Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar benim eşim ve çocuklarım Amerikan vatandaşı ben ise yeşil karlıydım taki 2013 senesine kadar eşim hastalandı Amerika’da çalışamayacak duruma geldi ve malulen emekli oldu o zaman çocuklarım küçüktü ve ben hem eşime hem çocuklarıma bakmakla yükümlü olduğum için çalışamadım ve Türkiye’ye dönmek zorunda kaldık şimdi çocuklarım büyüdü liseyi bitirdiler ABD vatandaşı oldukları için doğal olarak orada okumak ve yaşamak istiyorlar eşimde biraz düzeldi ama benim green kartım 2016 da süresi bitti ve 12 senedir ABD girmiş yapmadım şimdi ise sb1 vizesine başvurmak istiyorum eşimin sağlık raporları var ve 7 senedir ABD ye vergi ödüyoruz oradaki bağlarımızı koparmadık eşimin banka hesabı verği beyanı ve sağlık raporları var elimde sizce bu vizeye uygunmuyum sb1 vizesi verirlermiş teşekkür ederim

• Muslu Law Firm

@haluknalan, içinde söyledi: SB1 vizesine uygunluk hakkinda

Merhabalar benim eşim ve çocuklarım Amerikan vatandaşı ben ise yeşil karlıydım taki 2013 senesine kadar eşim hastalandı Amerika’da çalışamayacak duruma geldi ve malulen emekli oldu o zaman çocuklarım küçüktü ve ben hem eşime hem çocuklarıma bakmakla yükümlü olduğum için çalışamadım ve Türkiye’ye dönmek zorunda kaldık şimdi çocuklarım büyüdü liseyi bitirdiler ABD vatandaşı oldukları için doğal olarak orada okumak ve yaşamak istiyorlar eşimde biraz düzeldi ama benim green kartım 2016 da süresi bitti ve 12 senedir ABD girmiş yapmadım şimdi ise sb1 vizesine başvurmak istiyorum eşimin sağlık raporları var ve 7 senedir ABD ye vergi ödüyoruz oradaki bağlarımızı koparmadık eşimin banka hesabı verği beyanı ve sağlık raporları var elimde sizce bu vizeye uygunmuyum sb1 vizesi verirlermiş teşekkür ederim

Sayin@haluknalan, SB1 vizesi teoride her ne kadar alinabilecek gibi olsa da, pratikte uygulamada cok cok az verilen bir vizedir. Genelde ABDye giristen cok zaman gecmedi ise 2 yil gibi, alinma ihtimali artar. Siz 12 senedir ABDye girmediginiz icin bunu alma sansiniz cok daha azdir. SB1 vizesi yerine, veya SB1den red alsaniz bile, yesil karti canlandirma denenebilir, eger gercekten butun ABD baglariniz devam ediyor ise ve olabilecek sonuclara razi iseniz bu yol onerilebilir. TCye ne kadarliginia dondugunuzun net olmamasi ve her an ABDye donebilecek olmaniz yesil karti canlandirmak icin gereklidir. Diger opsiyon da yesil karti iade edip, daha sonra yeni basvuruda bulunmak olabilir. Bu konuda detaylar cok onemli olacaktir.

• @Claudia-J-Muslu cvp verdiğiniz için cok teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

• 4
  • 3
  • 2
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |