Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @ipekc merhaba, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde ben bu yol ile başvurumu tamamlayacağım.

• merhabalar.. IL gelen arkadaşları tebrik ediyorum.. salı günü olan konsolosluk randevusu için unganlardan cuma gününe randevu alınır mı? yani 3 gün önce olması riskli olur mu? şimdiden teşekkürler

• @Curuftas 2 gün yeteri diyor unganlar ama boş slot var mı bakmanız lazım?

• @emkey evet o da önemli tabi.. teşekkürler

• Merhabalar. Forumda daha önce yazılan mülakat deneyimlerinde "mailde belirtilen evrakların haricinde evrak istenmedi" deniyor. Ancak bana gelen İL mailinde istenen evraklar ayrıyeten belirtilmemiş. Acaba kayıt oluşturduktan sonra konsolosluğa götürülmesi gereken evrakları içeren bir mail daha mı geliyor? Bilgisi olan var mı?

• @Özgür-Şahin IL de ds260 icin submitted ettigin belgeler isteniyor . Ayrica konsolosluk tan da mailler geliyor orda da yaziyor , standart e devletten alinan nufus kayitlari arsivli adli sicil evli ise ve cocugun varsa Dogum belgeleri visa icin dotograflar pasaportlar ve cv ler lazim oluyor birde sormuyorlar ama ds260 in confirmation sayfasi lazim . Ayrica visa scheduling den olusturdugun pasaport teslim icin transaction page sayfasi

• @biophys çok teşekkürler

• Merhabalar, sizlere danışmak istediğim bir konu var. Chen ile başvurumu yapmıştım bana letter yazan hoca, önce gelip Amerikayı deneyimlemelisin diyor ben de Chen'e sorduğumda bizim alanımız değil vize avukatlarına sor vs gibi bir şey dedi. Sorumda şuydu; EB2-NIW sonuçlanmadan Amerika vizesine başvurursan sorun olur Amerikaya girişinde sıkıntı olur şeklinde yazılar okudum bu gerçekten bir sorun olur mu. Şimdi bu hoca bana 1 aylık bir davet mektubu yazsa kendi bütçemden gidip hem labında çalışıp hem oraları görebilirim ama daha hiç Amerika vizesine (eb2-niw hariç) başvurmadım. Sizce bu bir sorun olur mu yoksa zaten sorun olursa tursit vizesi vermezler başvurmakla bir şey kaybetmem mi?

• Merhabalar, hazirana randevu verilmiş olması haziran vize bülteninde bizim kategorimizin current olacağı anlamına gelmeyebilir. Böyle bir tecrübesi olan oldu mu hiç? Eğer böyle bir şey olursa randevuya gidilir mi yoksa o da mı ertelenir? Şimdiden teşekkür ederim.

• merhabalar, https://www.usvisascheduling.com/ sitesinde sorunlar yaşayanlar var mı? Sistem çocuğumun kişisel bilgilerinin zaten mevcut bir profil ile eşleştiğini belirtiyor ve bu nedenle online randevu profili oluşturamıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşanlar oldu mu acaba?

• @Curuftas Daha önce çocuğunuz için US vize başvurusunda bulunduysanız hesabı olabilir. Eğer hesabı varsa onun üzerinden başvurmak gerekir.

• @phd aslında turist vizesi var ama bizde neden böyle bir hata vermedi.. neyse çok değerli bir bilgilendirme idi çok teşekkür ederim

• @Curuftas bende de başta verdi bu hatayı çocuklarımdan biri için, ertesi gün kendiliğinden düzeldi.
    Bilgi için, hata aldığım çocuğumunda önceden vizesi vardı ancak vizesini alırken bu sistem yoktu o tarihte. Diğer çocuğumunda vardı vizesi onda bu hatayı vermedi.

• @pinkpanther hocam halihazirda turist vizesi olupta eb2 basvurusu sureci devam ederken amerikaya girip cikanlari okumustum. Ama bence boyle bir niyetiniz varsa once turist vizesi isini halledin, cunku o vize gocmen olma potansiyelinizin oldugu anlasilinca reddedilir buyuk ihtimal, zaten ona basvururken baska basvurunuz var mi soruluyor, yanlis bilgi verseniz de olmaz. Bence turist vizesini garantileyip sonra eb2 vize surecini baslatirsaniz daha isbetli olur

• @emkey bizim de vize aldığımız tarihte bu sistem yoktu ancak hala çözülmedi bizim problem 😞

• @Curuftas merhaba online randevu oluştururken eşiniz ve çocugunuzu depented olarak mı eklediniz yoksa sıfırdan profilmi oluşturdunuz?

• @gzdeky depented olarak

• Merhaba, pasaportlar geldikten sonra USA en geç kaç ay içinde giriş yapmamız gerekir?

• @machinist01 teşekkürler cevabınız için ben Ağustos ayında başvurmuştum sizin dediklerinizden anladığım zaten turist vizesine başvurursam reddedilir.

• @gzdeky Geri sayım sağlık muayenenizden sonra başlar. 6 ay içinde giriş yapmanız gerekir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |