Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gungorhan nüfus kayıt örneğimde Yenice/Karabük yazıyor hangisini girmem gerek?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Arkadaşlar bu yapay zeka mı yoksa gerçek mi? Çok korkunç değil mi

• @bayfrodı 1cb1422c-5720-49d9-b8ab-c202927de252-image.png bu satırın altında ya il yazar ya da ilçe yazar her ikisi de yazmaz cevabın burada

• @Atlantis00 Cadılar bayramıdır. Yoksa ev sahibi çakardı mermiyi... 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@gungorhan herkes evinde silah bulundurmuyor amerikada

• @Atlantis00
    Evet yapay zeka değil şakayda da komik değil ama

• ⭐⭐⭐⭐

@gungorhan benimkinde ikisi de yazıyor 🙂

• @Hasan-Sevinç Güzel kardeşim senin saf ve temiz duygularına saygı duyuyorum. Ben inşaat formeniyim. 40' dan sonra yurtdışı tecrübesi yaşadım. Sana gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim, yahu ben neden fırsat var iken yurtdışına gelmedim ve yaşamadım, sorusunu sordum. Türkiye Cumhuriyeti dışında gelişmiş ülkeler için söylüyorum çok farklı bir hayat var. Ve bu hayat ülkemiz vatandaşlarının farkına ve tadına varmadığı bir hayat. Sözlerimin ciddiyetini gidince anlayacaksın. Keşke benim Cumhuriyetim de öyle yaşatsa bizi.

• @gungorhan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@bayfrodı 1cb1422c-5720-49d9-b8ab-c202927de252-image.png bu satırın altında ya il yazar ya da ilçe yazar her ikisi de yazmaz cevabın burada

ikisi de yazdığı için tekrar sorma gereği duymuştum.

• @aysegul, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@gungorhan benimkinde ikisi de yazıyor 🙂

öyleyse arkadaşlara yardımcı oluverirsin sen nasıl yazdıysan onlara da söylersin ben böyle bişi ilk defa duyuyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @gungorhan hocam başka birşey daha sorucaktım mezuniyetle ilgili , bilgisayar programcılığı önlisans mezunuyum meslek yüksekokulundan mezun oldum , seçeneklerden hangisini seçmem lazım? biraz araştırdım university degree seçmek için 4 senelik mezun olman lazım diyor , vocational school da meslek lisesi tarzı diyor , anlamadım gitti ne seçmem gerekiyor bilgin var mı bu konu ile ilgili

• Arkadaşlar 2 yıllık bitirdim başvuruda hangi seçeneği işaretlemem gerek . Bir kaç videoda farklı söylüyorlar. Şimdiden teşekkürler

• @mopak987, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@gungorhan hocam başka birşey daha sorucaktım mezuniyetle ilgili , bilgisayar programcılığı önlisans mezunuyum meslek yüksekokulundan mezun oldum , seçeneklerden hangisini seçmem lazım? biraz araştırdım university degree seçmek için 4 senelik mezun olman lazım diyor , vocational school da meslek lisesi tarzı diyor , anlamadım gitti ne seçmem gerekiyor bilgin var mı bu konu ile ilgili

@Muhammet-Kübra-Işık, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Arkadaşlar 2 yıllık bitirdim başvuruda hangi seçeneği işaretlemem gerek . Bir kaç videoda farklı söylüyorlar. Şimdiden teşekkürler

Bu videoda ve https://yesilkartforum.com/forum/post/34083 yanıtında Vocational School denmiş.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Daha 6-8 yaşlarımda ilk bilgisayarımdan gta vice city oynarken arkadan bu şarkıyı dinlerdim. O zamanlardan kalma ABD hevesim. Her sene gc çekilişine yakın açar dinlerim. Yine başvuru zamanları, yine hayaller. ELBET BİR GÜN DOSTLAR 🇺🇸 ☝🏻

• Fotoğrafı kendi çeken var mı aranızda arkadaşlar.
    Geçen sene sözde arkadaşım olan bir fotoğrafçı çekip bilgisayar ortamında dijital olarak bana attı ve bunun için 250 TL aldı. Bu kez o tongaya düşmek istemiyorum.

• @AhmetGS17 Çok uzun yıllar boyunca fotoğrafçıda çekilerek başvuru yapmıştım. Geçen sene beyaz fon olacak ve gölgesiz olacak şekilde hem eşimi hem de kendimi çekerek başvuru yaptım. Sadece aşağıdaki linkten "Start photo tool" ile fotoğrafı doğruladım.

• @AhmetGS17, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Fotoğrafı kendi çeken var mı aranızda arkadaşlar.
    Geçen sene sözde arkadaşım olan bir fotoğrafçı çekip bilgisayar ortamında dijital olarak bana attı ve bunun için 250 TL aldı. Bu kez o tongaya düşmek istemiyorum.

Ben evde telefonla çekildim ismini hatırlayamadığım bir application ile teyitlemiştim

• merhabalar evde fotoğraf işini halledenlere bir sorum olacak illa birisinin bizi arka kameradan mı çekmesi lazım kendimiz selfie ile düzgün açıyla sanki arka kameradan çekilmişcesine bir fotoğraf çeksek kabul oluyor mu ellerimiz kollarımız fotoğrafta çıkmadan doğal bir şekilde evde fotoğraf çektirenlerin hepsi arka kameradan mı çekti

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@imzir-mavisi sonuçta senin pasaportunda mühür var mı kaçak girmişsin resmi bir evrak var mı elinde yok nasıl bilecekler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |