Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@nissanmicra kendini götürmekten çok daha masraflı ve yorucu bir iştir hayvan götürmek

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@imzir-mavisi hangi siteden kontrol ediyorsun

• @oz4nkilic Ona bir şey diyemem ama yukarıda paylaşdığım standartlara uyuyorsa ön kamera veya arka kamera çok farketmeyecektir. Ben aşağıdaki ürünü kullanmıştım. Ben aldığımda 150 TL gibi bir şeydi. Çok kaliteli bir şey değil ama tek işi zaten telefonu sabit tutmak.

Cep telefonu tripod linki

• @nissanmicra Kedi götürmek çok daha kolay.

Aşağıdaki başlıktaki 2024 yılından sonraki mesajlara göz atabilirsiniz. 2024 yılında kurallar değişti bu yüzden öncesini okusanız bile gerçeliliği yok.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/305/amerika-ya-evcil-hayvan-götürmek?_=1760963272079

• @nsercan
    Teşekkür ederim emeğinize sağlık.
    Kedim çok şanslı 🍀 umarım beraber dv2027 sürecimde verdiğiniz bilgileri kullanabilir ve güncelleyebilirim

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Atlantis00 sende biliyorsun eskiden çok fazla muhabbetini döndürdük. Amerikaya elinde bir meslek yoksa gitmeyin. delivery yada tırcılık içinden geçtiler. 3-5 yıl önce başlayanlar daha yeni yeni puanlama da yukarılara geldiler yüksek orderleri alıyorlar tırcılık zaten söylemiyorum çünkü artık ehliyet alamıyorsun ondan dolayı meslek burada çok önemli xiaomi yada başka bir çin firmasının ceosu söylediği bir şey yapay zekanın asla ama asla ele geçiremeyeceği meslekler el becerisi meslekler bu kişiler asla sağlıkları bozulmadıkça aç kalmayacaklar diye beyan vermişti. Ondan dolayı şimdiden meslek edinmek çok daha fazla sana getirisi olacak özellikle 3 evin getirisinden. Forum ailemizden 57 yaşında gidip 5 yıl kalıp vatandaşlık aldı sonra Türkiye de kaldığı sektöre devam eden üyemiz var ondan dolayı senin elinde mesleğin olsun gerisi zaten çorap söküğü gibi gelecek.

Hocam sonuna kadar katılıyorum. Bazı planlar ve şartlara sahip olanlar dışında ortalama üstü sermaye ile gidilirse bile(kişiye göre değişir) sonuç hüsran olabilir, sürdürülebilirliği sıkıntıya sokar. Ama meslek ölmez adamı aç koymaz. Bırakın abd'yi bu bizim ülkemizde de böyle.

• başvurular ne zaman başlayacağına dair bilgi varmı bu hafta başlar dediler 3 haftadır başlamıyor ayın sonuna yaklaştık

• @AhmetGS17 Ben kendim çekiyorum uzaktan kumandalı tripodlu selfi çubuğum var bu sayede cep telefonumun arka kamerası ile daha kaliteli resimler alabiliyorum

• Arkadaşlar bu iş şans işi olmasına rağmen önemli olan şeyleri şansa bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. Gidip bir fotoğrafçıda 300-500 TL verip dijitalini isteyin. Fotoğrafla herhangi bir oynama yapılmamasını söyleyin. Zaten çok fazla şans faktörü işin içinde bulunuyor daha fazla işi şansa bırakmamak birazda önlem almak gerekiyor. Kazanmasanız bile en fazla cebinizden bir fotoğraf çekimi parası gidecek. Ama yanlış çektiğiniz bir fotoğraf yüzünden aklınız devamlı acaba mı diye orada kalacak.

• Bu ileti silindi!

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@imzir-mavisi hangi siteden kontrol ediyorsun

burdan birisi yazmıstı, 5 yıldızlı idi ama ismini hatırlamıyom.foto uygun mu değil mi anlamadım...thanks

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Keremtk ben daha önce katılım sağladığım fotoğraf ile başvuru yapacağım tekrar. Gc kazanamamak özellikle yaşadığım şehirdeki fotoğrafçılara para yedirtmekten daha az üzüyor beni. Boyut piksel gibi detaylar uyuyorsa zaten sistemin elediği vs. de yok. 600e600 piksel 300 dpi palyaço resmi koysam bile kazanır. Örnekleri de var. Herkesin kendi fikri tabii

• ⭐⭐

@Atlantis00 Fotograflar sistemde tum kayitli fotolar ile eslestirilir, herhangi bir yerde 6 ay oncesinde kullandiginiz fotografi kullanirsaniz cekilisi kazanmis olsaniz liste disina cikarilirsiniz.

• @EasternStar bunu neye göre diyosun ? forumda @Emre-Kurtulmuş 2 kere aynı fotoğraf ile başvurmuş kazanmış

• Başvurular ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐

@allik şuan için kimse bilmiyor. dv2027 kılavuzu yayınlansalar hepsini öğreneceğiz. Başvuru tarihi, pasaport şartı ve 1 dolarlık sembolik ücret gibi şeyler.

• @allik 22 oct Çarşamba günü 19.00 da açılır. yarını bekleyin
    öngörüdür

• ⭐⭐

@Zeq ABD disisleri bakanliginin kendi rehberlerinde secimin nasil yapildigi, yapildiktan sonra uygun olmayan basvurularin nasil elendigi anlatiliyor, 100-200TL veya evde 20 dakikada halledebilecegim bir is icin ben boyle bir risk almam. Emre Bey'in secilmesi bu gercegi degistirmez.

• Fotoları www.idphoto4you.com adresinden yüklemeye çalıştım.fotoları 4 tane yanyana altlı üstlü yüklüyor bunu nasıl tekli yapabilirim?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |