Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
@Julian-Ummora ben İzmir’den 11inde UPS’e teslim ettim.18inde dediğim gibi düştü sisteme.bekliyoruz bakalım
-
Süresi dolmak üzere olan vizemiz için 8 Temmuz müracaat ettim, 19 Ağustos Ankara VFS Global'e elden teslim edildi. 2 gün sonra vize uzatıldı. Bir hafta sonrası için elden geri teslim alma randevusu ile pasaportları geri aldık. Bizim sürecimiz bu şekilde oldu.
-
Merhaba,
Mülakatsız yenileme olarak evrakları hazırlayıp ;İstanbul'daki VDS ye 13 Ağustos 2025 de elden teslim ettik. Sonrasında belgelerin konsolosluğa iletildiğini bildiren maili 1 gün sonra aldık. Ardından ne ses ne seda..
Süreci takip edebileceğimiz bir yer var mıdır acaba? Herkese kolaylıklar ve teşekkürler. -
@larrylaffer son guncelleme ( case last update ) tarihi ne gösteriyor ? Galiba her iki iş gününde güncelleme oluyor gibi yazıyor alt kısımda.
-
İzmir'deyim ve vfs.gtspremium.com üzerinde belge gönderimi için ödeme seçeneği çıkmıyor, yani gönderim barkodu alamıyorum. Belgelerin dönüşü için ödeme yapabildim sadece. Onun da belge gönderemediğim sürece bir faydası yok zaten. Ups de barkodsuz belge kabul etmiyormuş.
Büyükelçilik +90 850 390 1950 üzerinden hiçbirşey yapamıyorlar.
vfs.gtspremium.com üzerinde bu konuya dair ulaşılabilecek hiç bir kontak bilgisi yok.
usvisascheduling vize başvuru sistemi üzerinde bu sorunu anlattığımda gelen cevap da bu (şaka gibi):ABD Vize Yardım Hattı ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Pasaportunuzun Premium teslimat ile gönderilmesini istiyorsanız, bu web sitesini ziyaret etmeniz, adresinizi seçmeniz ve teslimat ücretini ödemeniz gerektiğini bildirmek isteriz www.vfs.gtspremium.com
Başka sorularınız varsa lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin. Size daha fazla yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Bize yanıt vermek isterseniz lütfen yeni bir e-posta oluşturun.İyi günler!
Saygılarımla
ABD Vize Yardım Hattı -
@larrylaffer Ben 14 ağustos ta İstanbul'dan elden teslim ettim. Benim de bugüne kadar aynı durumdaydı bugün Approved olarak güncellendi.
Bu arada 12 Temmuz'da kendim, eşim ve oğlum için grup başvurusunda bulunmuştum. Eşim ve oğlumun pasaportlarını refused olarak geri gönderdiler, randevu almamız gerektiği belirtilmiş, benimkisi approved oldu anlamadım. Yeniden randevuyu direk planlama mı yapacağım, yoksa başvuruyu kapatıp yeniden başvuru mu yapacağım bilmiyorum, açıkçası randevu yeniden planla dediğinde eylül ayına randevu alabiliyorum ve evrak randevusu gibi 00:15 saatine değil normal saatler olarak. yeni başvuru yapsam 2028 e randevu verir diye tahmin ediyorum, kafamdaki soru IST8 olarak basvurmustum,refused olarak yuzyuze eşim ve çocuğum randevuya çağrıldığı için başvuruyu kapatıp yeniden açmadan randevuyu yeniden planla ile şansımı deneyeceğim. Bu konuda deneyimi olan var mıdır? -
@Gokhanco https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=NIV&eQs=WwjqOlbeRYzCYubaSQI+RA== linkinden durumuna bakabilirsiniz gerekli bilgileri doldurarak
-
@Gokhanco başvuru takip linki var site içinde usatraveldocs'da en alt kısımda. Sizin en son durum nedir ? Netice çıktı mı ?
-
Bugün approved olarak güncellendi
-
@Julian-Ummora Sanirim sadece Konsolosluk olan illerin VFS ine verebiliyorsunuz. O da sadece basvurdugunuz ilin. Ornek eger ANK Konsolosluk ise, Istanbul VFS e bile veremiyorsunuz. Ya Ankara VFS ya da UPS.
-
@mrme12 inşallah
-
@mehmet-53 mehmet bey bi arkadasım da aynı sorunla karşılaştı siz nasıl çözüme ulaştınız?
-
@seda-2 Henüz bir çözüme ulaşamadık. Dün çağrı merkezini aradığımda ödeme makbuzları ile problem yaşayanların bir listesi olduğunu ve sırayla sorunun çözüldüğü bilgisini verdiler. Listede sıranın bize çok yaklaştığını salı/çarşamba gününe ödeme makbuzunun tanımlanabileceğini söylediler. Bekliyoruz...
-
@larrylaffer tebrikler. Toplamda kaç gün sürdü süreç.? Bu arada galiba mulakat muafiyeti ile basvuru yapanların genelde vizesi yenileniyor gibi. Sorun olmuyor sanki.
-
@hakzey 15 agustos tarihinde sisteme güncelleme yapıldığı söyleniyor. Mülakat muafiyeti şartlarında yeni düzenleme olmuş. Bu kriterlere uygun olmayanlar mülakata girmesi gerekiyormuş. Çoğu randevu bu nedenle iptal edildi diyorlar.
-
Bir hafta once pasaportumu ups’e verdim ancak bilgilerimi girince vize durumu sorgulama sayfasinda bulunamadi diyor acaba sizlerde de durum boyle miydi?
-
@Julian-Ummora pasaportu ups’e teslim ve bana geri gelmesi totalde 30 gün sürdü.
-
@Julian-Ummora Ben kendim,eşim ve oğlum için basvurusunda bulunmuştum. Belirttiğim gibi eşim ve oğlum refused verilip pasaportları yüzyüze görüşme randevusu alın notuyla tarafımıza gönderildi. Benim vizem onaylandı ve pasaportum dün geldi. Bende aynı başvurudan yeniden randevu planla yaparak eşim ve oğlum için önümüzdeki pazartesiye randevu aldım ve saat olarak 07:15 , 09:00 gibi konsolosluk saatleri verdi, o yüzden bunun konsolosluk saati olduğu konusunda umutluyum. işin ilginci grup başvurusu yaptığım için benim pasaportum vize basılmış elime gelmesine rağmen randevu teyidinde benimde ismim var, onun da grup basvurusu oldugundan kaynaklandığını düşünüyorum. Pazartesi bakalım nolacak, en kötü basvuruyu kapatın yenıden basvuru yapın dıyecekler ve 2028 e ancak randevu alacagız, bır sansımızı denemek ıstedım. Bılgı verırım.
-
@seda-2 eğer UPS ile belge teslim etme sorunundan bahsediyorsanız maalesef bir çözüm bulamadım. Ne kadar aradıysam da geri bildirim bırakıp cevaplar aldıysam da bilgisi olan birisi yok sanırım. Ben de mecburen İstanbul VFS ye elden teslim ettim. Yeni randevular bir sonraki seneye çıkıyor daha fazla ertelemek istemedim.
-
@hakzey merhaba, yenileme sonrası eşiniz ve çocuğunu mülakata çağrıldı sanırım. Süreci mülakat sonrası aktarabilir misiniz? Eşiniz ve oğlunuzun pasaportları da sizin onaylı pasaportunuz ile birlikte geri gönderildi mi? Birde evrakları ne zaman teslim etmiştiniz ve siz onaylı vizenizle pasaportu tekrar geri ne zaman teslim alabildiniz?!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum