Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    @kugutex 94'te başvurdunuz mu 😲


  • greencard başvuruları başladı mı ve ücret istiyorlar mı 1 dolar diye duyum aldım 40tl cok uygun bankadan dırekt cekıyor degıl mı


  • Herkese merhabalar, bir arkadasim adina yaziyorum.

    Kendisi ve esi PhD yaptiklari icin 2 yildir Amerika'da yasiyorlar (F-1 vizesi ile) ve bu sene Amerika'da evlendiler. Arkadasimin su an Turkiye icin resmiyette 2 soyismi var fakat pasaport/kimlik vs hicbir degisim yapmadi, halen yalnizca kendi soyismiyle kullaniyor. Ve dava acarak esinin soyisimini kaldirarak yalnizca kendi soyismini kullanmayi planliyor. Bu noktada DV basvurusuyla ilgili birkac sorumuz var.

    1. Pasaportta yalnizca kendi soyismi oldugu icin basvuru esnasinda pasaportta ne yaziyorsa o sekilde mi yazmasi gerekir? Biz bu sekilde yapilmasi gerektigini dusunduk ama emin degiliz. Yalnizca kendi soyismini kullanmak istedigi icin GC cikmasi durumunda da bu sekilde ilerlemek istiyor.
    2. Talihli olmasi durumunda bunu belgelerle aciklayabilirler mi? Eger AOS yaparlarsa bu durumu aciklamak zor olur mu? Bir diger ayrinti konsoloslukta degil county'de evlendiler yani kendilerinin marriage certificate'leri de var. Evlilik belgesi ve soyisim degisikli e-devlette de gozuktugu icin aciklanabilir gibi geldi ama yine de emin olamadik.

    Bu konuyla ilgili forumda birkac yazi okudum fakat sorularimiza tam olarak cevap alamadigimiz icin tekrar sormak istedik. Simdiden yardimci olan herkese tesekkurler.

  • ⭐⭐

    @SERHAT-TARHAN Başvurunun yapılacağı konusunda forumda çok detaylı anlatılıyor başvuru sonrası size ücretli yardım edecekleler bile bu forumdan bilgi alıyor boşuna paranızı kaptıramayın şayet bende başta siizn gibi düşünmüştüm ilk başvurumda kazanırsam danışman tutarım dedim ama forumu okudukça süreçlere hakim olmaya başladım bilgilerim çok iyi olmasada takıldığım yerde sorduğumda bilen biri kişi direk size cevap verecektir.

    Bu süreci ciddiye alıyorsanız eğer gerçekten her konuya hakim olmak istiyorsanız deneyimleri okumanızı soru sorannlara adminnlerin ne cevap verdiklerini okumanızı tavsiye ederim

  • Yasaklı

    @ayran evet 2017’den beri yani son 8 senedir hep çarşambayı esas alıp başlatmışlar. Bu sene de öyle olacaktır yüksek ihtimalle; en yakın Tarih de 8 Ekim gözüküyor, başlamaz ise 15 Ekime uzayabilir. Bakalım 🤔


  • @BlueGeostar, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

    Bu sene ilk defa Ucretli olmasi nedeniyle ve kanun yeni cikmasi nedeniyle bence gecikti. Bekleyip gorelim bakalim.

    Ücret mi geldi yahu?

  • ⭐⭐

    Daha takvim aciklanmadi mi dostlar? Normalde bu sayfada sayac olurdu.

  • Yasaklı

    @T-C-Kubilay-Dikici çok teşekkür ederim abicim.valla bende anlamadıgım için sizlere sormak istedim dolandırıcı mı bunlar diye öğrenmek istedim

  • ⭐⭐

    @SERHAT-TARHAN Dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum buda bir ticaret nasıl vize başvuru merkezleri varsa bunlarda aynı sadece para harcamanıza gerek olmadığını söyledim 🙂


  • @JesusLord Bende kaçırmışım bu olayı bir süredir forumda değildim, ücret olayı iptal oldu vs diye hatırlıyordum ama herkes bir ücretten bahsediyor ama resmi bir kaynak rakam bulamadım.

  • ⭐⭐

    @asariel başvuru artık ücretli bu konudan detayları okuyabilirsiniz

    DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025

    Resmi Kaynak;

    Federal Register :: Request Access


  • @T-C-Kubilay-Dikici Şimdi gördüm konuyu bayadır girmiyordum biriken iletileri hatim ediyorum şu an 😃 Teşekkürler bu arada ❤


  • Herkese selamlar sorum olucak şuan üniversite okuyorum ve eğitim durmunu seçerken some university courses mu seçmem gerekiyor yoksa en son mezun olduğum yani high school degree mi seçmem gerekiyor?


  • Bilmemkaçıncı HNBS'den sonra burdan devam Selamlar Herkese


  • bu sene çıkma ihtimali daha çok diye düşünüyorum passaport ve 1 dolar başvuru ücreti gibi kurallar gelecekmiş. Bakalım ne zaman açılacak başvurular.

  • Yasaklı

    @Onur-Kürekçi inşallah gerçekten gitmek isteyenlere çıkar


  • Yıllar sonra hesaba giriş yaptım bakalım dv-2026 başvurmamıştım .sanşımı dv 2027 için deneyeceğim.

  • Yasaklı

    @Onur-Kürekçi, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

    bu sene çıkma ihtimali daha çok diye düşünüyorum passaport ve 1 dolar başvuru ücreti gibi kurallar gelecekmiş. Bakalım ne zaman açılacak başvurular.

    Yönerge yayınlandı mı? Pasaport bilgisine nereden ulaştınız @Onur-Kürekçi

    Pasaport çıkartan bir üye vardı yakın zamanda @exclusive siz miydiniz hocam, ne kadar sürede çıkıyor?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @EminAbi, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

    Herkese selamlar sorum olucak şuan üniversite okuyorum ve eğitim durmunu seçerken some university courses mu seçmem gerekiyor yoksa en son mezun olduğum yani high school degree mi seçmem gerekiyor?

    Her ikisini de seçebilirsiniz, sorun olmaz.
    Başvurular henüz başlamadı.
    Başladığı zaman acele etmeden dikkatlice formu doldurmanızı tavsiye ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @SERHAT-TARHAN forumdan birinden sorularınıza yardım istiyorsanız ve bunun karşılığında para istiyorsa normal değil. Forumda aklınızdaki bütün soruların cevapları vardır zaten bunun için özelden birinden yardım istemenizede gerek yok. Ama dışardan x bir danışmanlık şirketinden yardım istiyorsanız normaldir tabii para istemesi ama gerekli midir değildir çünkü o danışman şirketleri buradan daha güncel bilgiye sahip değiller


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum