Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ahmetemre dependent olarak tek bir randevu altında görünüyor olabilir mi acaba?

• Arkadaslar merhaba, captcha yani giristeki guvenlik kodunda sorun yasayan var mi ? 2 gundur her giriste dakikalarca ugrasiyorum. Ekran video kaydi da aldim alta paylasiyorum. Kodu dogru yaziyorum, buyuk-kucuk harfine, ingilizce karakterlere dikkat ediyorum ama hatali diyor, isin ilginci birkac dk denedikten sonra kabul ediyor. Mesela altta paylastigim videoda 6.dk ya dogru kabul etti. 6dk boyunca hatali diyor ki 2 gundur boyle. Sizde boyle bir durum var mi ?

video

• @hDundar

Ben de captchadan sonra sorulara cevap yazıyorum giriş yapamıyorum.
    2.kez aynı cevapları yazınca oluyor. Hiç ilk girişte giremedim. 🙂

• @ylmzblkc hayır dependent olarak görünmüyor aslında yeni sisteme ilk giriş yaptığımda babasında bilgileri görünüyordu fakat 5 dk sonra baktığımda bilgiler kayboldu yeni ds160 formu doldurma ekranı geldi

• Bu ileti silindi!

• @hDundar farklı tarayıcıdan (Chrome) girerek çözdüm ben. Aynı şekilde oluyordu

• Merhabalar , 5 gün sonra vize görüşmem var Ankara'da ve 1 senedir bugünü bekliyorum. Bütün evraklarım hazır fakat evrakları kontrol ederken baktığımda DS160 formumdaki fotoğrafımın onaylanmadığını gördüm. DS160 onay formumda şuan fotoğrafım yok. Fotoğraf kısmında 'you must bring a 5x5 cm passport like photo to your interview' yazıyor. Sonradan fotoğrafta eklenmiyor bildiğim kadarıyla. Sizce ne yapmam gereklı bir sorun teşkil eder mi bu durum?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhaba arkadaslar, Karadag'da arkadasim ve ailesi randevu aldim. Ama ingilizcemize guvenemiyoruz diyorlar. Basic sorular soruyorlar biliyorum ama. Sormak istedigim turist vize gorusmesine Karadag'da Turkce - Ingilizce bilen tercuman goturebiliyorlar mi ?

• @hDundar Merhabalar, karadağdan vize alma konusunda bilgi verebilir misiniz? Ben de oradan almak istiyorum eşimle birlikte ingilizce seviyem iyi. Anlayıp konuşabilirim. Tek sıkıntı randevu sürecini nasıl karadağdan yapacağım konusunda fikir sahibi değilim. Yardımcı olup bilgi verirseniz çok çok memnun olurum

• Bu ileti silindi!

• @Mehmetyanik Selam hocam, normal DS160 doldurdum ve basvuru yerini Podgorica sectim ve doldurduktan sonra da usvisascheduling.com sitesinden hesap olusturarak tun aile birey bilgilerini ekledim, confirmation number ile ekleniyor. Odemeyi yaptim ve bu ay sonuna randevu aldim. 1 hafta sonraya da randevu alinabiliyor Karadag icin.

• @Muhtaradana

Evet su TC nolu kisi teslim alabilir diye biz yazi verdim ve kimligimi ekledim

• Merhabalar. Benim vizem onaylandı ve geçtiğimiz 12 Ağustos tarihinde "pasaportunuz vize başvurusunda seçtiğiniz teslimat seçeneğiyle size geri gönderilmeye hazır." şeklinde mail aldım. Ben de vizeye başvururken bulunduğum ildeki UPS Kargoyu teslimat adresi olarak seçmiştim. Ancak sonraki her iş gününde bana "pasaportunuzu Ankara'daki şu şu adresten teslim alın" diye hatırlatma maili atıyorlar. Neredeyse 10 iş günü oldu ve pasaportum gelmedi. Acaba bir karışıklık oldu da pasaportum Ankara'da belirttikleri adresten mi alınması gerekiyor. Sorun yok beklerim desem, gönderdikleri mailde aynı zamanda 15 iş günü içerisinde alınması gerekiyor diye belirtmişler. Yakın zamanda bana benzer bir durum yaşayan oldu mu veya sizin pasaportunuz kaç gün sonra geldi?

• Merhabalar, Ankara mi istanbul mu daha erkene randevu veriyor bilgisi olan varmi ? ve Dvlottery deki gibi dosya tasima yapiliyor mu turist vizesinde ? Ds160 ekraninda konsolosluk olarak mesela tiflisi secersek orada mulakata girebilirmiyiz ?

• @Chic-rus fotoğrafı güncel çektirip yanınızda götürüyorsunuz diye biliyorum. Ayrıca hangi evrakları hazırladınız. Annem için hazırlayacağım emin olamıyorum. Teşekkürler

• @Chic-rus fotoğrafı güncel çektirip yanınızda götürüyorsunuz diye biliyorum. Ayrıca hangi evrakları hazırladınız. Annem için hazırlayacağım emin olamıyorum. Teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• Turist vizesi ile gidip 5 yıl öğrenci ve daha sonra yine 5 yıl öğrenci vizesi ile kalma imkanı var mı ?

• @kilroy premium ödemesini yaptınız mı ?

• @ollqher Ankara 'da daha fazla erken randevu açılıyor

Benzer Başlıklar

• 6
  • 60
  • 41
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |