(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Muhtaradana Merhaba. Vizeye başvururken bulunduğum ildeki UPS kargoyu seçtiğimde benden hiçbir ödeme talep edilmedi. Vizenin sitesinde de "Note: The premium delivery option is available for an additional fee of 15,50 USD per shipment, which is paid upon delivery. " şeklinde bir ibare var. Yanlış çevirmediysem eğer teslim alırken bu ödemeyi yapmam gerekiyor diye anladım ben.
-
b1i gidince öğrenciye değiştirip 5 yıl okul okunabilir mi ?
-
Bu ileti silindi! -
@hDundar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Mehmetyanik Selam hocam, normal DS160 doldurdum ve basvuru yerini Podgorica sectim ve doldurduktan sonra da usvisascheduling.com sitesinden hesap olusturarak tun aile birey bilgilerini ekledim, confirmation number ile ekleniyor. Odemeyi yaptim ve bu ay sonuna randevu aldim. 1 hafta sonraya da randevu alinabiliyor Karadag icin.
ama karadağda herhangi bir vatandaşlık oturumum falan yok benim. sadece süreden dolayı oradan almayı düşünüyorum. o şekilde de oluyor mu? oluyorsa özel mesajdan bilgi alabilir miyim?
-
Merhabalar
Abd den bir ziyaret davet mektubu aldım.
Fakat imzasız pdf olarak geçti elime
Bi sıkıntı çıkarmı?
Davet eden adres,tlf,abd vatandaşlığı herşey yazılı -
185 $ olan ücret 1 ekimde 185+250$ olarak mı değişecek ? öyleyse bugünlerde başvuru yapıp vize tarihi alalım zam gelmeden. şimdi başvurursak yaklaşık ne zamana vize görüşmesi veriliyor bilen var mı ?
-
2027 yılına mülakat veriliyor şu an güncel başvurular için
-
Geri çekmek imkansız mı kontrol ederek?
-
@Mehmetyanik ben kontrol ederek mart 2026ya kadar çekebildim
-
@ATS16 kendimiz ara sıra kontrol edip tarihi öne çekebilir miyiz ?
yoksa aracı firmalar yazılım kullanıyormuş onlara mı mecburuz erken başvuru için?
katar'da daha erken randevu tarihi alınıyormuş fakat mülakat sadece ingilizce denildi.
arapça olmaması ilginç geldi. bizde türkçe ingilizce seçenek var orda herkes ing biliyor mu ki arapça mülakat yok ?
-
@mila-asel Türkiye ek 250 Usd den muaf tutulmuş, ücret yine eskisi gibi 185 Usd
-
@Müberra-Dikici o zaman aceleye gerek yok balkan turuna çıkıp öyle başvurmak istiyorum. başka ülkeye git gel olduğu gözüksün diye
-
@Müberra-Dikici 185 USD YATIRDIM AMA RANDEVU ALAMIYORUM. RANDEVULAR KAPALIMI, NE YAPMAM GEREKLİ
-
@Müberra-Dikici, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@mila-asel Türkiye ek 250 Usd den muaf tutulmuş, ücret yine eskisi gibi 185 Usd
Turkiye'den basvuran zaten cok, surumden kazanalim diye dusunmuslerdir 😉
-
Merhabalar. DS-160 FORMUNU doldurdum. randevu alamıyorum. randevular kapalımı. randevu için green kart gibi dosya taşıma işlemi yapılabilirmi.
-
-
Turist vizesi almak istiyorum fakat türkiyede almak çok uzun sürüyor yurt dışında alabiliyormuyuz vizeyi orda mülakata girip örnek viyana ?
-
15 Eylül'den önce Amerika'ya gelecek var mı? Yardımınıza ihtiyacım var.
Yaklaşık bir ay önce Türkiye’de bulunurken Kanada turist vizesi başvurusunda bulundum. Online başvurum onaylandıktan sonra, vizemin basılabilmesi için pasaportumu İstanbul Kanada Konsolosluğu’na göndermem istendi. Ancak Amerika’ya dönmem gerektiğinden, pasaportumu Amerika’ya giriş yaptıktan sonra İstanbul Kanada Konsolosluğu’na gönderdim.
Konsolosluk pasaportuma vizeyi bastıktan sonra, pasaportumu Amerika yerine Türkiye’deki adresime göndermiş. Ailem pasaportumu kargo ile bana ulaştırmaya çalıştıysa da kargo şirketleri pasaport gönderimini kabul etmedi. Sonuç olarak şu an Amerika’dayım ve pasaportum Türkiye’dedir.
15 Eylül öncesi Amerika'ya gelecek olan varsa ve pasaportumu bana getirebilirse çok mutlu olurum. Cüzi bir ücret ödemeye de hazırım. Ayrıntıları özel mesajdan konuşabiliriz.
-
@Mehmetyanik BEN B1-B2 VİZE BAŞVURU YERİNİ ANKARA SEÇTİM. RANDEVU ALAMADIM.SCHGEN VİZEM VAR AVRUPADA HERHANGİ BİR KONSOLOSLUĞA ALABİLİRMİYİM
-
Ds-160 formu doldurulup onaylandiktan sonra bilgiler degistiriliyor mu ? ve ben yeni greencard kazananlardanim akrabama turist vizesi basvurucagiz orda tanidigin biri var mi kismina evet mi demek gerekiyor ben henuz gitmedim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum