Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @scholarway transaction veya appointment confirmation ciktisi olmasi lazim UID numarasi yazili barkodlu onu print alabildin mi?

• Merhabalar, biraz önce mülakatı hatırlatmak için bir mail geldi. Getirilmesi gereken belgeler arasında “Proof of registration for document delivery services on ustraveldocs.com (a printout of the "Transaction Complete" page displayed after completing the registration is sufficient).” de var. Ben bunu UID numarası olan dokümanımız olarak yorumladım ama başka bir belge de sağlamamız gerekir mi ustraveldocs.com sitesinden? Şimdiden teşekkür ederim.

• @biophys, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

@scholarway transaction veya appointment confirmation çıktısı olması lazım. UID numarası yazılı barkodlu onu print alabildin mi?

Evet, üzerinde de UID numarası yazan Transaction Confirmation adlı dosyayı aldım. Ama appointment confirmation diye bir dosya göremedim.

• Merhaba arkadaşlar, aramızda vize randevusunu öne alıp re-schedule eden kimse var mı? Ustraveling sitesine ilk girdiğimde böyle bir opsiyon varken, delivery option belirledikten sonra de-schedule opsiyonunu göremiyorum.

• @phd Evet bu oluyor uzerinde uid senin pasaport numaran visa kategori pasaport teslim sekli ve bazilarinda ds260 no yazili transaction veya appointment confirmation ciktisi oluyor uid no yazili ve barcode varsa ok

• @scholarway visa randevusunu one cekemiyorsun cunku randevu nvc tarafindan ataniyor olmasi lazim

• @scholarway usavisascheduling Cok Ilginc , herkes ayri bir deneyim yasiyor bende Sorun yasamistim appointment confirmation ciktisini ikinci girisimde gorup almistim hic transaction ciktisi almadim ama onu goturenleride gordum, Bence uzerinde uid kodu ve barcode varsa tamamlanmis oluyor senin passport no visa type passport teslim sekli ve bazilarinda ds260 numarasi bilgileride oluyor ciktida bunlar varsa ok hatta Bence sadece uid no ve barcode varsa ok

• Herkese merhaba,
    Bu sabah vize görüşmemizi tamamladık, aklımdayken paylaşmak istedim sizlerle de.
    Sabah 07.30 randevusuydu, yakın çevrede emanet olarak telefon vs. bırakabileceğiniz yerler mevcut. Sıraya girdik ve pasaportları teslim edip güvenlikten geçtikten sonra görüşmenin yapılacağı alana ilerledik. Sıra hızlı bir şekilde ilerledi ve evrak teslimi yaptık. Bir sorun çıkmadı hatta confirmation page gibi belgeleri almadılar bile. Hepimiz belgelerimizi görevlinin istediği sıra ile verdik ( Ben-eşim ve kızımız). ABD vizelerimiz eski pasaportlarımızdaydı onları da teslim ettik. Görevli mülakatı türkçemi, ingilizcemi yapmak istediğimi sordu. Sakıncası yoksa türkçe tercih edeceğimi belirttim. Daha sonra mülakat için sıramızı beklemeye başladık. O da hemen geldi. Görevli direk ingilizce konuşmaya başladı bana da konuşabiliyor musun diye sordu evet diyince ingilizce devam etti direk. Yemin ettikten sonra;

• Kendinizden bahsedin.
    • Daha önce ABD de bulundunuz mu?
    • Daha önce evlendiniz mi?
      -İşiniz tam olarak nedir?
      -Job Offer (benim vardı) nasıl aldınız? gibi sorular sordular. Eşime askerliğini yapıp yapmadığını tekrar sordu. Eski vizelerimizi iptal ettikten sonra vizemizin onaylandığını söyleyerek iyi şanslar diledi.
      Toplamda 1 saat kadar sürdü işimiz.
      Bu uzun sürecin sonunda oradan mutlu ayrılmak çok sevinidiriciydi. Hepinize bol şans dilerim.

• @gzdeky hocam hayırlı olsun. Şansınız bol olsun.

• @gzdeky Hayırlı olsun Yeni yaşamınızda başarılar.

• @gzdeky hayırlı olsun herşey istediğiniz gibi olsun🙏

• Selamlar,

Yarın pasaport alımı için VFS Ankara'da randevu oluşturdum. Daha önce alanlar varsa aramızda, eşim ve aileme ait pasaportları bana verirler mi yoksa Muvafakatname isterler mi? şimdiden teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |