Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
4.2k 488 206.0k 495

  • @Kekw zaten beklemek disinda yapabilecegimiz bir sey de yok.


  • @barisakkaya en çok gc bunlara veriyorlar, özellikle yaşlı kesim başta olmak üzere en çok amerikalıları dolandıranlar ve milyoner olanlar da hintliler. Geçtiğimiz dönemde sözde hint hükümeti önlem alacaktı bunlar için ama hiçbirşey yapmadılar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    son 1 hafta içinde 2 tır kazasında 3 + 9 =12 kişi vefat etti. Sürücüler hintliler idi. Belki bu olaydan sonra bu karar alınmış olabilir bilemiyorum sadece tahmin ediyorum


  • @Youmut baktım ama net bilgi bulamamıştım, balkanlarda bazı ülkelerde ayrı vinyet gerekli diyen vardı, teşekkürler.


  • @Murat-4 rica ederim.


  • @ayvalik10 Zaten Hintliler normalde de cok kotu araba kullaniyorlar. Sanirim bircogu buraya gelince ilk defa burada ogreniyorlar.


  • @elbruz, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

    Trump inatla demokratlar ile anlaşmıyor, 1 aydır maaş alamayan çalışanların yanı sıra, çalışanlara yiyecek içecek desteği veren kurumlar da kapanmak üzere. Üstüne bir de gümrük tarifeleri ile ilgili açılan mahkeme süreci var ki yanlış hatırlamıyorsam duruşmanın yarın olması lazım. Trump iyice köşeye sıkıştı. Böyle giderse hükümet en uzun kapanma süresi ile karşı karşıya kalacak ve süreç baya baya daha da fazla uzayacak. Bu da bize vurmasa bari...

    bu yıl hükümet kapandı kriz üstüne kriz, uzayda ne olduğu belirsiz şeyler var, çekiliş zor durumda, bize çıktı ama sürekli acayip bir şeyler oluyor hani bir gök taşı kafamıza düşse şaşırmam ki oluru var. Yapay zeka riski, savaş riski, yeni pandemi riski, filan değinmiyorum ne oluyor dünyaya acaba :/


  • @kemal85 usa daki avukat bir arkadaşım trump ın ana hedefinin gc vb vizeleri kaldırıp sadece para ile alınabilen golden visa amacının olduğunu söyledi. Belki bir ütopya ama bu kadar zorluk çıkarmasının sebebi bu ütopyayı yavaş yavaş hayata geçirme çabası diyor.

    Şahsi görüşüm demokratları ortadan kaldırmadan bunu asla gerçekleştiremeyecek ama trafik cezalarından bile gc iptaline giden bu süreçler baya zorlayacak vatandaşlık alana kadar ki onu bile baya zorlayacaklar artık

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea eskiden emekli olmadan önce sürekli uçakla seyahat ediyordu çok daha net gözlemlerdi bugün ulaştırma bakanı bir açıklama yaptı. Bir hafta daha böyle olursa tüm ülke havalimanları kısmen kapatılacak çünkü kule çalışanları para almadan bir yere kadar çalışırlar diye açıklama geçti

    https://www.bloomberght.com/abd-de-hava-trafiginde-kaos-yasanacagi-uyarisi-3760813


  • @elbruz bir sonraki baskanlik seciminde eskiye doner her sey :D


  • Tamam, itiraf ediyorum… Her şey benim yüzümden!
    DV2027 başvuruları açıldıktan sonra tıraş olup, yakışıklı bir şekilde fotoğraf çektirip başvuracaktım.
    Ama saçlarımı ekimden beri uzatıyorum; ben kestirmedikçe açılmayacak
    🤪


  • https://halktv.com.tr/dunya/trumptan-mamdaninin-zaferine-ilk-tepki-ben-aday-degildim-984392h
    Mamdani'nin zaferine ilişkin "Oy pusulalarına bakarsanız, hükümetin kapanmasının Cumhuriyetçiler için olumsuz bir etken olduğunu görürsünüz; bu büyük bir etkendi. Ayrıca benim pusulada olmadığımı, bunun en büyük etken olduğunu söylüyorlar. Bilmiyorum ama bunu söyledikleri için onur duydum" diyen Trump, hükümetin kapalı olmasından Demokrat Parti'yi sorumlu tuttu.


  • @oz4nkilic kardeşim eğer fotoğrafta filtre veya Photoshop yoksa gayet iyi duruyor. Ben evde selfie çekerek katildim ve gc aldım sıkıntı değil.


  • @Hasan-Sevinç tabi tabi aynen öyle. Ama canım başkanım şimdilik kum havuzunda yeni oluşumlar deniyor


  • The Diversity Visa (DV) 2027 entry registration period is not open at this time. We are aware of reports of fraudulent claims that DV-2027 entry is open and of individuals and services falsely claiming they can increase your chances of selection. This is not true.  DV-2027 registration dates and details about changes to this year’s process will be announced by the Department of State when available.


  • Bu ileti silindi!

  • Bazı sayfalarda başvuruLar başladı falan diye yazılmış fakat travel state’in kendi sayfasinda şöyle bir duyuru yayınlanmış arkadaşlar başlamadığına dair.


  • @klmn-klmn Çeşitlilik Vizesi (DV) 2027 başvuru kayıt dönemi şu anda açık değil. DV-2027 başvurusunun açık olduğuna dair sahte iddiaların ve seçilme şansınızı artırabileceklerini iddia eden kişi ve kuruluşların bildirimlerinin farkındayız. Bu doğru değildir. DV-2027 kayıt tarihleri ​​ve bu yılki süreçteki değişikliklerle ilgili ayrıntılar, Dışişleri Bakanlığı tarafından hazır olduğunda duyurulacaktır.

  • ⭐⭐

    @barisakkaya Bunu son zamanlarda her yerde goruyorum, bu yeni bir bilgi degil. Son 5 yil icinde bir ulkenin 50.000'den fazla vatandasi herhangi bir sekilde gocmen olurlarsa o ulke vatandaslari cekilisten muaf tutuluyor. Bu kapsamda zaten yillardir Cin, Hindistan, Brezilya, Meksika vb ulkelerin vatandaslari GC cekilisinin disindalardi. Su an o potaya en yakin ulke biziz diye tahmin ediyorum zira 2023 yilindan itibaren cok ciddi bir sekilde her turlu kategoride artis oldu.

  • ⭐⭐⭐

    Arkadaşlar yeni evli bir çiftin NEW YORK turuna katılıp, vize alma olasılığı nedir pasaportları boşsa? Böyle bir hayalim var henüz değil 1 yıl içinde inşallah fakat vize reddi yemekten korktuğum için hayal bile kuramıyorum. 2 kişi 113 bin liraya new york turları var. Daha doğrusu bizim isteğimiz tur ile gidelim ekstra turlara katılmayarak kendimiz gezelim istiyoruz. Çoğu tur böyle zaten. Maksat abd'ye tur ile gidip gelmek vs. ilk yurtdışı deneyimi olacağı için. Önümüzdeki yıl inşalllah vize başvurusu yapacağım. İnşallah afiyetle vizemizi almayı nasip eder Allah.


Benzer Başlıklar

  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum