DV2019 bekleme odası
-
Arkadaşlar Britsimon`u boş verin. @cancakicitr ondan daha mantıklı ve akıllıca yorumlar yapıyor ve bu ay CURRENT olacak diyor. Ben de aynı fikirdeyim. CURRENT zamanı geldi.
-
@engineer 21900 olmuş şimdi siz diyince baktım merak edip. Çok değişik bir sene oluyor 😅
-
https://yesilkartforum.com/bulten/
Ben bu sayfayi diyorum -
Bu ileti silindi! -
@doctor DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells merhabalar. Benim vakam gercekten ilginc ilerliyor, hergun yeni bir sikinti ile karsilasiyorum:) Suan J1 ile research yapiyorum ve DS-260 formumu submit etmistim. Research yaptigim universitedeki International Student Office'de ki sorumlu kisi birkac gun once vefat ettigi icin bugun bana yeni sorumlu kisinin isminin oldugu guncel DS-2019 formumu gondermisler. J1 waiver'a basvururken suana kadarki olan eski DS-2019 formlarimin bilgilerini girmistim ve Waiver'imi gecen ay teslim aldim. Bugunki bana gonderilen yeni DS-2019 formu hem benim J1 waiver'im icin hemde submit ettigim DS-260 formum icin herhangi bir sikinti olusturmaz degil mi, cunku suana kadarki islemlerimde eski DS-2019 formlarimin bilgilerini yazip submit etmistim? Cok tesekkurler.
Bir sorun olacagini sanmiyorum, DS2019'daki baska bilgilerde degisiklik var mi? (Programin turu, bitis suresi vs. )
-
@engineer DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Crazycell bulten sayfasindaki 21500 rakami niye kaldirildi.yeniden.mi guncellenecek
Hemen duzeltiyorum :slight_smile:
Eski sunucudan yeni sunucuya gecerken, bu sayfa icin eski bir kopyayi kullanmisiz sanirim, simdi duzelttim. Bilgilendirme icin tesekkurler.
-
@crazycells sadece formun basilma nedeninde new responsible officer yazacak sekilde degisiklik yapildi. Onun disinda bir degisiklik olmadi. Bu soruyu sey icin sormustum, ilk baslarda bir avukat ile calisiyordum waiver icin ve avukat green card alana kadar herhangi yeni DS2019 formu cikmamasi icin vizenizi uzatabildiginiz kadar uzatin demisti, 2020ye kadar uzattim ve waiver a eski DS2019larla basvurdum ancak suan yeni DS2019 formu cikmis oldu. Mantiken bir sikinti olmamasi gerekiyor cunku sadece sorumlu kisi degisti ancak yinede bir tecrubeli kisiye danismak istedim bende. Cok tesekkurler
-
@tairanu DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@engineer 21900 olmuş şimdi siz diyince baktım merak edip. Çok değişik bir sene oluyor 😅
yok yok, 21.900 seklindeydi zaten o; sanirim sayin @engineer onceki aylardaki sayilarin etkisiyle 21.500 diye yazdi.
-
@doctor DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells sadece formun basilma nedeninde new responsible officer yazacak sekilde degisiklik yapildi. Onun disinda bir degisiklik olmadi. Bu soruyu sey icin sormustum, ilk baslarda bir avukat ile calisiyordum waiver icin ve avukat green card alana kadar herhangi yeni DS2019 formu cikmamasi icin vizenizi uzatabildiginiz kadar uzatin demisti, 2020ye kadar uzattim ve waiver a eski DS2019larla basvurdum ancak suan yeni DS2019 formu cikmis oldu. Mantiken bir sikinti olmamasi gerekiyor cunku sadece sorumlu kisi degisti ancak yinede bir tecrubeli kisiye danismak istedim bende. Cok tesekkurler
Yok, merak etmeyin. O kisinin kim olduguyla, waiver kararinin ilgisi yok sonucta :slight_smile: , o nedenle bir sorun yasamazsiniz. Ama iki DS2019 belgesini de mulakata goturun ki, program detaylarinda farklilik olmadigi belli olsun.
-
@crazycells bende heyecanlandim 😁
-
Merhaba arkadaslar, ben ds260 girdiğimde sag üst kosede EXPIRATION DATE 04/30/2019 şöyle birşey goruyorum bu ne anlama geliyor sizce? ds260 formu gecen sene agustos'ta doldurup gonderdim.
-
@crazycells tesekkurler bende bultende guncelleme oldu zannettim
-
@muhammetnzr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba arkadaslar, ben ds260 girdiğimde sag üst kosede EXPIRATION DATE 04/30/2019 şöyle birşey goruyorum bu ne anlama geliyor sizce? ds260 formu gecen sene agustos'ta doldurup gonderdim.
sizinle ilgili bir durum degil o.
-
@cancakicitr evrak maili gelmeden mi evraklarinizi yolladiniz?
-
@cenkay durumumu sormak için mail attım ilk önce sonrasında benden evrakları istediler. Bende gönderdim ve 4 günde onay geldi.
-
@civilengineer19 teşekkür ederim cevabınız için.meslektaşız oyuzden size sordum😀tekrar teşekkürler
-
@cancakicitr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@cenkay durumumu sormak için mail attım ilk önce sonrasında benden evrakları istediler. Bende gönderdim ve 4 günde onay geldi.
iki durum birbirinden tamamen bagimsiz, sadece ayni zamana denk gelmis de olabilir :slight_smile: bunu da belirtmelisiniz...
ki bence buyuk ihtimal de oyle oldu... :slight_smile: -
Merhaba arkadaşlar, Case numaram 2019EU8XXX
27 martta da
"Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member" içerikli email aldım KCC'den.Case no'nun 2019EU8XXX olduğunu göz önünde bulundurularak sizce mayısta randevu alabilir miyim, kanaatlerini nelerdir? Teşekkürler.
-
@crazycells evet olabilir tabiki ali cihan bey :) tamamen denk gelme ihtimali de var attığım mailede cevap vermiş olabilirler :)
-
@sozluk mayıs randevuları dağıtıldı, artık nisan ayına girdiğimizden dolayı bu ayın sonunda haziran randevuları için mail alacaksınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum