DV2027 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar bir dolardan başka bir değişiklik oldu mu şuan için, bir çok söylenti dolanıyor. Fotoğraf konusu falan? Ya da başka bir şey? Evet biliyorum Hükümet kapalı ondan başlamadı.
-
@Kekw, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Arkadaşlar bir dolardan başka bir değişiklik oldu mu şuan için, bir çok söylenti dolanıyor. Fotoğraf konusu falan? Ya da başka bir şey? Evet biliyorum Hükümet kapalı ondan başlamadı.
1 dolar alamazlar bence , oyle 1 altyapıları yok,vaz gecerler...
-
Adi üstünde söylenti, başka bir değişiklik yok şu an için.
Başvuru dönemi başlayınca başvurunuzu resmi ve tek başvuru sitesi olan https://dvprogram.state.gov adresinden tamamlamanız, danışman - aracı kurum gibi kişi veya firmalara inanmamanız/guvenmemeniz en önemlisi başvuru sürecinde.
Bir de başvuru bilgilerini doğru doldurmak, fotoğrafı da resmi site olan https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesinden kontrol ederek başvurunuza eklemek ana kriter.
-
@gungorhan e devlette kayıt yeri il ilçe Antalya / Kepez yazıyor Antalya mı yazmam lazım Kepez mi
-
fotoğraf çektim kontrol edeyim dedim:"your phote does not need cropping, diyor. uygun mu demek bu? thanks
-
@mopak987, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@gungorhan e devlette kayıt yeri il ilçe Antalya / Kepez yazıyor Antalya mı yazmam lazım Kepez mi
kayıt yeri değil doğum yeri yazan yere bak orada ne yazıyorsa aynen yazıcan
e-Devletten Nüfus Kayıt Örneği Belgesi Sorgulama

-
Dv2027 için yerimizi alalım bu yıl çok heyecanlı geçiyor, 27 hayatımın her alanında mevcut umutluyum beklemesi bile keyifli

-
@gungorhan nüfus kayıt örneğimde Yenice/Karabük yazıyor hangisini girmem gerek?
-
-
@bayfrodı
bu satırın altında ya il yazar ya da ilçe yazar her ikisi de yazmaz cevabın burada -
@Atlantis00 Cadılar bayramıdır. Yoksa ev sahibi çakardı mermiyi...

-
@gungorhan herkes evinde silah bulundurmuyor amerikada
-
@Atlantis00
Evet yapay zeka değil şakayda da komik değil ama -
@gungorhan benimkinde ikisi de yazıyor

-
@Hasan-Sevinç Güzel kardeşim senin saf ve temiz duygularına saygı duyuyorum. Ben inşaat formeniyim. 40' dan sonra yurtdışı tecrübesi yaşadım. Sana gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim, yahu ben neden fırsat var iken yurtdışına gelmedim ve yaşamadım, sorusunu sordum. Türkiye Cumhuriyeti dışında gelişmiş ülkeler için söylüyorum çok farklı bir hayat var. Ve bu hayat ülkemiz vatandaşlarının farkına ve tadına varmadığı bir hayat. Sözlerimin ciddiyetini gidince anlayacaksın. Keşke benim Cumhuriyetim de öyle yaşatsa bizi.
-
@gungorhan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@bayfrodı
bu satırın altında ya il yazar ya da ilçe yazar her ikisi de yazmaz cevabın buradaikisi de yazdığı için tekrar sorma gereği duymuştum.
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@gungorhan benimkinde ikisi de yazıyor

öyleyse arkadaşlara yardımcı oluverirsin sen nasıl yazdıysan onlara da söylersin ben böyle bişi ilk defa duyuyorum
-
-
@gungorhan hocam başka birşey daha sorucaktım mezuniyetle ilgili , bilgisayar programcılığı önlisans mezunuyum meslek yüksekokulundan mezun oldum , seçeneklerden hangisini seçmem lazım? biraz araştırdım university degree seçmek için 4 senelik mezun olman lazım diyor , vocational school da meslek lisesi tarzı diyor , anlamadım gitti ne seçmem gerekiyor bilgin var mı bu konu ile ilgili
-
Arkadaşlar 2 yıllık bitirdim başvuruda hangi seçeneği işaretlemem gerek . Bir kaç videoda farklı söylüyorlar. Şimdiden teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum