Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
Sizin yerinizde olsam vizeniz onaylanıp, pasaportunuz elinize geçmeden önce iptal/iade şartları esnek olmayan uçak bileti almazdım, son takdir konsolosun mülakat esnasında. Sizden daha zayıf seyahat profili olup vizesine kavuşan başvuru sahipleri olduğu gibi, sizin belirttiğiniz profilden daha güçlü olup üst üste red alan başvuru sahipleri var kişisel tanıdığım.
B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları başlığındaki olumlu/olumsuz deneyimlerden yararlanabilirsiniz mülakat öncesi, bol şans 🍀
-
@ATS16 Full kesintisizi iadeli bilet aldım. Ayrıca otellerimi de tamamen iptal edilebilir olarak aldım. Yoksa büyük risk zaten gerek yok. Ama almak ve alındığının bilinmesi belki karşı tarafta dönüşe kanıt olarak değerlendirilmesi anlamında belki elimi kuvvetlendirir. Bilmiyoruz ki ne dşünüyorlar. Tüm tuşlara basıyoruz işte. Ama bence en önemlisi olursa olur olmazsa da kendileri bilir psikolojisi ile görüşmeye gitmek.
-
Merhaba eşimin statusu Refused oldu bu nedemek? Yardımlarınızı rica ederim.
-
https://yesilkartforum.com/forum/post/412306
Spoiler’i okumanız faydanıza olabilir veya başvurusu reddedilmiş de olabilir.
-
@ATS16 Tşk.ler pazartesi pasaportu teslim alacağız ya sarı ya beyaz kagıt göreceğiz anladıgım. ek belge isteselerdi veya yüzyüze mülakat isteselerdi pasaportu yollamayacaklarmıydı? Teslim dışında mail gelmedi bi yeniden randevu oluşturmak için randevu bekliyordum:(
-
@vecii yüzyüze mulakat kagıdı geldi. Fakat sistemde tabaşvuruyu kapamadan nasıl öncelikli randevu oluşturabılırım? Bılen varmıdır? Tşkler
-
Baya uğraştım deneyimleri sonra uzun yazacağım fakat randevu yenilemede yakın zamana yok en erken Eylül gözüküyor bunu öne çekme şansımız varmı? Bilglerinizi rica ederim
-
Herkese Merhaba,
-
@travellerrr Merhaba, Ben de mulakatsiz vize yenilemesi yapmak istiyorum, anladigim kadariyla AIS sayfasinda formu doldurduktan sonra once randevu bulmaniz ve ucreti odemeniz gerekiyor, bunu yaptiktan sonra Interview Waiver cikiyor?
-
-
Şuraya net, kısa bilgiler almak için geliyoruz. İsmi lazım değil birileri yuvarlak cevaplar verip link yağdırıyor. Komik.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum