Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@Nacrumates evet sanırım, sizin gözünüz aydın, darısı bize en yakın zamanda inşallah

-
Merhabalar,
20 Aralık’ta giriş yapmıştık. 5 Ocak’ta greencardlarımız işleme alınmıştı. 13 Ocak itibariyle postalanmış olarak sistem güncellendi. Bilgilendirmek istedim.
-
Merhabalar, bizim de aynı şekilde greencardlarımız bugün itibariyle postalanmış olarak görünüyor.
-
24 aralıkta houstondan giriş yapmıştık, mülakatta ve ds260 formunda bi adres belirtmemiştik. abdye girerken memura vermiştik adresi. SSNlerimiz hala gelmedi. 2 kere ofise gittik fakat randevuzu almadılar. Bugün en sonunda randevu alamadıgımızı 100 dk telefonda beklme süresi oldugunu ve 20 günü geçtiğini söyledik, randevusuz aldılar. SSN atanmıs ama kart ortada yok, kağıda yazdı numaralarımızı. Yeni adres istedi verdik 2 haftaya gelir dedi:/ Yardımcı olan herkese tesekkürler
Not: Green cardlarımız 12 ocakta basıma girdi.
-
31 Aralıkta girmiçtim, bugün SSN adresime ulaştı
, Green Card konusunda hala ödeme alındı aşamasında -
24 aralıkta girmiş ve SSN lerimiz gelmişti. bugün kredi kartı başvurusu da yaptık ve yarı secured kart çıktı. Greencardlarımız da being produced aşamasına geçmiş dün. ABD 3.hafta güncellemesi yapmış olayım.
-
@denizezgi, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
24 aralıkta girmiş ve SSN lerimiz gelmişti. bugün kredi kartı başvurusu da yaptık ve yarı secured kart çıktı. Greencardlarımız da being produced aşamasına geçmiş dün. ABD 3.hafta güncellemesi yapmış olayım.
Semi secured kredi kartına hangi bankadan başvurdunuz? Ne kadar depozito istedi sizden banka ve ilave ne kadar kredi tanımladı?
-
@melisbasdurmus selamlar, gözünüz aydın öncelikle. Benzer bir durumdayız, hatta bizim havalimanında da adresimizi almadıkları için daha da karışık. 21’inde girmemize rağmen GC hala ücret alındı aşmasında, SSN’den ise hiç ses yok.
Havalimanı sonrası USCIS’den adres bildirimi yapmadınız sanırım di mi? Bizim tek beyan noktamız orası olabildi.
GC’nizi teslim sürecini de paylaşabilirseniz çok seviniriz.
-
@ATS16 bank of americadan aldık. 100 dolar deposit ile 500 limit verdi
-
@apexcruel cok tesekkürler, hayır havalimanından sonra bekledik herhangi bi adred bildirmedik zaten verdik diye, taaki dün memur yeni adres isteyince eve gidip uscis adres güncellemesi de yaptık. ssn ofisine gidin mutlaka belki dediğim şekilde iletirseniz randevusuz alırlar. tabii green card için iletirim aynı sekilde
-
Selamlar, 21 Aralıkta LAX’ten giriş yapmıştık. SSN’lerimiz bugün gelmiş. Bekleyen herkese sorunsuz sıkıntısız ulaşmasını dilerim.
Bu arada, sadece pasaport ile ( fiziki greencard olmadan ) ikinci girişini yapan arkadaşlarımız var mı?
-
@mhmtkz UPDATE: Benim SSN geldi, yaklaşık üç haftada gelmiş oldu.
-
Merhabalar, biz de ilk girişi 9 Aralık’ta JFK’den gerçekleştirdik. 8 gün sonra yani 17 Aralık’ta SSN’lerimiz geldi. Green Card’larımız basım aşaması statüsüne geldi heyecanla gelmesini bekliyoruz
-
Merhaba, biz de eşimle 21 aralık’ta LAX’tan giriş yapmıştık. 5 ocak’ta ssnlerimiz geldi. Greencardlarımız ise salı günü yani 13 ocak’ta postaya verilmiş gözüküyor. Greencardlar için süreç beklediğimizden daha çabuk ilerledi.
-
Karar sonrası hızlıca girenlerden bir tek bizim sürecimiz ilerlemedi galiba
ne SSN'den ne de GC'den ses yok, konu adres çok çok büyük ihtimalle.SSN için ikinci girişimiz öncesi randevu oluşturup SSA ofisine uğrayıp halledebiliriz diye düşünüyoruz, ancak GC'leri 90 gün beklemekten başka alabileceğimiz bir aksiyon var mı? Onda da direkt ulaşmadığına dair inquiry oluşturmamız gerekecek sanırım.
Bu süreçte biyometrik randevusu vs planlanırsa email yolu ile bilgilendiriyorlar mı veya USCIS hesabından görebilme şansımız oluyor mu bilginiz var mı?Kartlarına kavuşan herkese hayırlı olsun tekrardan, darısı başımıza

-
@apexcruel merhaba, bizim SSN’lerimiz de dün geldi, hâla gelmeyenler de var bildiğim kadarıyla.
Greencard için ise USCIS’ten sorgulama yaptınız mı?
-
@bkio evet sıklıkla bakıyorum, Fee Payment Received statüsündeyiz.
-
Selamlar arkadaşlar, 12 ocak akşamı LAX’den girişimi yaptım. Pasaport kontroldeki memur çok rahattı, hiçbir şey sormadı bile. Vizemi görünce önce direkt mührü bastı, sonra sarı zarfımı açıp evraklarımı kontrol etti sonra da bana kartla ilgili bilgiler verdi. Bir şey sormak ister misin diyince ICE beni durdurursa pasaportumu göstermek dışında yapmam/söylemem gereken bir şey olur mu dedim, hayır sen şu andan itibaren ABD’nin yasal bir kalıcı sakinisin bir sorun yaşamazsın bunu göstermen yeterli Amerika’da iyi şanslar diyip gönderdi
-
@apexcruel Merhaba bizim GC 18 Gunde gelmişti,bizimle birlikte ayni donem ülkeye giriş yapan kimse 90 gun beklemedi belki faydası olur diye paylaşmak istedim şimdiden hayırlı olsun
-
@pearly çok teşekkürler bilgilendirme için, 10 gün sonra tekrar çıkış yaptık. Şu an alabileceğimiz herhangi bir aksiyon var mı beklemekten başka yönlendirebileceğiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum