Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Başvuru tarih ve saati hakkında bilgisi olan var mı? İnternette net bir cevap bulamadım.

• @Easychamp bende takipteyim bilen varsa aydınlatırsa sevinirim...

• 4 Ekim-7 Kasım arası açılır diye düşünüyorum başvurular

• ⭐⭐

Bugün yönerge yayınlanır yarın başvurular başlar tahminim

• Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

Hangi gün açıklanır bilmiyorum ama yönerge genelde Türkiye saati ile akşama denk geliyor açıklanması

• Yasaklı

@RyanSnowace, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@SERHAT-TARHAN bağırtma kanka ya, rüyanda sana çıktı diye bu kadar ümitleniyorsan hayatında daha çok üzülürsün. Hayallerle yaşayanı gerçeklerle 😂

Hepimiz bir hayal kurduk ve bu sürece böyle başladık. Kimilerimiz 10 yılları başvuru sürecinde devirdiler, bazı forumdaşlarımız bu 10 yılı Amerika'da geçirdiler. Hepimiz için farklı şekilde başladı ve farklı şekillerde gelişti ama ortak bir şeyimiz var, bizleri aynı paydada buluşturan yollarımızı kesiştiren bir şey; umut. Hayallerimiz, planlarımız, daha iyi bir gelecek arayışımız... Umut aşağılanmayı, alaycı bir üslupla karşılanmayı hak etmiyor.

• Bu arada bu soru çok aklıma takılmıştı. Bir chatgptye sorayım dedim yazana bak ! Korkunç gerçekten bu sebebten sistem elediyse ben asla hakkımı helal etmem @Johnny-B-Goode 2025-10-01_17-09-01.png

• Yasaklı

@Witch-Lilith
    Evet belki de fotoğrafçılarımızın kurbanı olduk bazılarımız ama geçen zamanda tecrübe kazandık, kenara bir şeyler attık birikim yaptık birkaç ay da olsa daha rahat geçecek oraya gittiğimizde gibi olumlu tarafları yakalamaya çalışıyorum. Bir yıla maloldu (en iyi ihtimalle) bu sene farkındalığımız yüksek gideceğiz fotoğrafçıya, kurcalatmayacağız gerekirse monitöre gözümüzü dikeceğiz ya da kendimiz çekeceğiz. Öğrendik pahalı bir şekilde tecrübe edindik.

• Bu yıl ilk kez deneyeceğim. Sıfır tecrübe. Ya nasip.

• ⭐⭐⭐⭐

@Witch-Lilith chatgptden aldığınız bu tarz cevapların hepsine inanmayın. Chatgptye karşı değilim bende sık sık kullanıyorum ama elde ettiğiniz sonuçların hepsi doğru değil maalesef. En basit örneğini vereyim daha öncede bahsettik forumda mesela 6ay içinde çekilmiş olmalı diyor ben iki sene üst üste aynı fotoğrafla başvurmak zorunda kaldım ve o fotoğrafla talihli oldum ve bu şekilde olan bir çok örnek var

• @Johnny-B-Goode, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@RyanSnowace, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@SERHAT-TARHAN bağırtma kanka ya, rüyanda sana çıktı diye bu kadar ümitleniyorsan hayatında daha çok üzülürsün. Hayallerle yaşayanı gerçeklerle 😂

Hepimiz bir hayal kurduk ve bu sürece böyle başladık. Kimilerimiz 10 yılları başvuru sürecinde devirdiler, bazı forumdaşlarımız bu 10 yılı Amerika'da geçirdiler. Hepimiz için farklı şekilde başladı ve farklı şekillerde gelişti ama ortak bir şeyimiz var, bizleri aynı paydada buluşturan yollarımızı kesiştiren bir şey; umut. Hayallerimiz, planlarımız, daha iyi bir gelecek arayışımız... Umut aşağılanmayı, alaycı bir üslupla karşılanmayı hak etmiyor.

Kimsenin umudunu aşağıladığım yok, aynı umutlara sahibiz. Benim de, senin de burada olma sebebin belli. ''Rüyamda gördüm, bana çıkacak'' demesi ve çıkmaması (çünkü çıkma ihtimali %1-2) o kişiyi daha fazla üzer. Dediğim gibi, umut değil hayal kırıklığı öldürür. Önceki yazımda okuyabilirsin. ''Dün rüyamda rulette kazanacağım sayıyı gördüm, ve o sayıya oynayacağım'' demekle aynı mantık bu. şimdi diyeceksin ki ''gc'da sadece $1 harcıyoruz. kumarla ne alakası var?'' zaten olay o değil. bazı kişilere ilk denemesinde çıkar bazılarına 20 denemede çıkmaz. buna ümitlenebilirsin ama hayal kırıklığı yaşayabilme ihtimali (ki bu %98-99) düşünmelisin. Ayrıca incelersen bu arkadaş ''kesin bana çıkacak'' gibi havalarda yazıyordu. bu tepkim o yüzden.

• @Emre-Kurtulmuş ya böyle sizin gibi bize güzel bilgiler veren olunca çok içim rahatlıyor eminim benim gibi bu bilgileri arayan bi çok insan vardır size çok teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için bende diğer arkadaş gibi günlerce chatgbt ye bu soruları sordum

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@exclusive 3 yıl üst üste aynı fotoğrafla başvuru yapan tanıdığım kazandı ve şu an abd'de. O yüzden gönlünüzü ferah tutun fakat kurallara uymayı ihmal etmeyin ki içiniz daha da rahat etsin 🙂

• @Atlantis00 ya çok iyiymiş boşuna sitres yapmaya gerek yok o zaman doğru bilgi dediğiniz gibi bide çekilişte sansın yaver gitmesi gerekiyor keşke şu 1$ yanında pasaport şartı da olsaydı bence daha iyi olurdu

• Evet DV sanırım bir kaç gün kaldı bu ay içerisinde başlayacak umarım bu hükümet kapanmasının DV çekilişinin başlama tarihine yansıma ihtimali varmı ondan gram bilgim yok ama umarım başlar bir an önce kayıtlar yapılır ben bu sene kardeşim için başvurucağım kesinlikle onun için şansımı denemek istiyorum. Kendim içinde bilmiyorum muhtemelen başvurmayacağım zaten evlilik üzerinden bekliyorum GC bir tarafım başvurmak istiyor ama yapmayacağım burda bekleyen onlarca insanın hakkına girmek istemiyorum çünkü bide tutup bana vurursa üzülürüm o yüzden bu sene sadece kardeşime başvurucağız bakalım ne olucak.

Umarım bu sene gerçekten isteyen ve en az 2 sefer denemiş ve 3.üncüye giden herkese çıkar yani umudum şu ki senelerdir loss alanlara çıkması harbiden adam 10 senedir bekliyor mesela onlara çıksın ya en çok bunu istiyorum hayırlısıyla bu sene görüceğiz neler olucak neticesinde piyango çok bel bağlamadan devam etmek gerekiyor konudan bağımsız 18-25 yaş arası yaşıtım veya yakın olan arkadaşlara ufak önerim bu çekilişi kesin kazanıcakmışssınız gibi programlamayın kendinizi çok umut ve heyecan bağlayıp ana hedeflerinizi bırakırsanız hüsrana uğramanız çok olası. 3 DV denemedim hiçbirinde çıkmadı o yüzden bunun çok düşük şanslı bir piyango olduğunu unutmayın. Hedeflerinize yürümeyi unutmayın... Herkese başarılar şimdiden...

• Süreci ne zaman başlatacaklar acaba ?

• Zannımca 4 ünde başlayacak

• Eşimle birlikte tekrar başvuruyu bekliyoruz. Hayat bir süredir bizim için güzel gidiyor. Hatta çıksa gideriz kesin değil mi diye birbirimize sorar olduk. Umarım çıkar çünkü imkanlarımın hepsini elimle itip gideceğiz buna kararlıyım. Bu tercihim ekonomik sebeplerle değil gitmek isteyen herkesin beklentileri arasında olan daha huzurlu özgür bir yaşam sürmek. Umarım herkesin gönlünce olur. Bol şans dilerim.

1. Seferde de aşkımız taze: Green Card başvurum yine yolda 😄🇺🇸
      Selam Green Card severler!
      Evet... Ben.
      2 yıldır başvurup kazanamayan, ama hala hayal kurmaktan vazgeçmeyen o kişi.
      Yine geldim, yine buradayım, yine başvuru zamanı! 🎯
      Artık USCIS beni tanıyordur diye düşünüyorum.
      Amerikan Dışişleri Bakanlığı'nda artık fotoğrafımı panoya asmışlardır: 'Bu çocuk yine başvurmuş!' 😆
      Belki bu sefer "Hadi yazıktır, çocuğa da bir Green Card verelim" derler.
      Kim bilir... 🙃
      İlk yıl: "Bu yıl kesin çıkacak!"
      İkinci yıl: "Geçen yıl sistemde sıkıntı vardı bence."
      Üçüncü yıl: "Artık algoritmayı çözdüm gibi..." 😅
      Bu gönderiyi beğenen herkese şans, yorum yapanlara da +1 mülakat puanı gelsin inşallah 🤞
      Bu sene başvuranlar? Kaçıncı seneniz? Hadi toplanalım yine, birbirimize umut olalım 💚

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |