Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Ali_deniz44

Resmi yonerge aciklanmadi, Eylül sonu - Ekim başı açıklanması muhtemel. Başvurularda Ekim ayinin 1.haftasinda başlaması muhtemel ve Kasım ayı 1.haftasinda kapanacaktır şu anki sistemde bir değişiklik olmaz ise.

Emsal olması ve incelemeniz için DV2026 resimi yönergeyi aşağıda bulabilirsiniz.

• @justozkan Biz buraların müdavimi olduk artık, baya öğretti bekletmeyi 🙂 her sene HNBS görüyoruz. HNBS koleksiyoncusu olduk resmen. Bu sene de sıradayız bakalım 🙂

• Yasaklı

@istanbuladami merak ettim 2018’den beri olmamış. Şu an Türkiye’de ne yapıyorsunuz, başka alanlara yönelmeyi denediniz mi, yoksa hep burayı mı beklediniz

• ⭐⭐⭐⭐

@istanbuladami amerika, kendisiyle ilgili bir nevi slogan cümlelerden biri olan "take your time" ın, daha gitmeden önce buradayken stajını yaptırıyor bize malesef 🙂

• @Ali_deniz44 ben su anda özel bir şirkette lojistik üzerine çalışıyorum. Biz bir çok farklı vize türünü araştırdık ancak önceki postlarda da belirttiğim gibi greencard dışındaki diğer ihtimaller tamamen paraya bakıyor. Bu nedenle hala greencard deniyoruz.
    Bu arada tabi farklı seçenekleri de kovaladık. Mesela aile soybağı ile AB vatandaşlığı başvuru hakkımız vardı, ona başvurduk ve artık onay bekliyoruz. O olursa ona göre farklı bir planlama yapacağız elbette ama neticede hedefimiz belli. Bu yüzden ısrarla gc denemeye devam ediyoruz. Artık olacak hissediyorum 😂😂
    Bu arada ailelerinde göçmenlik hikayesi olanlar süreç ve haklarını çok çok iyi araştırsınlar, çoğu balkan ve Avrupa ülkesinin soybağı ile vatandaşlık verme gibi durumlari var. Ailenizde buralarda doğan dede, nine, anne ya da babanız varsa bambaşka bir kapı açılabilir

• @aysegul çok ilginç bir skalası var gerçekten kimine ilk başvuruda çıkıyor kimine 20 yıl boyunca asla çıkmıyor. Aslında bir nevi sadece "tek bir başvuruya odaklanmayıp farklı yollar da arayın, hayat tek seçenekten ibaret değil" diyor. Bunları iyi görmek lazım

• ⭐⭐⭐⭐

@istanbuladami zaten lotterynin anlamı bu, şans işi, o yüzden kimine ilkinde kimine bizim gibi 7.de kimine 21.de çıkıyor. Bazıları kahvedeki dayılar gibi, yoohh yeaağ şansa değil şunlara bunlara daha çoh çıhıyeaa gibi mitlere sarsa da, piyango bu, gerçekten yes no dışında neredeyse birşey bilmeyen aklı bir karış havadakine de çıkıyor(bknz bazı YouTube videoları) nitelikli birilerine de çıkıyor gencine de yaşlısına da çıkıyor. Piyango..

• @aysegul size çıkmış olması çok güzel. İmzanızdan anladığım kadarıyla CS'nız da baya önlerde. Hayırlı olsun ve her şey gönlünüzce olsun şimdiden. Darısı başımıza demek kalıyor bize de 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@istanbuladami sağolun, inşallah bu yılın sonucunda da sizlerin güzel haberini alırız 🙏🏻

• @aysegul aminnnn.. Gönülden isteyen ve hak eden herkese nasip olsun 🙂 🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

28 günlük bedelli askerlik macerası bitti. Isparta'nın havası, toz, sigara dumanı ve kir beni de bitirdi. Doktor 2 hafta sürecek hastalığa hazır ol dedi. Söyleyeceklerim bu kadar. Allah kimseyi düşürmesin 🙂

• ⭐⭐

@Atlantis00 Hoş geldin 🙂

• ⭐⭐⭐

@Atlantis00, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

28 günlük bedelli askerlik macerası bitti. Isparta'nın havası, toz, sigara dumanı ve kir beni de bitirdi. Doktor 2 hafta sürecek hastalığa hazır ol dedi. Söyleyeceklerim bu kadar. Allah kimseyi düşürmesin 🙂

Hadi geçmiş olsun. 280 sene sürecek askerlik anıları biriktirdin mi? 😁

• @Ali_deniz44 şuan 2026 yönergesi mevcut. 2027 yönergesi için biraz daha vakit var. Ekimde 2027 başvuruları başladığında sadece başvuru yapmak. Naçizane tavsiyem fotoğrafınızı dijital olarak çektirdikten sonra başvuru ekranındaki example photo kısmındaki linke tıklayıp yükleyip sistemin revize ettiğiyle başvuru yapmanız olacaktır.
    Link bu: ( Sağ tarafta photo tool linkine tıklayıp fotoğrafınızı yüklemeniz yeterli) https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-examples.html

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@T-C-Kubilay-Dikici Hoş buldum dostlar 🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@hadi-BE Pek hatırlamak istemeyeceğim anılar birikmiş olabilir evet 😃

• @Atlantis00 Üstat hoşgeldin. Benim de Haziran celbi Erzincan'da yapmıştım. Disiplin ortamı nedense çok hoşuma gitti ve dış kaynak alım açılırsa denemeyi de isterim açıkçası. Bu arada askerlik sonrası en az 2 hafta pisliği atacaksın o konuda kesinlikle katılıyorum. Gece vakti öylesine öksürük tutuyordu ki sanki boğuluyorum 😀

• Green card'ınızı kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?

• @Berke-Bektaş 13. Yıl ve 40yaş azmin zaferi gibi bir şey 🙂

• ⭐⭐

@nsercan sizin için hayırlısı 13 yıl sonra olanıymış 🙂 ben daha 4 başvurumu yapacağım bakalım biizm için doğru sene ne zaman olacak 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |