Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 cevabınız için tesekkurler 6 sene olmus ama mulakattada sorar yuksek ihtimal ama artı oldugunu dusunuyorum.Belki yunan adası olabilir.Acıkcası hiç yd ye gitmeyenlerede veriyorlar gidenlerede vermemeleride oluyor.Allahın taktiri bakacagız Allah yazdıysa olur hertürlü 🙂 yunan adasından sonra yunanistan vizesi kolaylasır dıye dusunuyorum

• @T-C-Kubilay-Dikici sagolun guzel dileğiniz için kuzenlerim ve diğer akrabalarım orda.İstanbul mu ankaramı tavsiye edersiniz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Kunfeyekun, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@ATS16 cevabınız için tesekkurler 6 sene olmus ama mulakattada sorar yuksek ihtimal ama artı oldugunu dusunuyorum.Belki yunan adası olabilir.Acıkcası hiç yd ye gitmeyenlerede veriyorlar gidenlerede vermemeleride oluyor.Allahın taktiri bakacagız Allah yazdıysa olur hertürlü 🙂 yunan adasından sonra yunanistan vizesi kolaylasır dıye dusunuyorum

Son 5 yılda yapılmayan yd seyahatler ve son 5 yıl içerisinde kapı vizesi ile yapılsa bile yapılan yd seyahatlerin dikkate alınma oranı tartışılır, deneyim başlığında farklı tecrübeler var, okuyarak çıkarım yapabilirsiniz isterseniz. Denemek serbest, $185 vize ücreti ve yapacağınız diğer masraflar var vize mülakatına girmeyi planladığınız şehire ve yaşadığınız şehire göre. Kaderde varsa olur 🙂

• ⭐⭐

@Kunfeyekun Ankara yada İstanbul tercihini yaparken ben bir taraf diğer tarafa göre daha fazla onay verdiği için değil konyada ikamet ettiğim için ankaraya hızlı trenle 1.5 saatte gidebiliyordum ayrıca ankaradaki otellerin istanbula göre daha uygun olması ve forumda okuduğum bir çok deneyimin ankara olması en önemlisi de randevu alırken ilk başvurumda ankara istanbula göre randevu tarihi 3 ay daha önceydi gel gelelim randevumu önce çektim ama çekmeseydim yada çekemeseydim 3 ay daha erkendi ankara.

• Merhaba, yeni sistemde kac kez Yeniden Randevu Planla yapabilirim? Sadece 1 kez tarihi one aldim ve "Randevu planlama sayısı sınırı aştı." uyarisi aliyorum. Bu normal mi?

• @harunelresit, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@T-C-Kubilay-Dikici Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi gezip göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Eşim hala vizeleri görelim ondan sonra heyecanlanalım diyor 🙂 Biraz daha temkinli olmakla beraber inşallah güzel bir gezi olur diyorum artık etrafa 🙂

Evet güzel haberi verelim... İşlemler tamamlandı ve visa statüsü ıssued oldu 🙂 bekledik ama sonu güzel bitti. Tekrar forum nezdinde sizlere de teşekkür etmek istedim.

• ⭐⭐

@harunelresit Süper çok sevindim şimdiden iyi tatiller diliyorum 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@harunelresit, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@harunelresit, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@T-C-Kubilay-Dikici Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi gezip göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Eşim hala vizeleri görelim ondan sonra heyecanlanalım diyor 🙂 Biraz daha temkinli olmakla beraber inşallah güzel bir gezi olur diyorum artık etrafa 🙂

Evet güzel haberi verelim... İşlemler tamamlandı ve visa statüsü ıssued oldu 🙂 bekledik ama sonu güzel bitti. Tekrar forum nezdinde sizlere de teşekkür etmek istedim.

Pasaportları almadan kesin emin olmayın demiştim 🙂 Hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.0k

| | | |