ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
Merhaba tekrar, bir mailde ceac dan geldi. Tarihi mülakat gününe kadar geçmiş olacak belgenizi farkettik, yeniden alip getirin diyorlar. Bu belge nufus kayit ornegi, ozellikle cocuklar icin nufus mudurlugunden aliniyordu. Birde yeniden askerlik durum belgesi yuklememiz istenmis.
-
@emkey Sizin randevu tarihiniz ne zamandı? Acaba tarihi yakınlaşanlara mı mail gönderiyorlar?
-
@Gokhun Konsolosluk randevusunu NVC, konsolosluk ile görüşerel belirler ve size yaklaşık 1-1.5 ay önce email ile bilgi verilir.
-
@phd Küçük çocuklar için vukuatlı nüfus kayıt örneği e-devletten alınamıyor ama e-devletten aldığınız anneye ait belgenin aynısını çocuk için de ekleyebilirsiniz. Sorun olmayacaktır.
-
@eakturk Hocam o kısmın güncellenmesini beklemeyin, o şekilde yazması sorun olmayacaktır. Size gelen emaildeki randevu tarihiniz geçerli. https://www.usvisascheduling.com/ kaydınızı tamamlamanız (tüm aileniz için ayrı ayrı) ve belgelerinizi hazırlamanız (sağlık raporu dahil) yeterli. Mülakatta başarılar.
-
Evet olabilir, 5 Haziran benim
-
@ninurkec Teşekkür ederim bilgiler için.
-
Merhaba arkadaşlar, Doctorun sitesinde yapılması gereken aşılar şunlar: Hepatit A, Hepatit B, Influenza, Influenza tip b (Hib), Kızamık, Meningokok, Kabakulak, Pnömokok, Boğmaca, Polio, Rotavirüs, Kızamıkçık, Tetanos ve Difteri toksoidleri, Suçiçeği. Bu aşıların tamamını yetişkin olarak yaptırmamız gerekiyor mu?
Ayrıca, Nisan ayından sonra sanırım influenza aşısı yaptırmamıza gerek kalmıyor ama emin olamadığım için sormak istedim.
-
@scholarway şubat ayından sonra isteseniz de bulamazsınız grip aşısını
-
@scholarway Ben daha bu hafta gittim muayeneye. Influenza asim yoktu, yapilmadi da. Bana hic asi yapilmadi. Var olan asilarim :
Td x4
Su cicegi x2
KKK x4 (bu normalde 2 doz isteniyordu ancak antikor yaniti olusmadigi icin tekrar yaptirmislardi)
Hepatit B x4
Covid-19 Biontech x2 -
Covid için önceden HES uygulamasından aşı kartı alınırken şimdi e nabız sisteminden alınmıyor sadece Covid aşıları listeleniyor. Bir de geçmiş aşılardan hiçbirisi e nabız sisteminde yer almıyor. Muayene konusuna deneyimli olan arkadaşlar aşılar için hangi tür kanıtlar sunmuşlardı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@phd e nabızdan alınan ekran görüntüsünü muayenede kabul ediyorlar. Ama genelde pekiştirme dozu olarak yapılmış olan aşılarınızdan tekrar yapılması gerekenler oluyor. Benim hepatit aşılarım vardı ama yetersiz bulup yine de yaptılar.
-
Ceac sitesine yüklenen dosyalar, biden fazla sayfaya sahipse tek bir dosya olacak şekilde yüklememizi istiyor. tek dosya olarak hazırlayacağımız sayfalar alt alta olacak şekilde hazırlanması sorun olur mu yoksa örnek dosyadaki gibi yan yana mı hazırlanmalı?
-
@gzdeky Muayene sırasında gerekip de onlarda olmayan bir aşı yoktur umarım. En azından tamamını yapıp bitirmiş olmak adına.
-
@Ephedra Merhabalar, bu dokümanlar DS-260 formu doldurulurken yüklenmemiş miydi? Tekrar mı yüklenmesi gerekiyor?
-
@phd kayıtlı olmayan aşılarınızıtekrar yapıyorlar ve antikor testide kabul etmiyorlar. Dv2026 mülakat deneyimlerinde yazan çokça kişi var oradan okuyun derim.
-
@phd Merhaba, NVC tüm belgeleri onaylamıştı. mülakat tarihi açıklandıktan sonra Ankara e mail attı ve " If any column says "Invalid Doc", "Incomplete", or "Re-Opened", that means you must take action by submitting a form or uploading a corrected/missing document." diyor e mail'de. ceac sitesinde tüm belgeler halen kabul edildi şeklinde gözükürken mesaj bölümünde 3 tane yeni mesaj olduğunu gördüm. yeni bir nüfus kayıt örneğini yüklememi istemiş ama benim mi yoksa eşimin mi belli değil. Önceki yüklediğim dosyalarda alt alta hazırlanmış sayfaların hatalı kabul edileceğini düşündüm. Hangimizin evraklarında sorun buldular belli değil
-
@nevadasfault polio normalde istenmiyordu, onu sanırım yapmamışlar ama bazı arkadaşlar daha önce yapıldığını söylemişlerdi.
-
@phd bizde bir sorun olmadı, sanmam öyle bir durum olacagını.
-
@Ephedra hocam nüfus kayıt örneği gibi evrakların 30gün süresi olduğundan onu hatırlatarak yenilerini ve güncelinin getirilmesini talep ediyorlar. süreli evrak varsa onları mülakata gitmeden yenilerini çıkarıp gitmek önemli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum