Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)


  • @Melek-Alan Aynen ne yaparsan yap 52.000 TL (1170 dolar) ücret alınıyor. Kan testi yaptırmadık, eşimin tetanoz aşısı vs. vardı. Muayenede benden önce bir çift vardı yaşları 60 civarındaydı. Çocukları nedeniyle greencard sürecindelermiş sanırım, iki kişi için muayene sonunda toplam 900 dolar ödediler. Demek ki çocuk eklenince 1170 dolar civarında oluyor rakam. Esas olan mülakat ve sonrası?


  • @mukavemet @botanist
    Bizim de 27 şubat saat 09:00


  • Merhabalar, benim de IL geldi. 26 Şubat .


  • IL geldi,17 Şubat


  • @80-s Gozunuz aydin kac gibi geldi ? NVC den geliyor degilmi mail? Benim de 17 Aralik DQ


  • Bizede Letter dün geldi 12 Şubat. Beklediğimizden çok daha hızlı geldi. Herkese hayırlı olsun.


  • @biophys 2 Ocak - 23:30'da [email protected] adresinden geldi bana da. 24 Şubat 08:30 randevum.


  • @media evet anladim bu batch te Aralik DQ olanlar yok sanirsam, gelenlerin gozu aydin, lutfen deneyimlerinizi adim aadim burdan paylasin 🙂


  • @biophys gece 23:30 gibi gelmiş benim de. Sabah gördüm 🙂 ama 2-3 günlük DQ farkı 15 gün gibi fark yaratmış .


  • Hocalarım önereceğiniz otel var mı konaklamak için acaba ?


  • Bu ileti silindi!

  • Randevu alan arkadaşları tebrik ediyorum, kolaylıklar ve başarı sizlerin olsun 👍🏻


  • @80-s
    En yakın oteller jw mariott ve movenpick ikiside çok yakın yürüme mesafesinde. Gpt ile paylaştığınız bilgi eski konsolosluk lokasyonu için yanlış maalesef.


  • @chemistontheroad kusura bakmayın yanlış informasyon için. Sildim iletiyi .


  • @80-s
    est. Hocam armada avm/çukurambar bölgesine bakabilirsiniz genel otel için. Jw mariott tam karşısında.


  • Arkadaşlar merhaba,

    Randevu alan arkadaşları tekrardan tebrik ediyorum. NVC üzerinden Amerika'dan AOS yapmaya oranla çok hızlı gidiyor gibi gözüküyor, yanlış bir seçim yapmışız heralde zamanında.

    Benim birth certificate ile ilgili bir sorum olacak. Sanıyorum E-devlet'ten alınan vukuatlı nüfus kayıt örneği, tercüme edildiği takdirde birth certificate olarak geçiyor. Fakat eşimin E-devlet'inde hem evlenmeden önceki soyadıyla hem de şu andaki benim soyadımla iki kayıt çıkıyor. Bu rutin bir durum mudur ve bu durumda ikisini birden mi tercüme ettirerek birlikte veriyorsunuz? Bir kayıtta ben yokum diğerinde de annesi babası yok. Bu konuda tecrübesi olan hocalarımız varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.


  • @californiapostdoc Eşiniz için 2 kayıt almalısınız. Dediğiniz gibi bir tanesi evlenmeden önceki soyadının olduğu, diğeri evlendikten sonraki soyadının değiştiği doküman olacak.


  • Merhaba arkadaşlar, bizim 2 ve 5 yaşlarında iki çocuğumuz var ben belli bir yaşın altındaki çocukların konsolosluğa mülakata gelmediğini okudum bu forumda ama chatgpt ye sorduğumda götürmeniz gerekiyor diyor bu konuda deneyimi olan paylaşabilir mi?


  • @mukavemeth Yaş sınırlamasını bilmiyorum ancak IL içerisinde 'Only family members listed below in the Additional Applicants section who intend to immigrate at this time must appear at the embassy or consulate general on the appointment date.' böyle bir ifade var. Buna göre isimleri geçiyorsa görüşmeye gelmesi gerekebilir.


  • @mukavemeth Travel state gov'da 14 yaş altının görüşmeye girmesinin gerekli olmadığı yazıyor ama ben oğlumu götüreceğim. Risk almaya hiç gerek yok bence.

    Who Is Not Required to Attend the interview

    Your family members under the age of 14 on the day of the interview, even if they are noted as traveling applicants on the Interview Appointment Letter you receive from the National Visa Center (NVC).

    Even though they don't have to attend the interview, these family members are usually still welcome to come with you. Many consular officers appreciate this opportunity to see the whole family together, which may reduce follow-up questions later. Please check if there are specific instructions from the consular section where you will interview.


Benzer Başlıklar

  • 47
  • 3164
  • 5
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum