DV2026 Sohbet Odası
-
Açıklanacak olan bültenin en sonunda C maddesinde yer alacak, konu başlığı da “THE DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN DECEMBER” olacak maddenin.
Konu ile ilgili soru ve cevaplarınızı Sayılarla DV2026 başlığında sormanız/aramanız tavsiyedir.
-
@Butcher yanlış bakıyorsunuz henüz açıklanmadı bugün yüksek ihtimal açıklanır
-
@Butcher zaten oyle aciklanmasini bekliyorum. Bulten genelde ocak ayindan sonra hizli yukseliyor.
-
Aslında baktığımız zaman yavaş ilerleyen ankara bile mülakatlarını dağıtmış bence yükselir sabit kalmaz kalmaması lazım.
-
Bugünün mülakat deneyimlerini dört gözle bekliyorum. Kendim girmiş gibi heyecandan hiçbir şeye odaklanamıyorum. Umarım hepsi için hayırlı olur. Deneyimlerini yazana kadar zaman geçmeyecek 🥺
-
@drbaykal Mülakat tarihiniz belli olmadı mı?
-
@Selimdiskaya52 5 Kasım 08:00’de mülakatımız. Bugün Ankara’nın ilk mülakatları başladı diye biliyorum. Bazılarında da bizimki gibi ustraveldocs sıkıntıları da vardı. Hem merak hem heyecanla olumlu haberlerini bekliyorum
-
@drbaykal ds 260 formunu açıklandıktan kaç gün sonra gönderdiniz? Erken gelmiş gibi mülakat günü.
-
@Muhammet-Kübra-Işık 6 mayısta göndermiş olmam gerekiyor net olmamakla beraber, imzamı ona göre düzenlemişim. 3416. Sıradayız ama listeyi hiç takip etmedim bizim sıralara mülakat ne zaman verildi diye. Sadece daha önce greencard kazanan bi arkadaşım sadece ds260 gönderim sırasının değil ds 260 formu incelenerek başka faktörlerin de öne tarih verilmesinde etkili olduğunu söylemişti ama doğruluğunu bilemiyorum
-
Merhaba, burada yeniyim yeni keşfettim. Doktor randevumu aldım nelere dikkat ediyorlar ne yapacaklar ayrıca mülakat öncesi tamamlamam gereken belgeleri tamamlamaya basladım ancak teyit etmek için sizlerinde elinde olan liste/checklist gibi bir sey var mı? destek olanlara şimdiden teşekkürler ☺️
-
@Murat-Dündar Umarim gecen yilki gibi 30k altinda kapanmaz, herkes mulakatini alir umarim, ozellikle bizim gibi yuksek numarali kisiler.
-
Merhaba, burada yeniyim yeni keşfettim. Doktor randevumu aldım nelere dikkat ediyorlar ne yapacaklar ayrıca mülakat öncesi tamamlamam gereken belgeleri tamamlamaya basladım ancak teyit etmek için sizlerinde elinde olan liste/checklist gibi bir sey var mı? destek olanlara şimdiden teşekkürler ☺️
-
Geldi yeni bülten, yine sabit kalmış :(
-
Neden ya tüm konsolosluklar mülakatlarını dağıttı şimdi aralık ayında mülakat az olacak
-
Herkeze merhaba foruma yeni katıldım umarım hepimiz için olumlu olur :) Adres olayını nasıl çözebiliriz yardımcı olabilcek varmı bu konuda bi adres kiralamadır bi şirketten filan öyle birşey varmı acaba nasıl yapabiliriz bu adres olayını şimdiden teşekkürler.
-
@Murat-Dündar Aralık ayında Noel tatili olduğu için; zaten az çalışıyorlar. Ve hala hükümet kapalı.
-
This post is deleted! -
@defne-şimşek, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız gerekiyor.
İmza için buradaki örneğe bakın.
Ayrıca sorularınızı sohbet odasında değil de DV2026 Aşamalar başlığında sorun lütfen.
Hayırlı olsun.
-
Merhabalar, bir sorum var arkadaşlar, talihli benim dosyama eşimi ve iki kızımıda ilave etmiştim, eşimin sağlık sorunları var, o gelmek istemiyor bu şekilde, şimdi ne yapmam gerekecek, dosya güncellemesini şimdi mi yapmam gerekecek yoksa eğer mülakat gelirse o zaman mı söylemem çıkarmam gerekecek dosyadan
-
DV2026 süreci ile ilgili sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum