Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?

• ⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan Hayır. Avukatla ilerlediğiniz sürece problem olmaz.

• ⭐⭐

@Riethian hayat o kadar sürprizlerle doluki eşimin okul arkadaşı şimdi abd vatandaşı turist vizesi almak için sponsor olmuştu vize için başvuracaktı bir kaç gün sonra green kart talihlisi olduğumu öğrendim süreç boyunca abd vatandaşı arkadaşımız bizi sürekli desdekledi ve şu an bizi almak için türkiyede zaten her yaz tatile bize gelirdi o yüzden içim rahat abd kalacak bir yerimiz ve yardımcı olacak arkadaşımız var darısı green kart kazanan kardeşlerimizin başına

• Dv25 ilk başvuruda kazandım. Yaş 36

• herkese 1-2de çıkmış. Muhtemelen insanlar çıkmayınca bıkıp başvurmuyor. Tam 13-14 senedir başvuruyorum maalesef çıkmadı çıkmıyor.

• @okokok inşallah bu sene size çıkar şansınız bol olsun.

• ⭐⭐

@okokok ne zaman çıkacağı belli olmaz başvuruya devam

• 2008 den beri cıkmadı

• 28 yaşında, 5. başvurumda 2023 GC kazananıyım. Umarım isteyen herkese nasip olur. Maryland Ocean City den selamlar saygılar herkese.

• @okokok Bana 7. de çıktı. Eşim 20 küsür senedir başvuruyor. Olursa benim sayemde gidecek. Başvurmaya devam.

• 2022'dan beri başvuruyorum, sanırım bununla beraber 6 defa başvurmuş olacağım, insan çok merak ediyor şans işi tamamen ama ilkte çıkanları görünce imreniyor.
    Bakalım bu sefer şans umarım yaver gider.

Herkese bol şanslar.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhabalar 2. Başvurumuzdu bu ve kazandım çok şükür.

1. Başvurumda kazandım. Yeni 25 oldum..

• merhaba, 39 yaşındayım 3. başvurumda çıktı bekliyoruz bakalım 🙂

• herkese selamlar. 31 yaşında 1. başvurumda kazandım. işin enteresan yanı kendimi şanssız biri olarak görürüm, hayatımda hiç loto-şans oyunu oynamadım :)) isteyen herkese çıkması dileğiyle iyi forumlar

• ben başladığı 1995 yılından beri başvuruyorum, ilk başvurularda elle doldurulan formları vardı, posta yoluyla ilettiğimiz. :))))
    bugüne kadar nasip olmadı maalesef, kızım 18 yaşını doldurunca şansına başvurduk, DV 2025 tuttu ona ama dosya numarası 27 binlerde olunca ve DV2025, 23 binde kapatınca o da olmadı.
    Kısmet ne diyelim, denemeye devam
    herkese bol şanslar

• @cihantr harika bir azim ve kararlılık, bir sonrakinde inşallah daha iyi bir numarayla kazanırsınız, şansınız açık olsun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |