Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @SERHAT-TARHAN DV 2026(Green Card Lottery) aşamaları adlı konu başlığındaki ilk sayfada bulunan excel sayfasi uzerinden takip edebilirsiniz.

• Yasaklı

@Emre-Işık-0 şöyle bişide var , abd den baya bi mal alımı yaptık , bayada tavizler verdik , bunun bu sene için politik etkisi olacaktır , uçaktır , gazdır felan ( gazı 10-15 sene değil 20 sene boyunca alacakmışız , dibimizdeki ülkelerdende almayıp , daha pahalıya taaa okyanus ötesinden alıyoruz ) bu sene bunların olumlu etkisi olur ( bence )

• ⭐⭐⭐⭐

@rnc gözaltına alınan turistler, vatandaşlık sınavından çıkan göçmenler vs derken bir çok hatalı işlemede denk geliyoruz onun için yasal gelene bir şey yapamaz demek doğru değil bence

• @Johnny-B-Goode aynı durum bende var gerçekten çeken kadına diyorum ki abla yüzümü Adriana lima gibi photoshop yapma ben bunla başvuru yapacam tamam tamam bişey olmaz ben bunu hep yaparım sıkıntı yok diyor.Tamam türkiyedeki nüfus memurluklarında sıkıntı olmaya bilir fakat böyle sistemin otomatik elediği tek kusuru kabul etmeyen bir yazılıma gel bunu anlat yani abla bastı blur efektini 😃 bi anda nur indi suratıma zaten ondan sonrada karar verdim kendim çekeceğim diye.

• Yasaklı

@Witch-Lilith Kesinlikle "ben biliyorum yaaa, biz hep çekiyoruz zaten grinkart" gibi tepkileri oluyor bir de :d

• @Johnny-B-Goode, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Witch-Lilith Kesinlikle "ben biliyorum yaaa, biz hep çekiyoruz zaten grinkart" gibi tepkileri oluyor bir de :d

Bende ister istemez ülkede ki herkesi nitelikli dolandırıcı gibi görüyorum artık, sebebine burada giremiyorum ama tavsiyem ne zaman kararsız kalsanız, asla ama asla size hizmet veren kişinin söylediklerine güvenmeyin, çünkü çoğu satıcı sizi ikna etmek için hiç çekinmeden, utanmadan ve tereddüt dahi etmeden yalan söylüyor, hani "tam emin değilim" diyen filan yok.

Gittiğim fotoğrafçı bana online için çektirdiğim resmin dijital kopyasını bile vermek istemedi fazladan para istedi kavga ettik.

• arkadaşlar başvuru tarihi ne zaman başlayacak belli oldu mu ?

• Yasaklı

@kemal85 Emeklerine saygı duyalım elbette ama dijital kopya başına para istemek de yani kavga/tartışma başlatabilecek bir konu gerçekten, insanlarla uğraşmak güç oluyor zaman zaman. Belki de onlar güçleştiriyor bilemiyorum :l

• Yasaklı

@exclusive Zannediyorum ki erken başvurmanın pek bir getirisi olmayacak. Dolayısıyla sunucuların kalabalık olduğu ilk an yerine ekim ayının ortalarında başvurmak daha mantıklı geliyor bana. Aksi takdirde "aman sürekli hata aldık, habire sayfayı yeniledik oldu mu acaba yaa" gibi endişeleriniz olabilir, tekrar tekrar aynı sayfada dönüp durmanıza sebep olabilir. Ben birkaç gün sonra bakacağım yine herhangi bir trafik alırsam erteleyeceğim, herkese bol şans.

• @Johnny-B-Goode kesinlikle haklısınız bende aynı düşüncedeyim ama başvurular başladığında ödeme adımı vs netleşmiş olacaktır süreci merak ediyorum şuan o yüzden sordum

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@rnc gözaltına alınan turistler, vatandaşlık sınavından çıkan göçmenler vs derken bir çok hatalı işlemede denk geliyoruz onun için yasal gelene bir şey yapamaz demek doğru değil bence

Hatirladiğim kadari ile yasal green card in var ise seni mahkeme ye çıkmadan sınır dışı edemiyorlar diye biliyorum. Tabi arada yanliş kişileri götürebilirler ama ICE in direk kolundan tutup green card ini dogrudan iptal etme ve direk sınır dışı etme yetkisi yok. Burada yasal göçmen olan herkesin haklarini bilmesi gerekiyor.

Ai özetlemiş kısaca.

3a102f0e-0bce-46a1-a7c7-cdb45347af94-image.png

• ⭐⭐

DV27 takip edenler için güzel bir haberim var Ankara 'nın dv26 için mülakat planlaması gayet umut verici oldu yıl boyu bu hızda mülakat verirse dv27 kazananları eskisi gibi karamsar olmayacaktır 🙂

Takip etmek isteyen varsa;

• Yasaklı

@T-C-Kubilay-Dikici dosya taşıyanları görüyorum, dosya taşıma olayı geçerli mi hâla

• @Ali_deniz44 1 kasım 2025 öncesi taşıyan onlar. 1 kasımda yürürlüğe girecek o tarihten sonra taşıma imkanı olmayacak

• ⭐⭐

@Ali_deniz44 dosya taşıma geçerli ama belli şartlar geldi vatandaşlık veya oturum istiyor bunlar sağlanmıyorsa dosya taşımanıza onay vermiyorlar onay gelse bile konsoloslukta mülakat garantisi yok.

Sizin gördüğünüz dosya taşıyanlar 1 kasımdan önce taşıyanlar numaraları aktif olduğu için ilgili konsolosluk 28.08.2025 yayınlanan karardan öncen mülakat verdikleri için önce mülakatlarını iptal ettiler daha sonra tekrar onayladılar bu yüzden numarası aktif olup mülakat alanlar şuan için bir sorun olmadan süreçlerine devam ediyorlar

Mülakat almayıp taşıyanlar şuan durumları belirsiz konsolosluk oturum ve vatandaşlık dayanağı ister bunları karşılayamazlarsa mülakat yapıp yapmayacağı garanti değil şuan bir çok kişi konsolosluklara süreçleri hakkında mailler atıyor dv2026 konularını takip ederseniz sürece hakim olursunuz

• Yasaklı

Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

Yanlış sütuna bakmışım :d orası DS260'ı gönderdikleri tarihmiş.

• Başvurular 1 Ekim de mi başlıyor?

• Kendi fotoğrafımı fotoğrafçı da çektirdim de, anne ve babamın fotoğraflarını kendim çekerim diye düşünüyorum.
    onlar yurtdışını bırak il dişinde bile zor yaparlar ama, bir ihtimal çekilişi kazanıp da konsoloslukta görüşmelerde ne cevap verirler onu düşünüyorum 😃

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |