DV2027 Sohbet Odası
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@hadi-BE namümkün, olur mu hiç biz buranın demirbaşıyız :face_with_tears_of_joy:
😂😂
olmayaydık iyiydi 😂😂
-
@qizzz, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@sinatra35 fotofgrafcilarin bu beyazlatma islemi sorun olusturuyor mu? evdede isik dusuk geliyor karanlik mi falan derken surekli insanin icinde bir suphe..
Forumda gc kazanan bir kaç arkadaşın yazisini okumuştum.Resmini evde çekip arka fonu programla uygun hale getirdiklerini söylemişlerdi.
Kendin çekeceksen uğraşmak istemiyorsan arka fonu beyaz tonları olan bir yerde çek.
-
Geçiş yapalım ama zor buldum bu başlığı bu sene eskiden bin bir heyecanla yeni sohbet odası açılırdı
-
Yine eskilerden tanıdık kimseye çıkmamış.
-
Buradan devam edelim biz de bakalım..
-
ya bizbu kadar cok istiyoruz diye mi çıkmıyor. cıkan kimi görsem aa haberim bile yoktu gc ne oldugunu bile bilmiyordum benim yerime arkadasım basvurdu vsvsvsvs hevessiz mi olmak gerekiyor ben anlamadım ki
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Murat-4, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@hadi-BE namümkün, olur mu hiç biz buranın demirbaşıyız :face_with_tears_of_joy:
😂😂
olmayaydık iyiydi 😂😂
5xHnbs totalde aldik. sıra 2027 de 😂
-
Edirne’den Kars’a, New york’tan San francisco’ya green card çıkmayan tüm dostlara selam olsun…
-
2027 herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
Seneye hayırlısıyla 5. denemeyi yapacağım, ne zaman çıkacağı meçhul alışkanlık oldu artık.
-
Seneye ilk defa deneyeceğim
-
Bu sene çıkmadı seneye bakacağız artik
-
Yine cikmadi. Yerimizi alalim bari.
-
Tekrar buraya geldim :D,belki önümüzdeki sene yüzüm güler :D
-
@Murat-4 Kesinlikle. Katılıyorum.
-
@mels Nedense böyle bir gerçek var. Öylesine başvuranlara daha çok çıkıyor sanki.
-
@mels
Gerçekten anlayamıyorum bazılarının case numaraları yüksek yüksek oluyor dosya taşıma yapabilecek imkanları da yok durumları da yok öyle güme gidecek yani dediğiniz gibi gerçekten herhalde çok istiyoruz diye çıkmıyor istemeyen tam imkanı olmayan tesadüf eseri başvuran herkese çıkmış anlayamadım biraz inancimi getiriyorum artık herhalde sadece şansım olduğuna dair çok da kötü oldum açıkçası dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum bayağı bir boşluğa düşmüşüm gibi EB3 vizesine baktım onda da emin değilim çünkü güvenemiyorum parayı alıp yarı yolda bırakabilirler emin olamadım -
@Murat-4 abi çok sinirleniyorum gerçekten deliriyorum dünden beri kaç tane tane şey okudum case numaraları yüksek dosya taşımaya imkanı yok 15.000 $ gösterme imkanı yok ama çıkmış öylece onların hakları güme gidecek yani gerçekten o kadar deliriyorum ki şu olaya kendimi çok kötü hissediyorum dünden beri çok kötüyüm odaklanamiyorum toparlanamadım hala ama böyle şeyleri gördükçe daha da deliriyorum çıldırıyorum yani hakka giriyorlar bu şekilde de dediğiniz gibi gerçekten artık dava gibi bir şey yapmak lazım ama onun için de para lazım onun için de ciddi bir şey lazım tek başıma kalkıp ne yapabilirim onu da bilmiyorum
-
@hadi-BE :grinning_face_with_sweat: sorma valla :grinning_face_with_big_eyes:
-
@ari-luli dediğiniz gibi insan sinirleniyor ama tek başına yapılabilecek bişey değil, imza toplanır dava edilir, avukat ücreti falan masraflı olur, bende sinirliyorum yakamı kurtaramıyorum bir türlü ama yapıcak bişey yok bir iki ülkeye gidip pasaportu biraz doldurup turist vizesi ile gitmeyi deniycem olmazsa en azından turist olarak gitmiş olurum, dünden beri hala kafam orada çıktım motorla biraz dolanayım dedim, baktım benzin bitecek ben hala toparlanamıyorum döndüm geri geldim :face_with_tears_of_joy: başka yollar diğer vize türlerini denemek gerek, yasal ve yasadışı yolları iki üç senedir araştıran biri olarak aklıma başka bişey gelmiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum