Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Gönlünde Amerika sevgisi olan herkese selamlar

• @T-C-Kubilay-Dikici evet dediğinize kesinlikle sonuna kadar katılıyorum keşke pasaport şartı gelseydi. Oran çok büyük bir oran

• ilk defa başvuracağım da bu GPT kafamı karıştırdı soyadı için pasaportta ne yazıyorsa onu yazmalısın diye ÇELİKER yazıyor pasaportta başvuruda böyle mi yoksa CELIKER mi yazacağım

• ⭐⭐

@mahmutceliker selamlar, asagidaki linkten faydalanabilirsiniz, bol sanslar.

https://yesilkartforum.com/basvuru/?amp=1

• @onuru teşekkürler

• @onuru abi nasılsın, hayat nasıl gidiyor. deneyimini okuduğumdan bu yana 1 yılı tamamlayacağız neredeyse.

senin deneyim ile dosya taşıma işine sevinmiştim baya, artık o da yok 🙂

• ⭐⭐

@mertq selamlar, iyiyim sen nasilsin, evet neredeyse 1 sene olacak. Valla zaman cok cabuk geciyor. Artik iyice alistim sayilir. Malesef haberi gorunce cok uzdum, umarim konsolosluklar zorluk cikartmadan eskisi gibi yardim olmaya devam ederler. Insallah tekrardan dosya tasimanin onunu acarlarda, herkes vizelerine kavusur.

• Selamlar umarım herkes iyidir Bir selam vereyim dedim bu aralar günler geçmiyor bilmiyorum ama Türkiye'de her geçen gün psikolojim bozuluyor benim bu aralar Aile evinde kalıyoruz. Evlendik yine aile evindeyiz... Ayrı eve çıkamıyorum malum Türkiye'nin ekonomik şartları nerdeyse 2 asgari maaştan bir tık fazla para alıyorum ama kalkıp eve çıksam o para ancak ay sonunu getiricek ve beş kuruş kenara koyamayacağım. Lanet olsun şartlara bak ya nasıl bir ülke ki insan 2 min wage ile koca ayı anca yetirebiliyor ki ben Aydındayım arkadaş Istanbulda olan insanları düşünemiyorum zaten bir kira 20-30 bin o kısımda.

Yapıcak bir şey yok Aile evinde kalmanın bedelini Mentalimizle ödüyoruz. Ek olarak Türkiye benim için artık 5 kat çekilmez oldu. En son Polonyaya göç edip orda bi 1 yıla yakın yaşadıktan sonra geri dönünce buraya ben hala adapte olamadım huzursuzum her gün nefret ediyorum nedense yaşamaktan burda. Hayır kötü konuşmak istemiyorum ama ne bileyim hiç olumlu hissedemiyorum ki.

Çalışıyoruz uyuyoruz yiyoruz. Saçma sapan bir döngüye girdim. Eş üzerinden GC başvurusunu zaten unuttum 2026 eylül'e kadar falan o dosya onaylanmaz ki koca seneyi Aile evinde Türkiye'de nasıl geçiriceğiz bilmiyorum. Ufak bir mental kırılmadayım ama olsun ya hallederiz ben bir selam vermek istedim ufakta iç dökmek falan hasbihal pek iç dökücek yer yok bu aralar. DV2027 yaklaşıyor bu arada herkese bol şanslar diliyorum ^^

• ⭐⭐⭐⭐

@Ekto-Oktan öncelikle buradaki bir çok kişiden şanslı durumdasınız çünkü hazırda başlamış bir süreciniz var iyi yönünden bakmaya çalışın. Diğer konuya gelirsek aile birleşimi vizesi tahmini süreçlerini daha önceden biliyorsunuzdur zaten maalesef amerikadaki bu bürokratik işleyişin yavaşlığına alışmanız gerekecek onun için bunu kafaya takmak yerine ön hazırlık gibi düşünün derim

• @Emre-Kurtulmuş Sağ olun Emre hocam. Evet haklısınız belliki bürokrasi orda yavaş bu biraz benimle alakalı 2-3 günlük işi 1 güne sıkıştırmaya çalışan herşey bir an önce olsun bitsin modunda bir insan olduğum için benim için resmen hayatımın en ciddi sınavı gibi duruyor

Hatırlatmanız ve mesajınız için teşekkür ederim bir tık daha iyi hissediyoruz hayırlısı bakalım devam diyelim ^^

• @onuru iyiyim abi çok şükür. Dosya taşıma zor gelir diye düşünüyorum artık abi popüler bir şey oldu artık. Bakalım, önce çıkmasını bekleyeceğiz, sonra da düşük numaralarda 😃

5800 sıra numarası ile mülakata girmek falan artık 1 yıldan aşağı sürmez 😃

• DV2026 da eş dost akraba ne varsa bu çekiliş muhabbetini anlamıştım, pişman oldum. dv27 de ise bir allah'ın kuluna söylemeyeceğim. birde öyle deneyelim bakalım.

• @mertq Eş dost akrabaya bende ilk DV çekilişimde anlatmıştım Bir kısım bunun çekiliş olduğunu anlamadı adam sanıyor ki başvurdum seneye Amerikadayım daha çıkıcak vs bu detayları atlıyor Sonra soruyor hani sen gidiyordun

Bir diğer kesim ise sana çıkmaz anca kafana armut düşer tarzı alay eden kesim oluyor

Bence bu yüzden green card'a başvururken değil Çıktıktan sonra bile pasaporta vize basılana kadar kimseye konuşmamak gerek ben ilk çekilişimden sonra bu hatayı yapmadım sustum geçtim

• ⭐⭐⭐⭐

@Ekto-Oktan 7 yıldır, onca çekiliş süresince bir Allah'ın kuluna tek kelime etmedim :))) Eşim de keza.. İstisnasız, hiç kimseye bir şeyden bahsetmedik. 2 kuzenim orada, onlara bile hala bahsetmedim, çünkü anneme bile hala söylemedim 😕 Pasaporta vize basılsın hele..

Talihli olduktan sonra da 1 kişiye bahsettik lotteryden, abimiz arkadaşımız olan birine. Hem ondan hem de abd de yaşayan bir tanıdığından çok cesaretlendirici cevaplar aldık. Bir de eşim amerikan firmasında çalıştığı için, lottery olarak değil de iş fırsatı şeklinde 1-2 kişiye daha bahsettik, üni.yi orada okumuş bir arkadaşımıza ve o arkadaşımızın orada halihazırda çalışan, şirketleri olan bir yakınına bahsettik iş fırsatı şeklinde. Hemen gidin, bir sn durmayın dediler hep :))
    Buralardaki deneyimleri okuyunca dallanıp budaklandırmamanın ruh sağlığımız için ne kadar doğru olduğunu anlamış oluyorum 🙂

• Merhabalar, 16 yaşındayım. Türkiye’de kendime gelecek görmüyorum. Ekonominin boktan olduğu, adaletin ve demokrasinin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyorum. Annem ve babam adına DV27’ye başvuracağım. Çıkacağını pek de düşünmüyorum; çıkarsa da 5 binlerden sonrasına mülakat zaten gelmez. Bana verebileceğiniz tavsiye ya da “Keşke zamanında yapıp öğrenseydim.” diyeceğiniz tavsiyeler var mı?

• @aysegul Bende aynı şekilde eşimle benden başka kimse bilmiyor.

• Amerika'da Ukraynalı bir kadın siyah bir suçlu tarafından iş çıkışı metroda bıçaklanarak öldürüldü . Allah belasını versin
    Ukrainian Woman Fled War and Came to the US as a Refugee, But Suffered a Tragic End | NTV

Best YT Alternative Apps # Vanced Official

• Yasaklı

@Ferhat-977 üzüldüm gence, kanı 5 kuruş etmeyen biri durduk yere bunu yapıyor kıza

• Bu ileti silindi!

• @Ekto-Oktan bende öyle bir karar aldım hocam. Amerika topraklarına girene kadar ailem bile bilmeyecek. uçağa binerken söylerim artık 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |