Alttaki Tahmin Oyunu
-
Çok özür dileyerek sormak istiyorum, ben oyunu tam anlayamadım. Mesela @Sinem-Akçam "alttaki 40 yaş altı" derken kimi kastetmiş oluyorsunuz, henüz sizden aşağıda kimse yok ya o bakımdan?
-
@dv2020lot benim insanların mutsuzluğundan mutlu olduğum falan yok.sen o mesajı yazarak beni mutsuz ettin ama. artık kim mutsuz etmeye çalışıyo bilemiycem. ben gaddarın teki değilim. konularda adımı anma lütfen. orda burda bana laf çarpıtıp durma kardeşim.
ben amerikadan ( özellikle benim için) daha iyi şartları olan bir ülkedeyim ve amerikanın bazı negatif yönlerini karşılıklı konuşmaya açmışım. gelin konuşalım bunları bunlar benim kafama takılıyor demişim. iyi yanları olmasa forumda hiç olmazdım. kötü yanlarını konuşmak senin moralini bozuyorsa ve o gerçekleri görmek istemiyorsan konuyu okumazsın gider oyununu oynarsın.senin seçimin. sonra amerikaya gidince de bunlardan kimse bahsetmemişti deme ve pakaji insanların moralini bozmak için bu konuları açıyorda deme.
-
@daydreamer kimseyi kastetmiyor. Sinem akcam in mesaji gordunuz. Alttaki 40 yas alti demis. Oyuna katilacaksaniz mesaji ilk goren siz oldugunuz icin 40 yas altiysaniz tuttu diyip “alttaki galatasarayli gibi bi cumle kuracaksiniz Sizden sonra mesaji ilk goren ayni sekilde cevap verecek oyunda bu sekilde devam edecek.
Bu arada “alttaki 40 yas alti” cevap vereyim
Tuttu.
Alttaki balik tutmayi cok sever
-
@goodluck Alttaki Tahmin Oyunu içinde söyledi:
@daydreamer kimseyi kastetmiyor. Sinem akcam in mesaji gordunuz. Alttaki 40 yas alti demis. Oyuna katilacaksaniz mesaji ilk goren siz oldugunuz icin 40 yas altiysaniz tuttu diyip “alttaki galatasarayli gibi bi cumle kuracaksiniz Sizden sonra mesaji ilk goren ayni sekilde cevap verecek oyunda bu sekilde devam edecek.
Bu arada “alttaki 40 yas alti” cevap vereyim
Tuttu.
Alttaki balik tutmayi cok sever
Ok, çok teşekkürler. Bu arada uzaktan yakından alakası yok, hatta 12 yaşımdan beri vejetaryenim :) Ve tabi @Sinem-Akçam ın tahmini de tutmuş oluyor bu durumda :))
@pakaji burda da mı? Keyifli keyifli oyun oynamaya çalışıyoruz şunun şurasında. Korku filmlerindeki "Hepimiz ölüceez" diye bağırıp ormandaki kulübede kim varsa hepsini paniğe sokan yardımcı oyuncular gibisiniz :)
Ayrıca alttaki de GC çıkarsa Houston'a yerleşmeyi planlıyor...
-
@daydreamer tutmadı, aklımda california var nasip tabii :))
bence alttaki de california yı düşünüyor :)
-
@Breeze tuttu :) tüm hayatımı orada yaşayabilirim sadece orada iş bakıyorum :)
bence alttaki üniversite öğrencisi ve gc çıksada hayatım değişse diye düşünüyor.
-
tutmadı alttaki @pakaji .:)
-
Tutmadı Alttaki Green Card Sahibi Değil.
-
tuttu, alttaki İstanbullu
-
@deejake tutmadı, İzmirli.. :)
alttaki eski model arabalara ilgi duyuyor..
-
Tuttu, 67 model Mustang 😁
Alttakinin 2 çocuğu var
-
@likable Alttaki Tahmin Oyunu içinde söyledi:
Tuttu, 67 model Mustang 😁
Alttakinin 2 çocuğu var
@likable 67 mustang in mi var??? Bayılıyorum o arabaya
-
(tutmadı bu arada, alttaki de Fenerbahçeli gibi sanki)
-
tutmadı alttaki iki işte birden çalışıyor
-
Tutmadı tek işi var, alttaki acaba dolar düşecek mi diye düşünüyor?
-
@fireandwater tuttu alttaki acaba kader bize ne zaman gülecek diye düşünüyor :)
-
@nilfersev tuttu, altta ki Florida hayali kuruyor
-
tutmadı,aslında geldim Virginia ya yerleştim.Altta ki tuborgu tercih ediyor ?
-
tutmadı alttaki arkadaşın beyaz renk bir arabası var
-
Keşke :D Tutmadı,Alttaki Atatürk'ü Seviyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum