türkiye ye gideceğim bu bir sıkıntımı benim için?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    6 İleti
    711 Bakış
    Ai123A
    @Calibraturbo Londra'daki Büyükelçilik mi?
  • Evlilik ile Greencard

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Liliac, içinde söyledi: Evlilik ile Greencard Merhabalar ben greencardliyim 4 sene ulke disinda kaldim gecerli sebeplerim vardi tekrar ulkeye giris yaptim. Nisanliyim ve nisanlimi en kisa surede buraya getirmek istiyorum. iltica basvurusunda bulunsa sponsor olan biriyle benim bulundugum yere getirilse iltica eden biri greencardli biriyle evlenebilir mi sorum bu. Birde ben evlenip bosandigim icin greencardimi eski esim sayesinde almistim cekilis ona cikmisti buda bir sorun teskil eder mi ? Cevaplar icin simdiden tesekkuler:) Maalesef Green Card'lilar nisanlilarina sponsor olamiyorlar, ABD vatandasi olduktan sonra nisanliniza K1 ile sponsor olabilirsiniz. Genelde yeniden evlenip Green Card sponsoru olacaksaniz gocmen olma tarihinizin ustunden en az 5 yil gecmis olmasini istiyorlar.
  • 0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @jasmin Green Card Sahibi Birinin ABD'ye gittikten sonra Türkiyeli biri ile evlenmesi ve onu ABD'ye getirmesi içinde söyledi: @1877ru "Türkiyeli" diye bir sıfat yok. Türk demekten gocunuyorsanız Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı diyebilirsiniz ! Cevaplariniz basliktaki konu ile alakali olmali, ayrica forumda siyasi propaganda yasaktir! Turkiyeli kelimesinin "Turkiye Cumhuriyeti Vatandasi" anlamiyla kullanildigi cok basit bir akil yurutmesi ile anlasiliyor (tumdengelim), ki siz de anlamissiniz zaten. O nedenle "propaganda" yaptiginizi soyleyebilirim. Bu forumda yazilanlar acik ve anlasilir olmali. "Turk" kelimesi birden fazla anlama geliyor, bu kavramlari surekli icice karistirmanin bir anlami yok, 100 yil oncede kalip ulusculuk anlayisiyla hayatinizi yasamak isterseniz bu sizin tercihinizdir ama forumda ayristirici ifadeler kullanmak ve ayrimcilik yapmak yasaktir, bilginize!
  • Greencard başvuru yeni dönemi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    1 Oy
    3 İleti
    707 Bakış
    crazycellsC
    @duda493 Greencard başvuru yeni dönemi içinde söyledi: Herkese merhabalar greencard başvurusu konusunda yeniyim, bugün siteden (department of state) kontrol ettiğim kadarıyla başvurular kapanmış ancak bir sonraki başvuru ne zaman açılacak? Henuz resmi tarihler aciklanmadi ama genelde Ekim-Kasim'da oluyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k