Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Diğer kartlar kredi kartı ücreti alıyor. Bir Tek Bunda Ücret Yoktu. Aslında Ben İstemedim Onlar Gönderdi.

• Troy bedava verilse kullanılmaz.

• @mertq Katılıyorum bu arada bana bir defasında bankam zorunlu dayatmıştı bu kartı İş bankasıyla bu sorunu yaşamıştık İlk kullandığımda heyecanlıydım vay be Türklere özel altyapı diyordum taa ki uluslararası bağlamda tamamen işe yaramaz ve paramızı ülkede tutmamıza yönelik bir tuzak olduğunu anlayana kadar.

Bankayı aradık kavga ettik değiştiremeyiz kartı dediler dedim bende başka bankaya geçiceğim bunu dememden 10 gün falan sonra kapıma kart geldi istemedigim halde bir baktim Mastercard gondermis ayni banka

Girdim mobil uygulamaya ordada düzeltmişler akıllılara bak ya Apple Pay Yok,Paypal Yok,Revolut yok,Skrill Ulkeden Cekildi Zaten uluslararası finansın dışındayız adamlar en temelden Yok edicekler Mastercard ve visa kaldı bir yok etmediğimiz.

Eşim sağ olsun onun SSN'i ile Apple cash actim tertemiz apple pay kullanıyorum Türkiyede böyle rahatlık yok ya...

• Cn yüzünden buraya gelsem mi gelmesem mi bilemedim

• @Selimdiskaya52 senin iyi hocam rahatlıkla alırsın inşallah

• @Selimdiskaya52 Güzel bir CN Almissiniz cok endiselenmenize gerek yok Olağanüstü bir şey yaşanmazsa mülakatinizi alip gidersiniz hocam hayirli olsun Tekrardan

• Yeri değil ama istanbulda bildiğiniz işini bilen fotoğrafçı var mı ? şimdiden çektirelim. 🙂

• @Ekto-Oktan Apple Pay çok iyi ya. İnfluencer bir arkadaşım vardı kullanımını anlatıyordu da hatırlayamadım şimdi.

Banka'dan da kredi kartı çıkarttıracağım zaman hepsini visa veya mastercard istemiştim. Akıllı adamın Troy kart ile ne işi var. Arayıp Troy ısrar ettiklerinde inatla istememiştim.

• @mahmutceliker Genelde hepsi yapar hocam ya, bu kadar basit bir fotoğraf için fotoğrafçı aramaya gerek yok 😃

Gerçi erkenden gidin de, baktı herkes çektiriyorlar fotoğrafçı zam yapar, malum ülke 😃

• @Selimdiskaya52 Yine başvurabiliyorsun diye biliyorum ama yine de 4bin CN numarası güzel, abartmayın sizde hocam.

• @Ekto-Oktan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Selimdiskaya52 Güzel bir CN Almissiniz cok endiselenmenize gerek yok Olağanüstü bir şey yaşanmazsa mülakatinizi alip gidersiniz hocam hayirli olsun Tekrardan

Umarım teşekkür ederim

• @mertq doğru yaparlar valla 🙂 basitte hocam ona özelde bir şeyler yapalım daha önce çektirip sıkıntı yaşayanlar olmuş ondan dedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Nyssia

Linkteki sayılar DV2025’e ait, DV2025 Raw CEAC Data altındaki konsolosluk sekmesinden ANK seçerek en son sayfadan son mülakat alan (issued) numarayı görebilirsiniz. Sol üst menüden yıllara göre DV2013 dahil geriye gidebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@mahmutceliker kendiniz bile çok rahat çekebilirsiniz işin masrafı noktasında değilim ama çok kolay evde 2 dakikada yapabileceğiniz birşey için dışarıda zaman harcamanıza cidden gerek yok. Evde beyaz duvarın yada beyaz çarşafın önünde halledebilirsiniz

• Herkese merhabalar yeni başvuru dönemi geldi çattı hayırlısıyla umarım isteyen herkes hayaline kavuşur.

• Yasaklı

@ATS16 ..... 2025EU18638 en son bu sıra issued olmuş , doğru mu? Hatta bu sıradaki kişi ile 6 kişi vize alacak sanırım?

• @ATS16 Anladığım kadarıyla en son 2025EU18638 almış ankarada. teşekkürler bu bilgiler için. acaba doğru mu baktım 🙂

• Selamlar bende kız kardeşim için başvurmayı düşünüyorum başvuru için kız kardeşimin çalışması gerekiyor mu henüz daha yeni mezun oldu bunlar bir problem mi?

• @dolunaysudex En Az Lise mezunu olması şartı aranıyor. yeterli olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kekw, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@ATS16 Anladığım kadarıyla en son 2025EU18638 almış ankarada. teşekkürler bu bilgiler için. acaba doğru mu baktım 🙂

@Kekw

Kısmen doğru bakmışsınız, DV2025 sürecinde bugün tarihi itibariyle Ankara’dan son mülakat alan CN 2025EU8368.

Sizin ilettiğiniz CN 2025EU18638 asıl talihli ve bir aile üyesi vize mülakatını & onayını Viyana’dan almış, üçüncü aile üyesinin vizesini Ankara vermiş. Muhtemelen aile çocuklarını Viyana’ya götürmedi, vizesini Ankara’dan aldılar.

d7f7f993-78d1-4f6c-a13e-771fbc3c955c-image.jpeg

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |