Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @HasanT bazı kullanıcılar barkodlu sayfayı almış fakat son zamanlarda yapanların barkodlu sayfaları çıkmadı. Bende de böyle gözüküyor. Yarın mülakata girecek arkadaşlarımızda da bizim gibi sorunlar var bakalım onlara bir şey diyecekler mi

• @betülkya barkodlu sayfayı alan arkadaşlar nasıl alınacağı konusunda yardımcı olurlarsa çok makbule geçer veya barkodlu sayfa çıkmıyorsa bu şekilde mülakata girecek arkadaşlar öğretici olmak adına deneyimini paylaşırlarsa çok seviniriz

• ⭐⭐⭐⭐

@HasanT Mülakat aldıysanız imzanızı ve exceli güncelleyin, ayrıca DV süreci ile ilgili sorularınızı sohbet odasında değil DV2026 Aşamalar başlığında sorun lütfen.

• Zaman geçmiyor, yeni bülten gelmiyor. Lütfen yüzümüz gülsün 🙂

• 24 Ekimde 10:50'de sağlık randevum var aynı saatler içerisinde olan var mı? benim gibi

• Yeni bülten açıklandıktan sonra dosyam büyük ihtimal aktif olacak, geri dosyamı Ankaraya taşıma maili attım fakat halen taşınmadı. Eğer aktif olursa, olduktan sonra Ankaraya taşımam zorlaşacak mı sıkıntı oluyor mu. Mülakat ataması yapılırken sonraya mı atarlar beni..

• ⭐⭐⭐⭐

@berata, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Yeni bülten açıklandıktan sonra dosyam büyük ihtimal aktif olacak, geri dosyamı Ankaraya taşıma maili attım fakat halen taşınmadı. Eğer aktif olursa, olduktan sonra Ankaraya taşımam zorlaşacak mı sıkıntı oluyor mu. Mülakat ataması yapılırken sonraya mı atarlar beni..

https://yesilkartforum.com/forum/post/509854

• Merhaba, kasım ayı için bülten açılandı sanırım ve yine 7750 galiba dimi? yoksa ben mi yanlış bakıyorum. 3 aydır aynı sayıda kaldı gibi gözüküyor kontenjan.

• ⭐⭐⭐⭐

@ömer28k

The Visa Bulletin

Bülten ile ilgili soru ve cevaplarınızı Sayılarla DV2026 başlığında sormanız/aramanız tavsiyedir.

• @Butcher Açıklanan bültende tam olarak kontrol edilmesi gereken yer neresi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Yaheli

Açıklanacak olan bültenin en sonunda C maddesinde yer alacak, konu başlığı da “THE DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN DECEMBER” olacak maddenin.

Konu ile ilgili soru ve cevaplarınızı Sayılarla DV2026 başlığında sormanız/aramanız tavsiyedir.

• @Butcher yanlış bakıyorsunuz henüz açıklanmadı bugün yüksek ihtimal açıklanır

• @Butcher zaten oyle aciklanmasini bekliyorum. Bulten genelde ocak ayindan sonra hizli yukseliyor.

• Aslında baktığımız zaman yavaş ilerleyen ankara bile mülakatlarını dağıtmış bence yükselir sabit kalmaz kalmaması lazım.

• Bugünün mülakat deneyimlerini dört gözle bekliyorum. Kendim girmiş gibi heyecandan hiçbir şeye odaklanamıyorum. Umarım hepsi için hayırlı olur. Deneyimlerini yazana kadar zaman geçmeyecek 🥺

• @drbaykal Mülakat tarihiniz belli olmadı mı?

• @Selimdiskaya52 5 Kasım 08:00’de mülakatımız. Bugün Ankara’nın ilk mülakatları başladı diye biliyorum. Bazılarında da bizimki gibi ustraveldocs sıkıntıları da vardı. Hem merak hem heyecanla olumlu haberlerini bekliyorum

• @drbaykal ds 260 formunu açıklandıktan kaç gün sonra gönderdiniz? Erken gelmiş gibi mülakat günü.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |