DV2019 bekleme odası
-
Arkadaslar, 1,5 senedir Fransa’da öğrenciyim dolayisiyla buradan adli sicil kaydı belgesi almam lazım ama burada o belgeyi internetten başvurarak alindigini biliyorum fakat sadece fransizca veriyorlar, o belgeyi ingilizceye çevirtmem gerekli olur mu? aramızda DV surecini fransa'da geçiren yada geçirmekte olan var mi? Bilen birileri aydinlatabilir mi?
-
@lordbolton forumdakiler hariç yazsak iyi olmaz mı
-
@ayvalik10 o genellemeye katılmıyorum ancak bahsettiğim kişinin öyle biri olduğunu demek istedim. Genelleme yapmadım.
-
@muhammetnzr Türk vatandaşı iseniz e-devlet üzerinden sicil kaydınızı alabilirsiniz.
-
@mindi Evet biliyorum e-devletten alindigini, ama ben Fransa’daki sicil kaydımın'da belegesini almam lazım neticede 1,5 seneden beri fransadayım.
-
-
@mindi tamam, teşekkürler.
-
@muhammetnzr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaslar, 1,5 senedir Fransa’da öğrenciyim dolayisiyla buradan adli sicil kaydı belgesi almam lazım ama burada o belgeyi internetten başvurarak alindigini biliyorum fakat sadece fransizca veriyorlar, o belgeyi ingilizceye çevirtmem gerekli olur mu? aramızda DV surecini fransa'da geçiren yada geçirmekte olan var mi? Bilen birileri aydinlatabilir mi?
Yukarida sayin @mindi 'nin linkini verdigi konuda sorun sorunuzu isterseniz, eger DV surecinizi Fransa'da geciriyorsaniz Fransa'daki ABD konsoloslugundan bu bilgiyi almalisiniz. Konsolosluktan konsolosluga bu tur uygulamalar degisebilir.
-
@crazycells tamam, teşekkür ederim.
-
Bu ileti silindi! -
@semavi harika bir cevap, katıla katıla güldüm :-)
-
Bu hafta açıklanıcak olan bülteni merakla bekliyorum bundan sonra 3 bülten kalıcak. Bu bültene kadar hiç bir heyecan yoktu ama bu bültende baya bi heyecanlı bir şekilde bekliyorum umarım umut kıran bir rakam olmaz.. Tahmini olan var mı aranızda ?
-
@nevergiveup bazı ülkelerde vize dağıtımı bittiği için tahmin yürütülmez mayıs bülteni nisana göre tahmin edilebilir
-
@nevergiveup 25 bin civarı olabilir diye düşünüyorum.Bir sonraki ayda current 😃
-
Eksi çıkacak ve geri gelecek rakam... Kaynak sağlam... Yayalim :)))
-
13000 olucak çıkanlarda geri dönücek 🤣 şaka maka umarım herkese çıkar
-
Bence 26 binleri görür bu sene current olur heralde 😊
-
Acil yardımınıza ihtiyacım var ais kaydımı yapmak için hesap olusturuyorum ama kaydınız var deniliyor acaba turist vizem vardı onunla alakalı olabilir mi?
-
Ais kaydımı hazır olmadı uyarısını alınca 08503902884 numarasından arayarak halletmeye calıstım fakat görevlide hazır olmadığı uyarısını alınca benden esee_contactus+tr+ı[email protected] adresine pasaport numaram, eposta adresim,ad-soyad, doğum tarihim, ve kentucky den gelen randevu e maili mi taratıp yollamamı istedi. Konu kısmına da case number ı yazıp ais kaydı hazır görünmüyor uyarısını düşmemi istedi..
-
@hockeyumpire2 biz de böyle yapmış ve bizim dosyamızın hazır olduğuna sadece case numberın önüne (sanırım 3 taneydi) sıfır koymamız gerektiğine dair bir cevap almıştık maile. Sonrasında girişi yapmıştık.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum