@gucarslan bey, elbette tüm sayfaları günlük kontrol edip kimin doğru kimin yanlış yaptığı konusunda bir hoca edasıyla gezmenizi beklemiyoruz. Ama bu kadar şikayet ve tepkinin tek bir yere odaklandığı yerde, en azından sorunun, kaynağının ne olduğuna baksaydınız daha adil olurdu..bu arkadaş bu sayfayı kendi sosyal medyası gibi kullanıp, sevdiği arkadaşlarıyla güncel soru ve sorunlarını tartıştığı bir yer haline getirmiş..kendi fikrini söyleyen insanlara son derece ters ve hoş olmayan şekilde cevap veriyor, kendi fikrini açıkladığında; gayet normal bir şekilde fikir beyan edenlere de bu sefer daha yüksek perdeden ve kışkırtarak karşılık veriyor..kışkırttığı insanlar tepki verince yine değişik hal ve hereketlere giriyor.. Çekilişle hiç bir bağlantısını kalmadığını, katılmayacağını söyleyip, çekiliş hakkında, amerika hakkında olumsuz,değişik yorumlar yapıyor..Bu yeni bir şey değil, uzun zamandır böyle devam etmiş bu arkadaş.. Bir şekilde sohbet başlatmaya çalışan insanları da böyle yorumlarla engelliyor.. Olumsuz, bohem, sürekli negatif ve insanları tersleyerek konuşması nedeniyle tepki alınca da ben bir şey yapmadım, zaten benim sorunum değil ben gitmeyeceğim diyerek ciddi bir forum kullanıcısını da rahatsız ettiğini görebilirsiniz.. Forumu amacı dışında kullanan biriyle ilgili rahatsızlığımızı, yine bu forumda bulunanlar olarak dile getirmemiz ve artık bir noktada cevap vermemizin de doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum. E siz bakamıyorsunuz, biz cevap veremiyoruz, o zaman herkes gitsin bu arkadaş kendi vlogu gibi kullansın burayı..