Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@RyanSnowace, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Johnny-B-Goode, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Kimsenin umudunu aşağıladığım yok, aynı umutlara sahibiz. Benim de, senin de burada olma sebebin belli. ''Rüyamda gördüm, bana çıkacak'' demesi ve çıkmaması (çünkü çıkma ihtimali %1-2) o kişiyi daha fazla üzer. Dediğim gibi, umut değil hayal kırıklığı öldürür.

Gayet de aşağılık bir üslupla yazmışsınız efenim. Her kırılan kalp ve insanların üzülmesi sizi bu kadar etkiliyorsa üslubunuzu değiştirerek/geliştirerek başlayabilirsiniz.

Ayrıca ben rüya görme ve dilediğim kadar umutlanma hakkımı saklı tutuyorum. Doğru bir üslupla yorum yapabilirsiniz elbette ama muhattabınız "Sana ne krdş" dediği zaman verecek cevabınız yok.

O nedenle "senin umudun 3 birim, onunki 5 birim" gibi subjektif meseleleri konuşup gereksiz yere tartışmak yerine şu heyecanlı ve "umut" dolu :d sürecin keyfini çıkaralım. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

• Yasaklı

@mert0653 Kimse mülakat puanı istemiyor herhalde kimse yorum yapmamış, açılışı ben yapayım müsadenizle 😇
    Totalde ikinci başvurum ama öncesinde de bir geçmişimiz var DV ile, şöyle ki; Öğrencilik yıllarımda görece mülakatların kolay alındığı dönemde başvuru aşamasında bazı sebeplerden dolayı vazgeçmiştim. Yaklaşık 10 yıllık bir süreci başvuru yapmadan geçirdik, o kadar gündemimde yoktu ki green cart yan masamda oturan bir arkadaşım kazandığını söylediğinde tebrik ettim fakat zerre heyecanlanmadım. Aklıma bile gelmedi o dönem başvurmak. Neyse bazı gelişmeler oldu amerika planları yapmaya başladık farklı vize türlerini düşünüyordum 2023'te de başvurmadım. İlk başvurumu geçtiğimiz sene yaptım, bu yıl bunu okuyan herkesin son başvurusu olur umarım. Sevgiler 🙋🏻

• Henüz yönerge neden yayınlanmadı acaba?

• önümüzdeki bülten ne zaman

• @Johnny-B-Goode +1 kaptın hayırlısı olsun (:

• 4.başvurum olacak

• sabırsızlıkla bekliyorum başvurmayı henuz açılmadı ama
    1 senemde ilkgün başvurdum çıkmadı,
    2 senem son gün başvurdum çıkmadı
    3 senemde abd vizemle basvurdum cıkmadı
    4 sene yani bu sene sol elimle başvurmayı düşünüyorum

• Ekimden -> Mayıs ayına kadar forumda olabildiğince çok yorum, tecrübe oku. Youtube da gidenlerin videolarını izle. Muhtemel eyaletleri belirle, iyi okul puanlarına göre zillow, apartments.com dan kiralık evleri araştır , ortalama kira+yaşam maliyeti çıkar , ilk ay için airbnb vb ... bisürü araştır, düşün, hayal et ... ama Mayıs ayında HNBS , defteri kapat. Ekimde tekrar defteri aç. Bu hep böyle mi olacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozlemguzel77 ekim ayının 8i ile 15i arası bir gün yayınlanması gerekir.

• ⭐⭐⭐⭐

@necmiz hahahha evet 🙂 ama ilk 2-3 seneden sonra aradaki kısmı yapmayı bırakıyorsunuz nasılsa çıkmıyor diye, ama gün geliyor talihli oluyorsunuz ve zamanında yaptığınız bütün bu okumalar, araştırmalar sizi sürece hakim, doğru şekilde ilerleyen göçmeye hazır bir insan haline getiriyor :))

• ⭐⭐

@ozlemguzel77 Merhaba vize bültenleri genellikle her ayın 1 ile 10 u arsında açıklanıyor dv26 ilk bülteni ayın 3ünde açıklanmıştı buradan takip edebilirsiniz

bağlantı metni

• Yasaklı

merhaba neden basvurular acılmadı hala bılgısı olan varsa cevaplarsa sevınırım

• ⭐⭐

@aysegul ayşegül hanım birşsey soracağım dv24 bir arkadaşıma başvurusunu hastalandığı için hastanede yatıyordu bilgisayarı yanında olmadığından son gün ben başvurdum ve kazanmıştı bir arkadaşımda unuttuğu için son gün başvuruyor dv25 kazanıyor 🙂 ben genellikle ilk hafta yada ikinci hafta başvurdum sürekli HNBS sizin numara çok iyi dv26 başvurunuzu hangi gün yaptınız sizde son gün derseniz son güne bırakacağım bende 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici ben de son gun basvurdum 🙂 fakat bir etkisi oldugunu sanmam

• ⭐⭐

@ucangeyik son gün başvuru yükleniyor benim için 🙂

• green card çekilişi ne zaman başlıyor ekim ayının ilk haftasındayız geçen sene 2 ekimde başladı bu sene hangi tarihte başlıcak herhangi bir kaynak bulamadım

• Yasaklı

@randomlyselected ben de yazdım ama formda da bılen yok sanırım

• ⭐⭐⭐⭐

@SERHAT-TARHAN, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@randomlyselected ben de yazdım ama formda da bılen yok sanırım

ABD Dış İşleri Bakanlığının henüz açıklamadığı bir konuyu forumda nasıl bilen olabilir ki?

• Yasaklı

@Serapp ne zaman açıklanır serap hanım

• Merhaba herkese, yaşım 31, bu sene ilk kez başvuracağım. Bir yandan düşüncesi korkutucu, bir yandan da karşı konulamaz bir heyecan uyandıran bu düşüncenin gerçek olması için şansımı deneyeceğim bu sene. Umarım herkesin gönlüne göre olur. Bol şanslar diliyorum herkese. ❤

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |