(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ihavedreamed o haberi bende okudum maalesef bu gidişte ülkeye girenden alacaklar bizim çıkarken aldığımız gibi
-
@Djordan023 hayırlı olsun,arkadaşınız pasaportu vfs den sizin adınıza teslim alırken yetki belgesi türevi bir belge istediler mi?
-
Merhaba, vize randevusu almak için siteyi bir haftadır kontrol ediyorum ama sürekli “Hiçbir Zaman Dilimi Mevcut Degil” ibaresiyle karşılaşıyorum. Sizde de bu şekilde mi ?
-
@iremthelawyer günün farklı saatlerinde o şekilde gösterebiliyor. Mümkünse türkiye saatiyle gece 3-4 gibi bakmayı deneyin o saatlerde erken tarih randevularda açılabiliyor
-
Ben hem işte çalışıyorum hem de üniversitede okuyorum, DS160 formunda Present Work/Education/Training Information diye bir kısım var ve sadece bu ikisinden birini girebiliyorum. Ya sadece öğrenciyim diyeceğim ya da sadece iş yeri bilgilerimi gireceğim. Tam olarak ne yapmam gerek acaba?
-
Merhaba, istanbul baskonsoloslugunda saat 09:45'de olan vize randevusuna 45 dk kadar gec gitsem sorun olur mu, gorusmeye alirlar mi?
-
@Ny-Tx sorun olmaz. gorusmeye alacaklardir.
bu arada son randevu saati 10.45. 45 dk degil de, yarim saati gecirmemeye calisin lutfen.
-
@orhanozbekk anladim tesekkur ederim
-
Arkadaşlar benim takıldığım konu ds-160 formunu doldurdum yanlız eşimin ismi Ayşe ve bu şekilde hesap oluşturamıyorum. Uyarı veriyor Latin harfler felan diye ama kendi başvurumu başlattığımda pasaportta geçen karakter ile yazılması yazıyor. Bir sıkıntı olur mu Türkçe karakter kullanmazsam
-
Merhaba bir sorum olacaktı , Ailem ile amerikaya gitmek istiyoruz fakat evde hiçkimse çalışmıyor , babam emekli ama 5-6 tane arazimiz var evimiz var 3-4 tane 10 bin tl lik gelirimiz var 6 kişilik bir aileyiz anne babam 48 yaşında biz de 24-23-19-18 yaşlarında ayrıca resmiyette babaanneme bakıyoruz gerçektende bakıyoruzda resmiyette de görünüyor yani. ben ve 23 yaşındaki kardeşim üniversite mezunu diğerleri lise mezunu. Amerika'da e2 yapmak istiyoruz buradan bir arsamızı satıp ama burada zor olduğunu duydum Amerikada daha kolaymış ordan yapacağız fakat sorum şu bize amerika turist vizesi çıkar mı ? Ayrıca annem ve babam çok muhafazakar görünüyorlar tesettür sakal vs. bu vizeye engel olur mu ? onay alır mıyız veya başka vize türüyle mi gitmemiz lazım ? ne dersiniz ?
-
@Emre-Kurtulmuş maalesef gece de baksam hiçbir şekilde randevu bulamıyorum
-
@İg-Gn birde hepimiz umre için Suudi Arabistan'a gitmiştik bir kardeşimin de İngiltere dil okulu vizesi var bu yardımcı olur mu vize almamıza ?
-
Garanti bankası vize ücretini gönderemiyor. Kimseye ulaşamıyorum, ne USTravel Docs, ne de anlaştıkları VF Vize Danışmanlık. Bu sorunu daha önce yaşayanları gördüm bir şikayet sitesinde ancak hiçbir güncelleme girilmemiş. Zaten 3 gün veriyor sistem ödeyebilmen için ama o süre de geçince yeni bir payment reference number veriyor mu bilmiyorum. Bu durum hakkında önerisi olan var mı?
-
5 dk önce İstanbul için turist vizesi randevusu aldım 12 ekim 2027 tarihine alabildim umarım 6-9 ay sonrasına çekebilirim
-
@Erdem-Yıldız Sık sık kontrol edin ayrıca Telegram da Amerika Erken Randevu grubları var anlık paylaşıyorlar takip edin çekersiniz.
-
@kışgüneşi ben dün şubeden ödeme yaptım 3 saat sonra usavisa dan mail geldi , ödemeniz gerçekleşti diye. Başka şubeden deneyin, yada referans numarasını kontrol edin
-
@Az021 Bugün tekrar gittim ancak göndereceğim hesap numarasının türkiye için olmadığını söyledi ve yine yapmadılar. Account no 1320 ile mi başlıyordu sizin de, ve account name "VF VIZE DANISMANLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI" miydi?
-
@siskebab başvuruyu kapat ve yeni başvuru yap gibi bir şeye mi tıkladınız acaba? Bendede böyle yazıyor eski sistemde onaylı randevum olmasına rağmen yeni sisteme entegre olamadı.
-
@Emre-Kurtulmuş Merhaba, vize gorusmesine girdiniz mi? DS-160 formunu tekrar doldurmak durumunda kaldiniz mi? Yoksa, bir gecerlilik suresi var mi?
-
@Az021 İstanbul'daysanız acaba hangi şubeden ödediniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum