Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.6k 874

• Zaman geçmiyor, yeni bülten gelmiyor. Lütfen yüzümüz gülsün :)

• 24 Ekimde 10:50'de sağlık randevum var aynı saatler içerisinde olan var mı? benim gibi

• Yeni bülten açıklandıktan sonra dosyam büyük ihtimal aktif olacak, geri dosyamı Ankaraya taşıma maili attım fakat halen taşınmadı. Eğer aktif olursa, olduktan sonra Ankaraya taşımam zorlaşacak mı sıkıntı oluyor mu. Mülakat ataması yapılırken sonraya mı atarlar beni..

• ⭐⭐⭐⭐

@berata, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Yeni bülten açıklandıktan sonra dosyam büyük ihtimal aktif olacak, geri dosyamı Ankaraya taşıma maili attım fakat halen taşınmadı. Eğer aktif olursa, olduktan sonra Ankaraya taşımam zorlaşacak mı sıkıntı oluyor mu. Mülakat ataması yapılırken sonraya mı atarlar beni..

https://yesilkartforum.com/forum/post/509854

• Merhaba, kasım ayı için bülten açılandı sanırım ve yine 7750 galiba dimi? yoksa ben mi yanlış bakıyorum. 3 aydır aynı sayıda kaldı gibi gözüküyor kontenjan.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ömer28k

The Visa Bulletin

Bülten ile ilgili soru ve cevaplarınızı Sayılarla DV2026 başlığında sormanız/aramanız tavsiyedir.

• @Butcher Açıklanan bültende tam olarak kontrol edilmesi gereken yer neresi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Yaheli

Açıklanacak olan bültenin en sonunda C maddesinde yer alacak, konu başlığı da “THE DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN DECEMBER” olacak maddenin.

Konu ile ilgili soru ve cevaplarınızı Sayılarla DV2026 başlığında sormanız/aramanız tavsiyedir.

• @Butcher yanlış bakıyorsunuz henüz açıklanmadı bugün yüksek ihtimal açıklanır

• @Butcher zaten oyle aciklanmasini bekliyorum. Bulten genelde ocak ayindan sonra hizli yukseliyor.

• Aslında baktığımız zaman yavaş ilerleyen ankara bile mülakatlarını dağıtmış bence yükselir sabit kalmaz kalmaması lazım.

• Bugünün mülakat deneyimlerini dört gözle bekliyorum. Kendim girmiş gibi heyecandan hiçbir şeye odaklanamıyorum. Umarım hepsi için hayırlı olur. Deneyimlerini yazana kadar zaman geçmeyecek 🥺

• @drbaykal Mülakat tarihiniz belli olmadı mı?

• @Selimdiskaya52 5 Kasım 08:00’de mülakatımız. Bugün Ankara’nın ilk mülakatları başladı diye biliyorum. Bazılarında da bizimki gibi ustraveldocs sıkıntıları da vardı. Hem merak hem heyecanla olumlu haberlerini bekliyorum

• @drbaykal ds 260 formunu açıklandıktan kaç gün sonra gönderdiniz? Erken gelmiş gibi mülakat günü.

• @Muhammet-Kübra-Işık 6 mayısta göndermiş olmam gerekiyor net olmamakla beraber, imzamı ona göre düzenlemişim. 3416. Sıradayız ama listeyi hiç takip etmedim bizim sıralara mülakat ne zaman verildi diye. Sadece daha önce greencard kazanan bi arkadaşım sadece ds260 gönderim sırasının değil ds 260 formu incelenerek başka faktörlerin de öne tarih verilmesinde etkili olduğunu söylemişti ama doğruluğunu bilemiyorum

• Merhaba, burada yeniyim yeni keşfettim. Doktor randevumu aldım nelere dikkat ediyorlar ne yapacaklar ayrıca mülakat öncesi tamamlamam gereken belgeleri tamamlamaya basladım ancak teyit etmek için sizlerinde elinde olan liste/checklist gibi bir sey var mı? destek olanlara şimdiden teşekkürler ☺️

• @Murat-Dündar Umarim gecen yilki gibi 30k altinda kapanmaz, herkes mulakatini alir umarim, ozellikle bizim gibi yuksek numarali kisiler.

• Merhaba, burada yeniyim yeni keşfettim. Doktor randevumu aldım nelere dikkat ediyorlar ne yapacaklar ayrıca mülakat öncesi tamamlamam gereken belgeleri tamamlamaya basladım ancak teyit etmek için sizlerinde elinde olan liste/checklist gibi bir sey var mı? destek olanlara şimdiden teşekkürler ☺️

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k