Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba Arkadaşlar,

Herkese selamlar!
    Umarım herkes iyidir. Uzun bir bekleme sürecinin ardından, eşimin yanına gelebildim. Gerçekten büyük bir yolculuk oldu benim için, çünkü ilk defa yurtdışına çıkıyorum. Bugüne kadar yurtdışında tecrübem olmadı.

Bugün Amerika – New Jersey’deki 21. günüm. bilmedigim ortamlara kolay uyum sağlayabilen ve ogrenmeyi seven bir karakterim. 30 yıl boyunca İstanbul’da yaşadıktan sonra, doğduğum şehirden uzaklaşıp yeni bir yere adapte olmak bazı zorluklar yaratıyor tabii. Ancak bu süreçte edindiğim tecrübelerle yavaş yavaş her şeye alışmaya başladım.

Asıl konuya gelecek olursam; İstanbul Üniversitesi İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi bölümü mezunuyum, ayrıca Anadolu Teknik Meslek Lisesi çıkışlıyım. Mesleğimle ilgili 5 yıllık bir tecrübem var. Mesleğimi uzun süre yaptım ve bu alanda birikimim var.

Amerika'ya gelmeden önce, bitirdiğim bölümü paylaştığımda HVAC sektöründe ciddi bir açık olduğunu ve iyi bir pozisyon bulabileceğimi söylediler. LinkedIn üzerinden yaptığım araştırmalarla, HVAC sektöründeki maaşların gerçekten yüksek olduğunu gözlemledim. Ancak internet üzerinden HVAC teknikerliğiyle ilgili sağlam bir bilgiye ulaşamadım. Bu alanda almam gereken sertifikaları öğrendim. Diplomalarım ve almak zorunda olduğum belgelerle ilgili olarak, iyi firmaların kabul ettiği sertifikalar ve bu belgeleri sağlayan kurumlar hakkında bilgi almak istiyorum.

Burada HVAC teknikerliği yapan biri var mı? Bu konuda bilgi alabileceğim bir kaynak veya kişi bulabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim!

• Merhabalar. Bende yeni mezun oldum bu bölümden henüz hiçbir tecrübem yok. Neler yaptınız ne gibi önerileriniz var acaba. Nerelerde çalışayım? Şimdiden teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |