DV2027 Sohbet Odası
-
Gemiyi temelli kaçırmışız demek ki.
-
Türkiye saati ile 19:00 da Trump bir konuşma yapacak. Belki bu konuya değinir.
-
@istanbuladami Askıya alındı diyelim. Kaldırmakla , askıya almak farklı şeyler.....
-
abd senatosu onay vermeden KOMPLE kaldırmazlar ama şunuda unutmayalım hiç kimse sonsuza kadar dv çekilişi olacak diye beklemesin , bizdeki belediye başkanları her istediğini yapamıyorya , belediye başkanınında üstünde belediye meclisi var , meclis çoğunluğu kimdeyse onlar karar veriyor , senatodan geçmeden aksiyon alacaklarını pek düşünmüyorum.... 2020'de pasaportta vizesi olanları ülkeye almamışlar buda onun gibi bişi olacaksa bilemem tabi
-
adam daha geçen gün dedi norveçten danimarkadan gelsin göçmenler diye. somali dediğine bakmayın. aslında bizi işaret ediyor :R
-
@Kara-Kartal, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
adam daha geçen gün dedi norveçten danimarkadan gelsin göçmenler diye. somali dediğine bakmayın. aslında bizi işaret ediyor :R
orda somali derken somalili milletvekili ile tartışmalıydı , ona sapladı o lafı :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
herksin hayali suya düştü
-
Sosyal medya da amerikalı bürokratlardan, gazetecilerden, profesörlere kadar ciddi bir tepki var Trump’ın kararına. Bahane olarak kullandığını söylüyor çoğu amerikalı.
-
@Kara-Kartal Allah'tan ümit kesilmez hocam Elbet bir gün
-
Umutları bağladık bekliyoruz 💪🏽
-
Dışişleri Bakanı Rubio, Brown ve MIT'deki silahlı saldırıların ardından Yeşil Kart değişiklikleri hakkında görüşlerini paylaştı.
"Bence bir programda bir eksiklik olup olmadığını anlayana kadar programı askıya almak akıllıca olur. Örneğin, belirli bir yoldan gelen bir adayınız olduysa, mülakat sürecinde ortaya çıkan ve kırmızı bayrak niteliğinde olması gereken ancak tespit edilmemiş bir şey olup olmadığını anlamak için programı askıya alırsınız, böylece programı yeniden başlatmadan önce bunu düzeltebilirsiniz. Sanırım biz de aynı süreçten geçeceğiz."
-
@asencan sanki burdan şartlarını değiştireceğiz zorlaştıracağız. Öyle açacağız der gibi konuşmuş. Ben mi yanlış anlıyorum.
-
Rubio mantıklı olanı söylemiş , fakat şöyle bişide var daha neyi daha derin araştırabilcekler ki? Gelmek isteyenin çocukluğuna felan mı inecekler , hımmm sen çocukken oyuncak tabancayla oynamışsın o yüzden bizim ülkeye göç edemezsin gibi felan mı?
Geçenlerde yaptıkları şey çok mantıklıydı mesela , çalışma vizelerini 5 yıldan 18 aya düşürmüşler , her 5 yılda değilde her 18 ayda kontrolden geçeceksin gayette isabetli kararlar kendileri için
-
Marco Rubio Dışişleri Bakanı. Aslında ABD'deki konsolosluk ve vize süreçleri doğrudan ABD Dışişleri Bakanlığı'na bağlı olduğu için, yaptığı ılımlı açıklamalar bence şu an için olumlu.
-
@asencan ama hala resmi bi şey yok sanırım doğru mu
-
Şuan süreçle ilgili resmi bir şey yok hala
-
Canli yayinda aciklama yapiyor su an, Trump gold card dahil olmak uzere. https://www.youtube.com/live/AHvsR__dpd8?si=esdPHTr-rK6IvnIy
-
Trump bu konuya değinmezse bilin ki toplumun gazını almak için ortaya atılmış bir twitten ibarettir. 15-20 güne düzelir. Rubio olumlu konuştu bugün nerede hata yaptığımıza bakacağız dedi konuyu kapattı.
-
@kucurizm tweetin tonunun çok güçlü olmasına rağmen hiçbir resmi adım ve açıklama olmaması beni de bu sekilde düsündürdü. Korkularımızın çoğu yersiz olabilir. 2027 çekilişini bekleyenler için de ayrıca sabır diliyorum. Ama Rubio böyle konustuysa 2028 kesin olacaktır demektir.
-
Gold cardı övdü 1.3 milyar daha şimdiden sattığını söyledi. Sabahtan beri yaşadıklarımız Gold cardın şovumuydu acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum