ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@saydogan Sizi çok tebrik ediyorum, olumlu sonuçlar çok mutluluk verici. İmzanızı göremedim, ya da bulamadım, o nedenle PD tarihinizi ve DQ tarihinizi yazabilir misiniz mümkünse. Bizler sıranın neresindeyiz diye fikir vermesi açısından. Her şey gönlünüzce olsun Hocam.
-
Merhaba, özellikle çocuğu olan ve mülakata girmiş arkadaşlarıma sormak istiyorum; doktor randevularınızı mülakattan kaç gün önceye almak yeterli oldu?
-
@NNDDD Teşekkür ederim. Tarihleri alta sıraladım. Sizin de her şey gönlünüzce olsun.
PD tarihi 29.06.2023
I-140 tarihi 14.12.2023
DQ tarihi 04.03.2024
Interview tarihi 31.07.2025 -
@pelinoaydin Merhaba, Ungan'ın sitesinde çocuklu aileler kısmında şu şekilde bir ibare var. "1 Nisan 2016 tarihi itibariyle 2-15 yaş arasındaki adaylara TDT/TST testi uygulamasını durdurmuş bulunmaktayız. Tüm adaylar randevularını elçilik görüşmesinden en az 2 çalışma günü öncesinden almalıdır". Ancak çocuklu bir aile olarak biz mülakattan 8 gün öncesine randevu aldık.
-
@saydogan Tekrar kucak dolusu teşekkürler 🙏
-
@pelinoaydin kesinlikle en az 4 gün olmasını öneririm. Benim rapor belki daha önce gitti bilmiyorum ancak bilgilendirme e-postası 4. gün içinde geldi.
-
@pelinoaydin Ben de en az 96 saat evveline randevu alınması gerektiğini okumuştum resmi web sitesinde. Çok teşekkür ederiz
-
@NNDDD Rica ederim
-
Bu ileti silindi! -
@saydogan Ben de sizleri tebrik ederim. Umarım yeni yaşamınız güzelliklerle dolu olsun.. Benim de size bir sorum olacak; Mülakat emaili ne zaman ulaşmıştı size? Temmuz başı mıydı acaba?
-
@pelinoaydin teşekkür ederim, ilk mülakat e-mailini 21.Mayıs'ta aldım.
-
@saydogan Bu durumda yaklaşık 2 ay sonraya randevu aldınız.. Tüh :)) 4 hafta diye ummuştum
-
@pelinoaydin son randevularda davet mektubu ile randevu tarihi arasında 2 ay oluyor genelde
-
@saydogan üzücü :(
-
Bu ileti silindi! -
@pelinoaydin Olumlu sonuçlanacak olduktan sonra bence 1-2 ayı çok takmayın.
-
Kafamı o kadar karıştırdı ki bu firmalar arkadaşlar. Biri uygun diyor, biri uygun değil diyor. Biri bu aralar trump yönetimi nedeniyle dosyalarda retler çok diyor. Biri O1 yapalım diyor ama bir sürü maddeyi de 5-6 aylık süreçte üzerinde çalışarak gerçekleştirmemi bekliyor. Çok zorladılar cidden. EB2-NIW'den devam edeceğim bakalım. Firmalardan teklif topluyorum şu an için 7.000 dolara indirdim.
-
Hocalarım selam
Yeni sisteme kayıt olduğunuzda barkod oluşturma gibi bir işlem yaptınız mı hiç yeni sistemde? -
@Megadeth merhaba evet en son kaydı tamamlayınca barkodlu belge verdi sistem
-
Arkadaşlar O1’e başvurmaya karar verdim. Hali hazırdan 3 kriteri zaten sağlıyorum ve eb2nıw’e nazaran daha hızlı olur diye böyle bir karar aldım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum