Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Yazdıklarımız onay sürecinden geçiyor ve mesajlarımın siteye düşmesi çok uzun zaman oluyor umarım GC çıktığında da böyle olmaz☺

• @Witch-Lilith Hastanede görevli olduğum için kaçıncı grip sayamadim 😊

• @Mylife Hocam bu konu başlı başına ciddiyetle yürütülmesi gereken bir konu. Sonuçta iki sokak aşağıya ev taşımayacak yada bir başka ile göç götürmeyecekler. Bambaşka bir ülke, tanımadığın bir dil, tecrübe etmediğin bir yaşam ortamı. Yani körü körüne ilerlenecek bir yol değil. Bazı arkadaşlar bunu anlamıyor. Bir şansımı deneyeyim kafasıyla başvuranların sonu iki yılı bitmeden geri dönmek.

• Yasaklı

dostlar
    en uzun süre sonra kazanan kim vardır veya kime denk geldiniz?
    26. başvurusunda kazanan gördüm , dedikleri doğruysa 25 yıldır başvuruyor çıkmıyor ama 26.sında devran dönüyor ve vizesini alıyor
    5-10-15. yıllar pek koymazda 20. yıldan sonra ne bilim bi tuhaf hissederdim , bravo valla 😲

• GC çıkmasını geçtim de bir de CS olayı var. 10 bin cs den yukarısı ciddi sıkıntı. Yıllarca bekle bekle gitsin 15-20 bin cs lerde çıksın. gerçekten çok can sıkıcı

• @istanbuladami bi nevi yedek gibi düşün...

• 2013 yılından beri her yıl başvurdum. bu yıl 13. başvurum olacak

• ⭐⭐⭐⭐

@Keremtk olay böyle başlatıyorlar başlatmıyorlar değil zaten arkadaşımız sorusunu kazandığını görüp süreci başlatmayanlardan bahsediyor kerem bey yani ds doldurmayan kişiye göre sorusu ve cevabımda buna göre

• @Emre-Kurtulmuş bende olayın başka bir yönüne dikkat çekmeye çalıştım aslında. Şimdi dünya genelinde 100-110 bin kişiden sadece 55 bin vize veriliyor. Geçtiğimiz senelerde 55 bin kota olmasına rağmen 50 bin kisiye vizesi basılmış. Bu ne demek vize basım oranı %45 demek. Geriye kalan %55 lik kesim süreci ya yarım bırakanlar ya elenenler yada vize randevusu alamayanlar. Bizde diyoruz ki madem bu süreci ilerletemeyeceksin hiç yapma çıkacak olanlara da bariyer olma. İşin özü tam olarak bu

• ⭐⭐

@istanbuladami bu yüzden şimdiden profil hazırlamak gerekiyor AOS yapmak için

• @Keremtk geriye kalan 55% diye bir sey yok ki. zaten 55 bin vize veriliyor 110 bin kisiden. 50 bin kisiye verildigi zaman verilecek olan vizelerin 90% i verilmis oluyor. yani 10% luk bir kisim vize alamamis oluyor ki bunlarin cogu da current olmadigi icin. sizin dediginiz gibi 55% gibi bir oran yok ortada

• @ucangeyik hocam atladığın bir nokta var. Yine aynı şeyi söylüyorum. 50 bin vize verip 5 bin vize havada kalıyorsa bu sürecin sonuna kadar gitmiş ama elenmiş insanlar sebebiyle oluyor. Case number olayı var. Sen sürecini ilerletemeyecek durumdasın ama case number alıyorsun bu sebeple randevu alamayanlar dışarı da kalıp normal şartlarda alabileceği randevunun önüne geçiyor. GC cikipta ds260 formu doldurmayan kimse yoktur. Varsada çok küçük bir kısmıdır.

• @tugberk hissediyorum o sene bu sene 😃

• @Hasan-Sevinç her sene ben

• 19:00 da yönerge yayınlanacak. Kaynak hissiyatım 😊

• Dünyadaki şehirlerin yaşam maliyetlerini gösteren bir web sitesi keşfettim. Abd için yaşamak istediğiniz şehirleri bakabilir ve bunu istanbul ile karşılaştırabilirsiniz.
    Ör https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Fort-Lauderdale
    Tabii değerler bir ortalama veri veriyor ama istanbul için yakın sayılır.

• @Mylife sizden bir istirhamım olacak. Mümkünse kazanıncaya kadar yazmayın inşallah bu sene kazanın da öyle yazın. Bizim de imzam öyle olacak diye korkuyorum vallahi😅

• @Kekw Mesela bir şehir için verdiği tek bir kişinin minimum yaşam maliyeti içerisinde hangi kalemlerin olduğunu ayrıntılı olarak gösterdiği bir yeri var mı? bu tahminlere healthcare, araç sigortası vs. dahil mi acaba? Baktım ancak bulamadım, gözümden kaçtı belki de. Teşekkür ederim paylaşımınız için.

• Bu ileti silindi!

• @emircan_ Ben de onu merak ettim ama o kısmı ücretli, ayrıntılı bakmaya çalışınca üyelik istedi. Ya da ben bulamadım. Bir fikir vermesi açısından paylaştım. Yüzde yirmi daha düşük ücretler olabilir diye düşünüyorum. Genel olarak...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |