DV2027 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan Aklıma şu meme geldi paylaşıcağım şimdi bilmiyorum :grinning_squinting_face:
forum kurallarına uygun mu bu aşağılayıcı veya kötü içerik olarak görülür mü not olarak düşeyim adminlerden tamamen kurallara uygun mu bilmeden paylaşıyorum hatalıysa paylaşımım özür dilerim şimdiden

-
@ayvalik10 Ya açıkcası bu konuda benim biraz farklı bakıyorum Medicaid olayını anlıyorum belli sağlık programlarına bu tarz yaklaşımları anlıyorum. Artık dünyada kürelsecilik yavaş yavaş bitiyor her ülke kendi kabuğuna çekiliyor bu Amerika'da aynı şekilde yaşanıyor
AOS olayı zaten yapılması gereken bir şeydi gittim Work and Travel ile evlendim I-485 doldurdum muhabbetleri de maalesef iyi bir durum değil bu da sistemi kullanmak bence evlenip Green Card hakkı kazanmaları sorun değil I-485 ile doğrudan bunu ABD'de yapmaları bir çeşit sistem bariyerini atlama gibi geliyor bu kişilerin mesela süreçlerini yeni vize ile ülkesine dönüp Ülkesinde tamamlama şartı getirilmeli bence olağanüstü koşullar zorluklar yoksa bunun yapılması olabilir bilmiyorum. Aynı şekilde maalesef Turist vizesini violate eden çok insan var bu şekilde adamın ABD vatandaşı sevgilisi var evlilik düşünüyor bunu Vize alırken gizliyor ülkeye girene kadar alıyor Turist vizesini giriyor ülkeye 90-100 gün bekliyor 3 ay kuralı bitince doğrudan ABD'de evlenip I-130 Ve I-485'i aynı anda gönderip Green Card istiyor hem sisteme aşırı gereksiz bir yük hemde sistemi kandırıyorlar bu şekilde. Hoş durum değil.
Ama ben hala yok obeze vize vermeyelim olayına katılmıyorum ben yabancı basından baktım bu haberin girdi detaylarına Tüberküloz demişler diyabet demişler anlaşılabilir. Obezite bana art niyet geliyor. Senin bir kere ülkenin en büyük problemi Obezite yani obezite senin içinde olan bir şey ki sen dışarıdan geleni obez diye Inadmissibility vericeksin çok saçma. Ki ben kilolu biri değilim ona rağmen böyle düşünüyorum şahsen bugün ABD göçmen vizesi almaya yakın biraz kilolu biri olsam şu haberi görsem benim kalbim kırılır hoş değil gerçekten.
Ama sizinde dediğiniz gibi dedikodu çok ve anlamakta güç değil. Belli sosyo-ekonomik sebepler sağ olsun adamlar ABD'yi içe kapatıyorlar. Üzüldüğüm nokta Trump'ın bu kadar yaptığı değişiklik kaldırılmama riski de var değişikliklerinin bir kısmı saçma. Eğer bir sonraki seçimi bir Demokrat başkan almazsa muhtemelen Trump'ın yaptıkları arada kaynar ve sistemin yapı taşı haline gelebilir geri kaldırmayabilirler. Ki bu da büyük bir sorun. Tıpkı Türkiyenin tek bir parti siyasetine dönüşmesi gibi ABD'de tek bir partinin 2-3 dönem üst üste kalmasıda iyi etkiler bırakmaz dönüşümlü olarak. Sistemin kendini resetlemesi için Mavinin ara sıra gelip gitmesi lazım. Benim düşüncem tabi bu tamamen öznel ^^
-
Bu ileti silindi! -
@heyysanadiyom Alabiliyorsunuz. Bazı ülkeler daimi ikamet,çeşitli oturum vizeleri almak için yeşil pasaportlara vize vermiyorlar.bordo pasaport gerekiyor.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Trump yine bir şeyler deniyor. :D

Hemen bu günden spora basliyorum
😊 -
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Trump yine bir şeyler deniyor. :D

Yakında uygulanacak tarife ;
-
Arkadaşlar 3 Yıldır Hollanda’dayım. 2 yıl sonra Buradan vatandaşlığı alıp hayalim olan Amerikaya yelken açmayı planlıyorum. Ama gözüm korkuyor. Burada herşey çok kolay ve gücenli ama amerika beni hem çok heyecanlandırıyor hemde çok ürpertiyor.
-
greencard başvuruları şuan başladı mı ve ne zaman başlayacak bilgisi olan varmı 1 ay geçti hala başlamadı anlamadım ne zaman başlatacaklar neyi bekliyorlar şuan bilen varmı
-
@optimistic belki bu sene o senedir.
-
@lamak-sadla Öğrencilik hayatında başarılar kardeşim ama boşuna hayaller kurma kanada da öğrenci vizesiyle gidip oturum almak çok zor artık !!!!! :)
-
-
@MySea garage sale korse satışları patlar
-
@beceke, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Red alma ihtimaliniz yüksek.
Öncesinde en az 3 tane schengen alın ve abrupayı gezin.Schengen başvuruları sıkı evrak prosüdürü ve kontrolü sebebiyle dikkat edilen bir kriter.
Birde bağlarınızı kuvvetlendiren detaylar var, örnek üzerinize bir ev veya arsa tapusu olması buraya oğlan bağlılığınıza işaret.
Sonrası mülakat esnasında kendinizi ifade etmeye kalıyor.
elimde avrupa oturum karti var bana rahat verirler mi vize ?
-
@mertq yine gel özletme
-
kılavuz neden çıkmıyor bilmeyenler için paylaşalım
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@heyysanadiyom Alabiliyorsunuz. Bazı ülkeler daimi ikamet,çeşitli oturum vizeleri almak için yeşil pasaportlara vize vermiyorlar.bordo pasaport gerekiyor.
Bunları bilmiyordum fakat birisinin yeşil pasaport sahibi olup olmadığını öğrenmek zor olmamalı , her şey 1 maile bakar diye düşünüyorum yoksa bu elçilik konsolos vs ne işe yarıyor kötü niyetle yazmadım ha aynısı bizim ülke içinde olabilir ülkelerin bunları bilmesi lazım
-
Senato'nun hükümet fonlarını uzatma konusunda anlaşmaya varması, shutdown’in yakinda sona ereceğine dair yorumlanıyor 😉
https://www.cnn.com/politics/live-news/government-shutdown-flights-airports-snap-11-09-25
-
bu hafta onaylanırsa ay sonuna doğru kılavuz belki yayınlanır
-
Günaydın arkadaşlar hükümet açılıyormuş anlaşma olmuş artık bizde başvuru yapalım mülakat deneyimlerini okudukça çok mutlu oluyorum özellikle yıllarca başvurup sonunda gerçekleşmesi harika bir his ve bize ümit veriyor bu yüzden mülakat yazan arkadaşlar bu detayları da eklerse daha güzel olur teşekkürler herkese başarılar diliyorum
-
@bilalcobanoglu Bilal bey şahsi düşüncem Avrupa özellikle Hollanda gibi bir ülkede kalmayı ve yaşamayı tercih ederim bunun bir çok nedeni var benim için örneğin yaşam koşulları, hayat standartları, Türkiye-Hollanda arası daha kolay ulaşım, eğitim (çocuklar için), suç oranı azlığı, sosyal çevre vb. ben ancak bu durumda ABD ye gezmeye gider gelirim fakat bu kişisel bir tercih karar sizin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum