Merhabalar, UNGANlar tecrübelerimi paylaşayım, sitesinde ve bir kaç yerde 30 günden önce randevu olmuyor demesine rağmen gelecek hafta USA'ye gideceğimden interview letter mektubu gelir gelmez Perşembe günü bugüm Cumartesi sabah 9.00 9.05 ve 9.10 a üç kişilik randevu aldım, zaten sistem de verdi ve sonrasında da confirmation geliyor. Sabah 9da oradaydık, oğlum 15 yaş altı aşı kartını yanımıza almıştık, belgeleri verdik önce ben ve eşimden kan aldılar, röntgen çekil yaklaşık 50dk sürdü, 95$ aldılar. 1 saat sonra gelin dendi muayene için, sanırım sonuçlar için değil de hoca o saatte geliyor çünkü sonuçlara bakmadı hoca. saat 11de sırayla fiziksel muayene yaptı, klasik sorular hastalık geçmişi ama özellile bulaşıcı hastalıkları soruyor 2dk muayene ve o sırada hiç bir şey sormadık ama bayağı bir aşı karışımından oluşan 2şer aşı yaptı, oğluma da aşı kartını götürmemize rağmen iki aşı yaptı, sorsak da bir şey değişmeyeceği için sadece ne kadar ödeyeceğiz sorusunu sordum :). Yetişkinlere 400er$ 15 yaş altına da 209$ çıkarttı, dolar nakit veya tl kart ile ödeyebiliyorsunuz. Aşı kartları pazartesi email ile gelecek ama sonuçlar direk elçiliğie gidecekmiş. Son olarak da Amerikaya giriş için bugün esas alınacak yani 23 şubattan önce girmemiz gerekecek, nasıl olacak bilmiyoruz şubat taili 2 hafta artık o zaman gidip sonra tekrar yazın gidilecek. Aileyi hemen götürmeyi düşünmeyenler için 2 yıllık muafiyet izinleri varmış bunla ilgili tecrübesi olanlar paylaşırsa seviniriz.
EB2 NIW
PD: 19.07.2023
DQ: 04.03.2024
Interview: 07.10.2025