Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @vPhoenix Aynen öyle hocam. birde ufak bir havuz olsun tamamdır 😃

• @melihguney Bu iletiniz neden bu kadar eksilenmiş anlayamadım. Bu da bir görüş ve çok ufak bir ihtimal dahi olsa olabilir. ABD "ben bu seneyi kapattım" dese kim ne diyebilir? Bu forumda her görüşe, fikre, varsayıma açık olmak lazım. Ben de ihtimaller arasında görüyorum ve iptal edebileceklerine inanıyorum. Haa inşallah etmezler de bu sene de şansımızı dener ve heyecanla sonuç bekleriz, hatta kim bilir belki bu sene bizim için o senedir ve kazanan oluruz.
    Herkes nasibindekini yaşar. Sen plan yaparsın ama tanrı güler demiş ya o misal 🙂

• ABD ye GC ya da farklı vizelerle gidenler eskisi gibi forum ya da youtube üzerinde o kadar etkili ve aktif değil gibi sanki. İletişim biraz kırılmış gibi hissediyorum

• @istanbuladami Galiba bunun sebebi herkesin kendi derdiyle uğraşması olabilir. Birde birşeyi birden fazla kişi yapmaya başlayınca yavaş yavaş albenisi azalıyor. Çok fazla YouTube Instagram kanallarıyla uğraşanlar vardı. ABD hayatına adapte olmaya başlayınca bırakmaya başladılar. Çoğu şuan anı olsun diye video yüklüyor.

• Yasaklı

@melihguney, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Tek tek elle belirleniyor demedim.
    Kafanda kurduğun şeylere gülüyorsan bu senle psikiyatrının arasındaki problem.
    Bizi ilgilendirmiyor.
    Bir komite önünde bilgisayar yardımıyla randomly bir şekilde tek tek kura çekerek talihliler belirleniyor.
    Bu komitede yer alan insanların youtube'da videoları var.
    Çekilişin nasıl yapıldığını açıklıyorlar.
    Daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsan o videoları izleyebilirsin.
    Bu sürecin tabii ki yöneticisi değilim.
    Çok uzun bir zaman önce youtube videosu çekmek için günlerce araştırdığım bir konuydu.
    Dolayısıyla sürecinin ilerleyişi konusunda oldukça bilgi sahibiyim.

o youtube videosunu paylaşır mısınız? benim gibi bir çok kişi bunu bilmiyordur , zira ben tek tuşla bir anda her şeyin seçildiğini düşünüyordum sonuçta bilgisayar yazılımı ile olan bişi değil mi bu? nasıl otomatik elenmeler belli oluyorsa ( 2 ve fazla sayıda aynı başvurular ) seçilmelerde aynı mantıkla oluyordur

• ⭐⭐⭐⭐

@Keremtk belirttiğim bölümdeki yazınızdan ilk okunuşta randomly selected yazısından sonra ds formu doldurunca cn numarası atanıyormuş gibi anlaşıldı eğer öyle bahsettiyseniz yanlış olduğunu söyledim. Burda sizle bir problemim yok ancak aktardığınız bilgiler hatalıysa ve birileri size yazdığınızın yanlış olduğunu doğrusunun farklı bir şey olduğunu söylüyorsa önce hangisinin doğru olduğuna bakmalısınız ve eğer aktardığınız yanlışsa bilgilerinizi gözden geçirmelisiniz demektir Kerem bey

• ⭐⭐⭐⭐

@istanbuladami amerikadaki vakit nakittir olayı bunun etkenlerinden biri bence. Forum açısından ister istemez insanlar sadece yaşadıkları güncel bir şey olduğunda deneyim yazmak için yada öğrenmek istedikleri bir bilgi olduğunda ona bakmak için uğruyorlar süreç içerisindeki aktiflik amerikadaki koşuşturmaya başladıktan sonra biraz daha azalıyor tabii ki. Süreç döneminde bütün gün forum içindeyken artık sadece sabah kalkınca bir bakabiliyorum birde akşam yatmadan önce bakabiliyorum onun dışında zamanım olmuyor mesela. Youtube konusunu bilemeyeceğim pek ama içerikler çok birbirine benzerleşti diye ve insanlar bazı clickbait videolardan sıkıldı diye izlenmeleri düşmüş olabilir buda yayıncıları tabii ki gelir azaldığı için olumsuz etkilemiş olabilir

• Atlantis hocam nerede? Yasaklı üye olarak gözüküyor. Kalıcı değildir umarım.
    @Atlantis00

• @T-C-Kubilay-Dikici Gerçekten güzel bakış açısı, açıklanma süresi ne kadar kısa o kadar keyifli.

• @barisakkaya, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@T-C-Kubilay-Dikici Gerçekten güzel bakış açısı, açıklanma süresi ne kadar kısa o kadar keyifli.

Ben de böyle düşünüyorum. Sadece başvurular açıklandığı zaman tarihleri kaçırmayalım. Güzel haberler alacağımız umut dolu bir hafta olması dileğiyle tüm arkadaşlara selamlar.

• @barisakkaya Ben başvuruların nisanda bile açılmasına okeyim 😃 Sonuç itibari ile 1 ay beklemiş olacağım .

• gunaydın arkdaşlar ne zaman green cart açılışı başlıyor bilen var mı

• Yok yok kesin şey diyecek bunlar;
    "Önce geçen yıl kaybedenleri alıyoruz, çekilişsiz"
    😇😂😂😂😂

• @AhmetGS17 ''Keşkeee'' desem ne ayıp ederdim 😃

• İstanbul'da baya depresif ve yağmurlu bir hava var.. Aşırı soğuk Günaydın herkeseee. ☂

• @Witch-Lilith kış ❄️ kendini hissettirdi.

• Keşke tarih belli olsaydı belirsizlik çok sıkıyor insanı bı hevesimiz bu kaldı bide toki çekilişi:)

• Yabancı forumlarada bakıyorum ara sıra herkes ortak bir düşüncede buluşmuş. Ekim-kasım arası başvuru alınması aslında bir gelenek haline gelmesi sebebiyle deniyor. Şuan ki teknoloji ile 1 ay da başvuru toplayıp ertesi gün açıklanacak düzeye gelmiş durumda. Hatalı mükerrer başvurular başvuru sırasında elenecek biçimde bir sistem yapılırsa Nisan'da başvuru açıp Mayıs ta açıklama yapılabilir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

aşağıdaki resmi açıklamadan sonra LÜTFEN rica ediyorum kimse kimsenin ümidini hevesini kıracak cümleler yazmasın. Artık hurafe yalan yanlış haberleri buraya yazmasınlar. Haber gören kişiler tüm sosyal platform haberlerini değil bu şekilde resmi kurumdan açıklamasını paylaşsınlar.

Türkçesi;

2027 Çeşitlilik Vizesi (DV) Programının Giriş Süresindeki Değişiklikler

Bakanlık, Çeşitlilik Vizesi (DV) giriş sürecinde bazı değişiklikler uyguluyor. DV-2027 kayıt döneminin başlangıç tarihini mümkün olan en kısa sürede ve ayrıca DV-2027 seçim sonuçlarının Giriş Durumu Kontrolü (ESC) aracılığıyla sunulabileceği tarihi açıklayacağız. Bu değişiklikler, DV-2027 için seçilen kişiler için 1 Ekim 2026'dan 30 Eylül 2027'ye kadar kalacak olan vize başvuru süresini etkilemeyecektir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |