Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kargo konusunda destek?

Alışveriş ve Mutfak
5 3 155 3

• Merhaba,
    Genetik-dna testi yaptırmak ve hangi milliyetlerin genlerini taşıdığımı öğrenmek istiyorum. Bu hizmeti sunan bir firmayla görüştüm ancak tr ye test kiti göndermediklerini söylediler. Bu kiti alıp bana kargolayacak bir üyemiz var mı acaba? Reklam olarak algılanır düşüncesiyle firmanın adını paylaşmadım. İyi forumlar…

• Yardımcı olabilecek bir üyemiz var mı?

• Hocam selam aynı şeyi bende yaptıracaktım sonra vazgeçtim. Bir firma çıkmıştı en son Türkiye içerisinden süreci yönetebiliyorsun ve daha kapsamlı diye hatırlıyorum. Fakat ücreti de ona göre biraz daha tuzlu hatta 2 katı olması lazım. Senin için hatırlamaya çalışacağım ama interneti yoklarsan bulursun diye tahmin ediyorum.

• @BerkanCaliskan, içinde söyledi: Kargo konusunda destek?

Hocam selam aynı şeyi bende yaptıracaktım sonra vazgeçtim. Bir firma çıkmıştı en son Türkiye içerisinden süreci yönetebiliyorsun ve daha kapsamlı diye hatırlıyorum. Fakat ücreti de ona göre biraz daha tuzlu hatta 2 katı olması lazım. Senin için hatırlamaya çalışacağım ama interneti yoklarsan bulursun diye tahmin ediyorum.

Bildiğim kadarıyla tr de kanunen yasak hocam.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• Turkiye'den Amerika'ya Urun göndermenin yolları?

Alışveriş ve Mutfak
    3
    0 Oy
    3 İleti
    439 Bakış
    N
    Türkiye'den buraya 1-2 paket Arveles göndermenin bir yolu var mı? Doktor raporu illa gerekiyor mu? Bilen ya da deneyimleyen varsa paylaşırsanızçok mutlu olurum.
  • Fareler icin ilac/zehir onerisi

Alışveriş ve Mutfak
    3
    0 Oy
    3 İleti
    150 Bakış
    MySeaM
    @MySea, içinde söyledi: Fareler icin ilac/zehir onerisi @kaanvercetti https://www.lowes.com/pd/MouseX-Throw-Packs-6-Count-Mouse-Killer/5013046053 Bu urun fareleri uzaklastiriyor. Ama yakalamak icin sanirim tuzak almaniz lazim, ozellikle evin icinde olduklari icin.
  • Amerika'da Kargo Firmaları

Alışveriş ve Mutfak kargo
    24
    0 Oy
    24 İleti
    5k Bakış
    K
    Pirateship'i kullanmanizi tavsiye ederim. Gonderi olculerine gore; USPS, UPS, Fedex gibi firmalarin hangi kargo sekli sizin icin en uygunu oldugunu gorebilir ve indirimli olarak pirateship uzerinden kargo ucretini odeyebilirsiniz.
  • Yasam Masrafi Kiyaslamalari ABD vs. Turkiye

Taşındı Alışveriş ve Mutfak
    129
    23 Oy
    129 İleti
    22k Bakış
    ATS16A
    Chicago, IL icin ortalama guncel durum 2025 Kasim itibariyle $2.435 - Ev kirasi (2+2 apartment) $100 - Utilities (su, atik ayristirma, apartman giderleri) $35 - Gaz $60 - Elektrik $150 - 2 arac kapali garaj $311 - 2 arac aylik kasko sigorta taksidi $259 - Araclardan bir tanesinin aylik kredisi $250 - 2 yetiskin HMO saglik sigortasi, goz ve dis dahil. 18 yas alti cocuk state guvence kapsaminda $200 - Iki arac aylik maksimum akaryakit gideri $70 - Uc hat cep telefonu aylik $60 - Ev fiber internet $400 - Community college tuition bir yetiskin icin aylik $400 - Cocuk sosyal aktivite (tenis, futbol, robotics haftada 4 gun) $300 - keyfi konular, kisisel alisveris, Starbucks - Amazon vb. $1.000 - market gida harcamasi. Disarida yemek sayisi nadir, haftada bir kez. Genellikle evde kendi aliskanliklarimiz doğrultusunda ev yemeği. Toplam: $6.000 yaklasik Tek kisi calisiyor ailede, diger kisinin evin gereksinimleri ve cocugun istek/ihtiyaclarina konsantre olmasi gerekiyor su an icerisinde buundugumuz surecte. Cocugun katildigi sosyal aktiviteler ve karsiliginda odenen ucretler Türkiye ile kiyaslaninca bir tenis kulubu haric ne yazik ki fiyat/performans dusuk bence. Ozellikle sporda bire bir ozel derste cocugun performansinda gozle gorulur ciddi fark olusuyor ama bunun da maliyeti yaklasik x 2 Community college tuition'a odedigimiz tutari aylik harcama olarak gormuyoruz, gelecege yapilan yatirim olarak dusunuyoruz. Aylik butceyi etkiledigi icin paylasmak istedim. In district resident icin community college $140 per credit hour. Kazancin en az %40 - %50 arasindaki bir kismi barinma ihtiyacina gidiyor, ev sahibi olunabilirse bir miktar saving yapma sansi olabilir ileride bizim icin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k