Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Keremtk kerem bey belkide yaşadığınız tartışmanın gerginliğinden dolayı yazılanları doğru şekilde okuyup anlamıyorsunuz, soruyu soran arkadaş zaten kazanıp sürecini başlatmayanlar demiş yani ds formu doldurmamış kişilerden bahsediyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@heyysanadiyom maalesef ki bir çok kişi aracı firma illetine bulaştı bence daha önce verdiğin bilgiler sadece isim soyisim fotoğraf eğitim durumu olduğu için çokta çekinmediler bence artık popülerliği biraz düştü ama bence sosyal medyadada eskisi kadar önüme düşmüyor.
    Clickbait haberlerine gelirsek bu haberlere inanıp foruma bile başvuramayacak ülkeler artmış diyenler oldu maalesef inananlar olabiliyor

• ⭐⭐⭐⭐

@syzcky bu gibi durumlarda iletinin sol altında bulunan 3 nokta işaretinden iletiyi veya kullanıcıyı şikayet et seçeneklerini kullanarak adminlere yardımcı olabilirsiniz. Böylece daha hızlı farkedilip daha hızlı eyleme geçilir

Bu insanlar bu forumdan evine ekmek götürmüyor sevdikleri için yapıyorlar ama unutmamak lazım ki bu kişilerin birde iş hayatı ve özel hayatı var doğal olarak gözden kaçmalar olabilir

• Hepimiz burada hayallar kuruyoruz. Ve maalesef lotonun doğası gereği çıkarsa gideriz demekten başka şansımız yok. Ömrümüz boyunca çıkmayacak bir şey için hayatımızı buna göre şekillendiremeyiz. Ama bunun için maddi anlamda hazır olmak için çabalayabileceğimize inanıyorum.

Pasaport dediğiniz şey gc çıkarsada çıkmazsada zaten sahip olmamız gereken bir şey. Parayı havaya atmıyoruz. 1$ ise sembolik, finansal olarak kimseyi zorlamayacak ama aslında istemeyen kişileri engelleyecek bir bedel. İki şartında gelmesini çok istiyorum. Rakamın daha yüksek olması ise kesinlikle adaletsizlik yaratır.

Umarım isteyen gerçekten hayal kuran herkese bir gün çıkar.

• alt metni

• amerikaya gidip 0 dan başlamayı düşünmeyen adam çekilişi boş yere meşgul ediyor zaten, 0 dan başlamaya gerek duymayacak kadar parası olan biri için vize almak kolay, Türkiye de mühendis olup amerika da bu işi yapabileceğinizi sanıyorsanız bence yanılıyorsunuz, en az 2 tane iş bilmek greencard almak için uğraşan herkes için faydalı olur, hiç bir şey olmuyorsa gidip forklift kullanmayı öğrenin, hiç bir işi küçümsemeyin.

• @dogan28 Aslında anlatılmak istenen şey geçici işleri kalıcı gibi düşünmemek. Dil sürecini hızlı bir şekilde atlatıp Türkiye deki mesleğinizi (var ise) devam ettirmek. Türkiye de yaptığınız iş Amerika da iyi kazandırmıyor ise gittikten sonra başka bir meslek edinebilme yolları aranmalı Uber doordash ile hayat sürdürmeye çalışılmamalı.

• @oz4nkilic Sayın @Keremtk dediği gibi net birsey soylemek zor, hep beraber süreci takip edeceğiz. Bol şans.

• Günaydınnn ☀ Ofise gelir gelmez çayımı alıp oturdum okumaya ... Nasılsınız arkadaşlar ? Herkesin günü güzel geçsin 🌠

• @Emre-Kurtulmuş Emre Bey bu sene eğer ücret ve pasaport süreci gerçekleşirse bu clickbait haberler ya da ajansların reklamlarında eskisi kadar etkili olmayacaktır sanırım. Haklısınız önceki dönemlerde olduğu gibi sosyal medyada ya da clickbaitleri görmedim. Dediğim gibi eğer 2 şart da gelirse bu bu neymiş bir bakayım başvurayım diyen olmayacaktır. Kendi sürecini yönetip buna hazırlananlar dahil olacaktır. Açıklama geldiğinde hepimiz öğrenmiş olacağız. Şimdilik sadece kendimizce duyurulardan dökümanlardan gördüğümüz kadarıyla yorumluyoruz.

• Merhaba Aralık ayında başvurular açılır mı acaba? Diğer yıla sarkarsa süreç nasıl ilerler?

• @Witch-Lilith Teşekkürler hafif gribal enfeksiyon haricinde şu anlık iyiyiz çok şükür sizi sormalı.

• @Keremtk @Keremtk Bu sene maşallahınızı alırım 🙂 3. gribim ve hala devam ediyor. Bakalım, iyi olmaya çalışıyoruz.

• @Okcan forumda bir arkadaş yazmıştı aslında mantıklı da geldi. Önceden tüm başvurular tek tek incelendiği için 6-7 ay önce alınması gerekli görülüyormus. Ancak şuan ki teknolojik imkânlar sistemin tamamen bilgisayarlar üzerinden döndüğünden başvurular alınıp sonucu 1 gün sonra bile çıkabilir. Yapay zeka sistemleri de devreye girdi yani süreç zaten belli yine Mayıs da açıklanıp Ekim Eylül arası mülakatlar olacak.

• @Hasan-Sevinç bari bekleyisimize deyse de green card bize ciksa hahaha

• ⭐⭐

@Witch-Lilith öncelikle geçmiş olsun...

eşimle dünden beri bunun kavgasını yapıyoruz. çalıştığı firma her sene grip aşısı yaptırıyor isteyen personellerine. bizimkisi de en başta koşar, hemen olur aşısını. fakat her sene aynı tantana. aşıyı olunca zaten malum virüsü veriyorlar bir hasta olunuyor hemen. aşı olalı yaklaşık 1 ay oldu, 4.defa grip oldu. ben de ona "demek aşı olmasan göçüp gidicen, olma işte" diye veryansın ettim. etmez olaydım, sabah işe gelirken hala konuşuyordu.

20.evlilik yılım, hala öğrenemedim susmayı... aşıdan başladık, şimdi olay whatsappte nerelere geldi nereler 🙂 🙂

• ⭐⭐

@Keremtk önceden posta yoluyla başvurular alınıyordu, bu da başvuru ve sonuç arası zamanın fazla olmasının nedenlerinden...

• ⭐⭐⭐⭐

Bu arkadaşlar sistemlerindeki herhangi birşeyi, değişen zamana, gelişen koşullara uygun şekilde güncellemek konusunda hiç hevesli ve aceleci değiller, -genel olarak aceleci değiller o ayrı-..
    Eskiden matbu yapılan başvurular sebebiyle muhtemelen bu kadar açık, başvuru ve sonuçların açıklanmasının arası. Elbette güncellenmesi gereken bir prosedür bu. Gel gör ki, bu arkadaşlar vize paketlerimizin üzerine iliştirdikleri bilgilendirme kağıdında bile, ödememiz gereken USCIS Fee için $220 yazmışlar, ancak 2 yıl kadar önce USCIS Fee $220 dan $235'a çıkarıldı. Bu bilgilendirme yazısını bile güncellemeden paketlere iliştirmeye devam ediyorlar :)) Hiç bir şey için aceleleri yok zaten, take your time 🙂

• ⭐⭐

@Okcan başvurular ne zaman açılırsa açılsın, çekiliş açıklanma tarihi ve diğer ilgili süreçlerde bir farklılık olmayacak.

çekiliş tarihi için olmasa da, kazanlar ile ilgili sürecin değişmeyeceği ve 2026 Eylül'de başlayacağı ile ilgili kaynak:

• @Emre-Kurtulmuş Hocam kazandığı zaman Türk kafasıyla hallederiz diye bakılıyor. Son noktaya kadar işi yürütmeye çalışıyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |