Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cemda amerikada o işler öyle yürümüyor. Yaptım oldu ile olmuyor. Amerika kuvvetler ayrılığı ilkesini kusursuz uygulayan bir ülke. Trump kanunu kararname ile bozamaz. Kanun, tüm dünya da kararnameden büyüktür. Çekilişi iptal edecek bir kanunu çıkarttıramaz. Kararneme ile ancak bir süre süreci baltalar. Onu da mahkeme iptal eder.

• @asencan Bana şöyle de geliyor tabii, çok uç bir düşünce ama mümkün mü? Mümkün... Trump bu! Bu pasaport şartının getirilmesi, yine bir yasa ve sansasyonel olarak görünmemesi için bu bir kılıf gibi geliyor. Sevgili @asencan arkadaşımızın da dediği gibi, hukuk üstünlüğü devlet başkanını bile geçiyor. Türkiye'deki gibi değil, orada işler öyle kolayca oldu bittiye gelmesi çok zor bir şey. O yüzden henüz daha ıslak imza atmadan Trump'tan ümitsizliğe kapılmak olmaz, belki gerçekten başka bir düşünceleri var, bilemiyoruz.

• ⭐⭐

@Cemda bazı şartları eklemek için (pasaport şartı, veya başka bilmediğimiz seçenekler gibi) bu kararı aldılar acaba da düşündürtmüyor değil. umarız ki durum resmileşmez. yoksa 1 dolar veya pasaport şartı gibi eklemeler konuşulmazdı.

• @Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@asencan Bana şöyle de geliyor tabii, çok uç bir düşünce ama mümkün mü? Mümkün... Trump bu! Bu pasaport şartının getirilmesi, yine bir yasa ve sansasyonel olarak görünmemesi için bu bir kılıf gibi geliyor. Sevgili @asencan arkadaşımızın da dediği gibi, hukuk üstünlüğü devlet başkanını bile geçiyor. Türkiye'deki gibi değil, orada işler öyle kolayca oldu bittiye gelmesi çok zor bir şey. O yüzden henüz daha ıslak imza atmadan Trump'tan ümitsizliğe kapılmak olmaz, belki gerçekten başka bir düşünceleri var, bilemiyoruz.

Burada bahsettiğim gibi ben de aynı kanaatteyim. @diablo_ercan

• çok üzgünüm, ilk defa başvuru yapacaktım. başka yollar hiç tercihim değil. yasal sorumlulukları bir kenara atamam. umarım bir orta yol bulunur. hayırlısı olsun...

• ⭐⭐

Forumdan çıkmazdım şimdi moralim o kadar düştü ki foruma giresim gelmiyor 😞

• @Witch-Lilith Bende öyle düşünüyorum. Belki bundan sonra daha katı olacaklar. En azından askıya aldıkları için yeniden bir şeyler toplanıp yeni şartlarla açarlar gibi düşünüyorum....... Önüne gelen vasıfsız insanlar başvuramasın diye....

• @istanbuladami Askıya alındı diyelim. Kaldırmakla , askıya almak farklı şeyler.....

• Buraya Green Card Çekilişi iptal edilebilir diye yazdığımda birçok kişi bilmiş bilmiş zorbalamıştı beni.

Alın işte Green Card çekilişi iptal oldu.

Şimdi istediğiniz kadar bana eksi verebilirsiniz. 🙂

Ama rahat olun.

Amerikalılar, Green Card Çekilişini değiştirilmiş bir şekilde yeniden aktif edeceklerdir.

Trump, Green Card'a karşı değil.

Sadece veriliş şekline karşı.

Onun kafasındaki şey daha çok Kanada modeli.

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Forumdan çıkmazdım şimdi moralim o kadar düştü ki foruma giresim gelmiyor 😞

Bu kadar gecikmenin arkasinda birşeyler olacaktı. iptal edilebilir şüphesi bendede vardi ama , belli de olmazdi. Başka işleri değerlendirmek lazim bunun "çekiliş" oldugunu ve çıkmasinin zaten düşük oldugunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden üzülmeye gerek yok , önümüzdeki fırsatlari değerlendireceğiz. Hayat öyle yada böyle devam ediyor.

• Gemiyi temelli kaçırmışız demek ki.

• Türkiye saati ile 19:00 da Trump bir konuşma yapacak. Belki bu konuya değinir.

• @istanbuladami Askıya alındı diyelim. Kaldırmakla , askıya almak farklı şeyler.....

• Yasaklı

abd senatosu onay vermeden KOMPLE kaldırmazlar ama şunuda unutmayalım hiç kimse sonsuza kadar dv çekilişi olacak diye beklemesin , bizdeki belediye başkanları her istediğini yapamıyorya , belediye başkanınında üstünde belediye meclisi var , meclis çoğunluğu kimdeyse onlar karar veriyor , senatodan geçmeden aksiyon alacaklarını pek düşünmüyorum.... 2020'de pasaportta vizesi olanları ülkeye almamışlar buda onun gibi bişi olacaksa bilemem tabi

• adam daha geçen gün dedi norveçten danimarkadan gelsin göçmenler diye. somali dediğine bakmayın. aslında bizi işaret ediyor :R

• Yasaklı

@Kara-Kartal, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

adam daha geçen gün dedi norveçten danimarkadan gelsin göçmenler diye. somali dediğine bakmayın. aslında bizi işaret ediyor :R

orda somali derken somalili milletvekili ile tartışmalıydı , ona sapladı o lafı 😁

• herksin hayali suya düştü

• Sosyal medya da amerikalı bürokratlardan, gazetecilerden, profesörlere kadar ciddi bir tepki var Trump’ın kararına. Bahane olarak kullandığını söylüyor çoğu amerikalı.

• Yasaklı

@Kara-Kartal Allah'tan ümit kesilmez hocam Elbet bir gün

• Umutları bağladık bekliyoruz 💪🏽

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |