Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• E-2 Süreci Deneyimim ve Satışta Olan Truck/Ekipmanlar

Merhaba,

Amerika’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum.

Şunu özellikle belirtmek isterim ki iş kötü değil. Aksine kazançlı bir iş modeli. İsteyen olursa, kazancımı gösterebilirim:
    • Araçlarla ne kadara taşıma yaptığımızı,
    • Nereden nereye yük taşıdığımızı,
    • İşin kârlılığını gösteren örnek belgeleri.

Ayrıca elimdeki truck ve ekipmanlar bu iş için en uygun olanlardır. Aracı satın aldığım fiyatı da gösterebilirim, böylece işin maliyet ve kârlılık tarafı tamamen şeffaf olur.

Türkiye’den gelip E-2 vizesi almak isteyen biri için bu araçlar ve iş düzeni hazır bir başlangıç sağlayabilir. Ben de kendi deneyimlerime dayanarak:
    • E-2 sürecinde geçtiğim aşamaları,
    • Evrak hazırlığında nelere dikkat edilmesi gerektiğini,
    • Başvuru sürecinde karşılaşılabilecek durumları

detaylı ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım.

Amacım sadece aracımı satmak değil, aynı zamanda bu sürece girecek kişiye destek olmak. Sürecin nasıl ilerlediğini ve benim neler yaşadığımı açık şekilde anlatabilirim.

Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir.

Teşekkürler.

• E2 ye uygun Atlanta da güzel bir lokasyonda devren tesettür giyim mağazası bulunuyor ilgilenen olursa bana ulaşabilirsiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |