DV2027 Sohbet Odası
-
Selamlar hocam,
Küçük bir kavram karmaşası olmasın; KCC (Kentucky Consular Center) zaten bağımsız bir kurum değil, bizzat ABD Dışişleri Bakanlığı'na (Department of State) bağlı, Konsolosluk İşleri Bürosu'nun (Bureau of Consular Affairs) operasyon merkezidir. Yani "Konu Dışişleri'ne bağlı" dediğinizde aslında aynı yeri işaret etmiş oluyoruz. Washington kararı alır, Kentucky uygular.
Mailin otomatik (template) olması konusuna gelirsek; evet, binlerce maile tek tek yazmıyorlar, hazır şablon kullanıyorlar. ANCAK, önemli olan o şablonun içeriğinin değişmiş olması.
Normalde "Please check the website for updates" (Gelişmeler için siteye bakın) şablonunu kullanırlarken, şu an "Registration will begin shortly" (Kayıtlar kısa süre içinde başlayacak) şablonuna geçmişler.
Eğer size de aynı mail geldiyse bu harika bir haber.
Demek ki bu cevap, sadece bana özel bir hata yada yanlışlık değil, kurumun "Süreç başlıyor, hazırlanın" mesajını tüm soranlara standart olarak verdiği anlamına gelir. Bu da "İptal oldu" dedikodularını tamamen boşa çıkarır.
Bence bardağın dolu tarafına bakalım; kurum "Yakında başlıyoruz" diyor.
-
@Onur-AKYILDIZ Adminlerin bu adama bi onur madalyası falan vermesi lazım.
Hatta bak senin için tasarladım.

-
Bu ileti silindi! -
@Onur-AKYILDIZ konunun olumlu veya olumsuzluğuyla alakalı bir yorum yapmayacağım ancak kcc ile alakalı şunu söyliyim zamanında henüz açıklanmamış gelecek bülteni yanlışlıkla mail atan, dosya durumunu soran kişinin dosyasını unlock eden bir kurum aynı zamanda
-
@Onur-AKYILDIZ No Dispute hocam eğer gerçekten öyle olursa çok mutlu olurum bende küçük kardeşime başvurmak istiyorum vs gerçekten buradaki herkes için umutlar tekrardan yeşerir ama aşağıda arkadaşlarımızın belirttiği gibi işe biraz daha umudumuz bakış açısıyla değil gerçekci baktığımızda bu işin olmama ihtimali hala masada umuyorum ki olumlu yönde gider ve başvuruları açarlar 2027 boşa gitmez koca 1 senenin elenmesi bile insan hayatından 1 sene başvursak en azından denemiş oluruz topluca. Yinede tüm bu uzun bilgilendirme ve yazı için teşekkürler herkesin hakkında en iyisini diliyorum ^^
-
Bu ileti silindi! -
Bu açıklama bile benim için umut yeşerticiydi, bu kadar olumsuzlukların arasında olumlu bakabileceğim bir gelişme diyebilirim kendi açımdan.
Umarım gidişat Dv2027 sürecinde olumlu yönde devam eder.. -
Travel.state.gov sitesinde 2027 DV başvurularının ne zaman başlayacağını en kısa sürede açıklayacaklarını belirtmişler. 2027 DV haberlerine bakın. Göreceksiniz.
-
5 kasımda yayınlanlanmış o eski haber 1 dolar ücret getirileceği zaman heralde
-
@Ramazan-Altan İlgili sitede böyle bir bildiriyi bulamadım. Doğruluğu nedir?
-
5 kasımda yayınlanmış. Yani eski haber
-
Trump gidene kadar gc geri gelmez boşuna umutlanmayalim
-
Böyle olmsuz yorum yapanları görünce sinirleniyorum ya neye göre geri gelmez kanıtın var mı insanların umudunu neden kırıyorsun olumsuz yorumlarını lütfen kendine sakla. Ben geleceğine inanıyorum hatta yakın zamanda banada çıkacak inşallah

-
@Ferhat-977 Gün doğmadan neler doğar kim bilir Ferhat bey çıkmadık candan ümit kesilmez. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
-
Trup reyiz iran ve çevresinde Amerikan vatandaşlarına Türkiye veya Ermenistan'a gidin diye uyarı çektirmiş, yani ülkeme göç yine başlayor, hani diyorum artık bizde mi golden vize satsak, ev alana vatandaşlık yerine 5 yıl sonrada avrupa birliğine sebest geçiş diye yalan pardon vaat verdik mi tamam, bütün ipini koparan gelir, duvarı aşan değil, parayı basan kazanır. Asrın liderimizin trup reyizden öğrenecek çok şeyi var.

-
@Onur-AKYILDIZ eninde sonunda açacaklar ben eminim
-
@Onur-AKYILDIZ Hadi bakalım hayırlısı, beklemeye devam, güzel haberler gelmesi dileğiyle.
-
Umutları tüketmeyelim arkadaşlar, AÇILACAK inanıyorum..
-
@Onur-AKYILDIZ Böylesine önemli bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorum.....**.**Moral oluyor..****.Elinize sağlık...
Bu bilgileri takip edip bizlerle paylaşmaya devam ederseniz bizleri mutlu edersiniz..
Sevgiler / Selamlar -
@berkant-uçkaç dostum sinirlenecek bir şey yok empati yapman lazım resmi sitede başvurular açılmadıkça olur-olmaz diyen tüm söylemler teknik olarak popülizme girer. Adam da kalkıp
"Böyle polyanna yorum yapanları görünce sinirleniyorum ya neye göre geri gelir resmi açıklama var mı insanlara neden boş hayaller pompalıyorsun olumlu yorumlarını lütfen kendine sakla. Ben gelmeyeceğine inanıyorum hatta 3-5 yıl GC yapılmayacak"
dese neyi tartışabiliriz ki...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum