Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Manuel olarak ileti silmeme an itibariyle forum yönetimi izin vermiyor. Bilgilendirmek amacıyla yazıyorum benim yazdığım yorumlardan dolayı ben yasaklandıktan sonra ticari kazanca devam etmenizi yazılı şekilde beyan ediyorum ki izin vermiyorum hesabımı tüm yorumlarıyla birlikte silmenizi hem mesaj yoluyla hemde buradan yorumla bildiriyorum @gucarslan

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@T-C-Kubilay-Dikici Hocam merhaba. Müsait olduğunuzda size evim şirketleri ile 2-3 soru sorabilir miyim özelden? Bu aralar aklımda bir fikir var size danışmak istiyorum bu konuda.

• @Atlantis00 arkadaşlar fikirlerimiz farklı olsada birbirimize saygı duyarak yorum yapmamız gerektiğini düşünüyorum, amacımız bir hayallerimiz de farklılık olsada kutuplaşmamıza gerek yok, herkes düşüncesini özgürce kimseye ima etmeden açıklayabilir, cevaplara karşı aynı tahammülü gösterebilmeli.( saygı, sevgi , hoş görü)
    Ülkede yeterince kutuplaşma var bir konuda birlik olup farklılıklarımızı kabullenelim.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Mylife Kesinlikle katılıyorum hocam teşekkürler nezaketiniz için

• @ebaris86 bende iş bankasının visa banka kartı var kredi kartım yok ödeme yapabiliyorum değil mi burdan yurtdışına açık

• @Mylife Herşeyin temeli saygı hocam. Saygı duymadan saygı beklenemez. İnşallah bu son olur.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Manuel olarak ileti silmeme an itibariyle forum yönetimi izin vermiyor. Bilgilendirmek amacıyla yazıyorum benim yazdığım yorumlardan dolayı ben yasaklandıktan sonra ticari kazanca devam etmenizi yazılı şekilde beyan ediyorum ki izin vermiyorum hesabımı tüm yorumlarıyla birlikte silmenizi hem mesaj yoluyla hemde buradan yorumla bildiriyorum @gucarslan

ne demek istediğinizi anlamıyorum?
    kim sizi engelledi, kim iletilerinizi silmenizi yasakladı anlamadım.
    bana özelden hesabımı silin dediniz, ben de mail atarsanız işleme alabilirim dedim.
    daha farklı bir talebiniz mi var,?
    ayrıca ticari kazançtan kastınız tam olarak nedir?

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Manuel olarak ileti silmeme an itibariyle forum yönetimi izin vermiyor. Bilgilendirmek amacıyla yazıyorum benim yazdığım yorumlardan dolayı ben yasaklandıktan sonra ticari kazanca devam etmenizi yazılı şekilde beyan ediyorum ki izin vermiyorum hesabımı tüm yorumlarıyla birlikte silmenizi hem mesaj yoluyla hemde buradan yorumla bildiriyorum @gucarslan

ne demek istediğinizi anlamıyorum?
    kim sizi engelledi, kim iletilerinizi silmenizi yasakladı anlamadım.
    bana özelden hesabımı silin dediniz, ben de mail atarsanız işleme alabilirim dedim.
    daha farklı bir talebiniz mi var,?
    ayrıca ticari kazançtan kastınız tam olarak nedir?

Konu herkesin malumu okumadan etmeden gelip burda sınırsız uzaklaştırma tehtidinde bulunuyor sonrada işinize geldiği gibi despotluk yapıyorsunuz. Kusura bakmayın forum ortamında bir tane kötü cümle kurmadan iletişim kurup bir saldırgana cevap verdiğim için uzaklaştırma yapacaksanız bende komple silmeniz gerektiği hususunu ilettim. Arkasındayım tüm gönderilerimin silinmesini ve hesabımın komple kapatılmasını bu sebeple istiyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ilkerkaynar90 kusura bakmayın forumda bu tarz bireysel kavgaları izleyerek zaman kaybedecek değiliz.
    günde binlerce iletiyi gözden geçirip burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    bireysel çekişmelerinize son vermeniz için yazdığım iletiden çıkarttığınız sonuç tehditse eğer, tehdit olarka alın, benim için sorun değil.
    hesabınızın silinmesi için de mailiniz geldiğinde işleme alacağız. iyi günler..

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@ilkerkaynar90 kusura bakmayın forumda bu tarz bireysel kavgaları izleyerek zaman kaybedecek değiliz.
    günde binlerce iletiyi gözden geçirip burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    bireysel çekişmelerinize son vermeniz için yazdığım iletiden çıkarttığınız sonuç tehditse eğer, tehdit olarka alın, benim için sorun değil.
    hesabınızın silinmesi için de mailiniz geldiğinde işleme alacağız. iyi günler..

Maili yolladığımı tarafınıza mesaj yoluylada iletmiştim zaten. Kavgaları izleyerek zaman kaybetmek yerine forumun tüm bannerlarına reklam almakla zaman kazanmanız sizin içinde daha isabetli olacaktır. Daha önce reklam aldığınız eb3 firmasından kimsenin eb3 vizesine kavuşmayıp bir umut akın ettiği gerçeğiyle uğraşsanız belki değerli vaktiniz daha verimli geçer. İyi günler hayırlı işler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ilkerkaynar90 anladım, belli ki derdiniz ilgi çekmek. buna prim verme konusunda size ziyadesiyle zaman tanıdığımızı düşünüyorum.
    reklam konularında bilgi sahibi olmadan fikir beyan edip, vizeleri bizim ya da avukatlık ofislerinin verdiğiniz düşünecek kadar da bilgilisiniz belli ki.
    bu yüzden daha fazla youm yapmak yerine sizi hesabınız tamamen silinene kadar forumdan uzaklaştırıyorum.

• @heyysanadiyom Aracı kurumlara gerçekten greencard için çok fazla para veren insan var. Bu sadece bizim ülkemiz için geçerli değil. Teknolojik imkanları kısıtlı olan yerlerde bunu iş olarak yapıp umut tacirliği sayesinde binlerce dolar para kazananlar var. GC büyük bir sektöre dönmüş .

• @oz4nkilic Daha süreç netleşmedi. Ödeme yapılacak kartın başvurucu adına olup olmayacağı debit kart dediğimiz banka kartlarının kabul edilip edilmeyeceği belli değil.

• ⭐⭐

Arkadaşlar lütfen sakin şekilde yönergeyi/talimatları bekleyelim.
    Forumda sorunuza, merakınıza arayarak ulaşamıyorsanız sorularınızı elbette sorun ancak buraya gelip özel mesaj ile iletişim kurulacak konularınızı ileti olarak girmenin kimseye faydası yok aksine zararı var.
    ''Fikrim'' tanımı altında fikirsizliğinizi okumak zorunda değiliz inanın göz kanatıyor sadece bu ''fikir''leriniz.

• @gucarslan bey, elbette tüm sayfaları günlük kontrol edip kimin doğru kimin yanlış yaptığı konusunda bir hoca edasıyla gezmenizi beklemiyoruz. Ama bu kadar şikayet ve tepkinin tek bir yere odaklandığı yerde, en azından sorunun, kaynağının ne olduğuna baksaydınız daha adil olurdu..bu arkadaş bu sayfayı kendi sosyal medyası gibi kullanıp, sevdiği arkadaşlarıyla güncel soru ve sorunlarını tartıştığı bir yer haline getirmiş..kendi fikrini söyleyen insanlara son derece ters ve hoş olmayan şekilde cevap veriyor, kendi fikrini açıkladığında; gayet normal bir şekilde fikir beyan edenlere de bu sefer daha yüksek perdeden ve kışkırtarak karşılık veriyor..kışkırttığı insanlar tepki verince yine değişik hal ve hereketlere giriyor.. Çekilişle hiç bir bağlantısını kalmadığını, katılmayacağını söyleyip, çekiliş hakkında, amerika hakkında olumsuz,değişik yorumlar yapıyor..Bu yeni bir şey değil, uzun zamandır böyle devam etmiş bu arkadaş.. Bir şekilde sohbet başlatmaya çalışan insanları da böyle yorumlarla engelliyor.. Olumsuz, bohem, sürekli negatif ve insanları tersleyerek konuşması nedeniyle tepki alınca da ben bir şey yapmadım, zaten benim sorunum değil ben gitmeyeceğim diyerek ciddi bir forum kullanıcısını da rahatsız ettiğini görebilirsiniz.. Forumu amacı dışında kullanan biriyle ilgili rahatsızlığımızı, yine bu forumda bulunanlar olarak dile getirmemiz ve artık bir noktada cevap vermemizin de doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum. E siz bakamıyorsunuz, biz cevap veremiyoruz, o zaman herkes gitsin bu arkadaş kendi vlogu gibi kullansın burayı..

• 4 aralikta acilacak basvurular diye bir soylenti var acaba bir bilgisi olan var mi

• @tugberk hepsi birer soylenti abi. Kimse ne zaman acilacagini bilemiyor. Yakinda kilavuzu yayinlayacaklarini dusunuyorum bende. Surece az kaldi 😃

• 2z7as2.jpg

Şu şekiliz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tugberk kılavuz açıklanmadan ekranı açmazlar. Bilgin olsun çünkü şartlar veya yenilikler önce kılavuzda yazılı hale açıklanır sonra ekran açılır ayrıca yasaklı ülkeler listesi burada açıklanır bu ülkeler hangileri işte bu kılavuz da yazar

• @Keremtk evet haklısın 👍 sırf bu dolandırıcılara insanlar para kaptırmaması için gurup açıp insanlara yardım ettim( bazen kendimle çeliştim ) çünkü okadar işi ciddiye almayan kişi tanıdımki çoğu başvuruyu yapmak için dahi bir hazırlık yapmayan kişiler,
    Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın ortak noktası başvuru yapıyorsan bir amaç olmalı bir hayalinde olabilir, sayısal Loto gibi düşünmemiz yanlış olur 👍
    Formda diğer arkadaşlarımın yorumlarını okuyorum herkes aynı konu hakkında hemfikir olamaz olmamalı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |