Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba arkadaşlar bülten açıklanmadı hala gecikti sanırım

• ⭐⭐

Tam 16 ay sonra LC (ETA-9089) formum onaylandı 🙂

• @mesut1905 guzel haber, tebrikler 🙂 surecte insan bu tarz guzel milestonelarla hakli olarak cok seviniyor.

darisi diger asamalara ve kisilere...

• @mesut1905 çok sevindim adınıza , darısı bizim başımıza 🙂

• image.png

• @btek14 Bu tablolar kafamı karıştırıyor, hangisini dikkate almamız gerek eb3 unskilled için? Üsttekini mi, yoksa alttaki mavi olanı mı? Hangi tarih geçerli?

• @Müberra-Dikici karisiklik icin kusura bakmayin. Green card almak icin Table A - Final Action Dates tablosu baz aliniyor.
    Alttaki Table B ise USA icinden bazi aylarda size basvurunuzu iceri verme hakki taniyor. USCIS her ay acikliyor hangi tablonun kullanilacagini ama kabaca sunu diyebilirim TABLE A green card onaylanmasi icin gecerli tablo.

• @btek14 Açıklama için çok teşekkür ederim.

• @Müberra-Dikici rica ederim. surecinizde basarilar ve bol sans.

• ⭐⭐

@grounddreamer @btek14 çok teşekkürler umarım hızlanır ve sorunsuz tamamlanır bu süreç 😊

• @Müberra-Dikici Merhabalar. Eğer sizde bu sürece başladıysanız rica etsem imzanıza ekler misin ?Hepimizin diğer arkadaşların süreçlerinden haberdar olması adına.

• @kngslyr06 Ben değil oğlum bu süreçte, kendisi foruma üye olmadığı için, onun yerine takip ediyorum ben de.

• @mesut1905 Hocam öncelikle tebrik ederim. Siz Cp den Aos a geçiş mi yaptınız?
    Tabloda sanki daha önce yöntem farklıydı sizin

• @btek14 1 ay ilerlemiş bir türlü 2022 yılına giremedik ya 2026 yılın da sanırım yine sıra gelmeyecek bana

• @Duygu-Çelik biraz yavas ilerliyor maalesef, umuyorum bir yasa degisikligi ile biraz kotalar konusunda rahatlama olur da surec hizlanir. durumunuzu cok iyi anliyorum insallah guzel gelismeler yasanir. soylemesi zor ama biraz daha sabir.

• ⭐⭐

@aydın-yıldırım teşekkür ederim. Hayır ben sürecimi aos başlattım.

• Yasaklı

Dv1 in süresiz durdurulması EB vize türlerine fayda sağlar mı acaba ? Bir düzenleme gelinceye ya da tekrar durum düzelene kadar kotalar bu tarafa aktarılsa güzel olurdu be.😂

• Bu konu biraz muğlak. Sadece DV'ye başvuran ancak diğer Greencard türleri hakkında bilgi sahibi olmayan ya da bilgi sahibi olmasına rağmen bu yollara yanaşmayan kişiler, bu yolları araştırmaya ve katılmaya başlayabilirler. Öte yandan DV kategorisinde potansiyel dosya yükü azalmasından dolayı USCIS memurlarının odağını EB kategorisine kaydırabilirler. Bunu zaman gösterecek.

• @nbbyr, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Dv1 in süresiz durdurulması EB vize türlerine fayda sağlar mı acaba ? Bir düzenleme gelinceye ya da tekrar durum düzelene kadar kotalar bu tarafa aktarılsa güzel olurdu be.😂

Bu kategoriyi de askıya almasınlar yeterli. Şu ortamda en büyük faydaları bu olur.

Benzer Başlıklar

• 5
  • 70
  • 60
  • 972
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |