Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @hasnotben ah be dostum, ucundan döndük şu manzaranın.

• @hasnotben neresi orası❓ Oradaysanız hayat nasıl orada, anlatıldığı gibi güzel mi❓

• ⭐⭐

@dogan28 hislerini anlıyorum diyemem ama yaşadığınız süreç çok zor olmalı resmen perdeyi araladınız baktınız tekrar kapı kapandı gibi olmuştur size biz kazanamadığımız da yıkılıyoruz sizin durum daha farklı vardır bir hayır demekten başka çare yok

• @T-C-Kubilay-Dikici @dogan28 Beni gören sakalın beyazlamış noldu sana diyor.

• ⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan belki yüzlerce kişiden duyduğun bir şeyi daha söyleyeceğim vardır bir hayır de kafana takma bence hayat hala devam ediyor

• @T-C-Kubilay-Dikici sağlık olsun en azından denemeye devam edebiliriz, şimdilik kendimi avutabileceğim tek nokta bu maalesef, çok fazla üzüldüm hatta aşırı üzüldüm ama bir yandan kendime yeni çıkış kapıları aramaya devam edeceğim.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Çok yıprandık, yanlış anlama ama sen ben gibi kıt kanaat geçinen adam yıpranır bu süreçte, kimisi var kazandı 2xxx cnlerde gitmek istemedi adam zaten zengin eğlencesine başvurdum diyordu bana... yaşadığımız hayatı biz seçmedik sonucta değiştirmeye çalışmaya devam etcez bi yandan...

• @T-C-Kubilay-Dikici Evet bende öyle diyorum. Belki daha sonraki seneler, daha hazır bir şekilde olacak. Çok isteyince cabalayinca bir şekilde olur. Sağlık olsun.

• @dogan28 Her alanda, var bu tipler. Bunların duyarsızlığı her konuda herkese zarar. Hayata devam yapacak birşey yok, sağlık olsun.

• ⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan umarim biizm icin en doğru zamanda gideriz

• ⭐⭐⭐⭐

"doğru zaman" konusunda birşey söylemem gerek. Yıllarca başvurduk, her başvuruşumuzda evet çıkmasını çok istiyorduk ancak çıksaydı reentry permit vs yollara başvurmak zorunda kalacaktık, çünkü bir müşkülümüz vardı, çekirdek ailemizle ilgili değildi ancak sırtımızı dönemezdik.. velhasılı, 8,5 yılın ardından nisan ayında üzücü birşey yaşadık ancak bunda da bazı hayırlar vardı. Hayırlardan bir tanesi de, 1 ay bile geçmeden greencard sonuçları açıklandı.. ve nihayet.. nisan ayında elimizi kolumuzu bağlayan durum ortadan kalkmıştı ve mayıs ayında talihli olduk.. istediğimiz an, vizeyi alır almaz belki de, göç edebilecektik 🙂
    Bir şey daha var, eşim geçen sonbahar, oradan emekliliğe ayrılması kesin gözüyle bakılan 12,5 yıldır çalıştığı local iş yerinden tabiri caizse pat diye ayrıldı, kimse beklemiyordu, herkes şok.. ve 10 gün içinde büyük bir amerikan firmasının türkiye ofisiyle anlaştı, 1ayda mülakatları yapıp imzayı attı (o 1-2 aylık süreçte amerikan firmalarının o meşhur mülakatlarını da deneyimlemiş oldu) aralıkta da işine başladı, belki de amerikadaki bir ofisine geçer buradan kimbilir, bazen carrier sayfasından boş pozisyonlara bakıp hayaller kuruyoruz :)) yani demem o ki, olay anında o üzüntüyle anlayamayabiliyoruz ama belki de daha iyi ve doğru bir zamanda göreceksinizdir o 'randomly selected' yazısını umarım.. her zaman ettiğim duadır, bu forumdan maximum sayıda arkadaşımızla oralarda buluşmak üzere..

• Bu sene ilk defa başvuracağım özel eğitim öğretmenliğinden bu sene mezun oldum başka hangi yollarla gidebilirim mezun olduğum bölüm avantajmı orası için

• @dogan28 az kaldı be dostum 🙂 hissediyorum

• @Mirage-0 ruhumuz orada ama bedenimiz değil maalesef 🙂

• ⭐⭐

@mahmutceliker Gitmek için yasal olarak bir çok vize yolları var. forumda ilgili başlıkları okuyarak kendin için uygun olup olmadığını öğrenirsin

İlk başvurun için sana tavsiyede bulunayım kimse bana bu tavsiyelerde bulunmamıştı
    1.Asla çıkacakmış gibi hareket etme ( çıkmadığında hayal kırıklığı çok olur )
    2.Yatırımlarına kariyerlerini hiç birşeyi sonuçlar açıklasın sonra yapayım deme ( çıkmadığında kaçırdıklarına ayrıca üzülürsün )
    3.Kazanırsanda kazanmış olmuyorsun forumu iyice oku kazandığında dosya sıra numaran çok önemli bunu unutma ( bu sene 23k üstündeki kazananlar sıra numaraları yüzünden bir daha denemek zorunda kaldılar)
    4.Ankaraya asla güvenme
    5.Dosyanı taşıyacağın konsolosluğu mülakat deneyimlerini okuyarak karar ver. bütçeni çıkar masraflarını belirle
    6.Forumda mümkün oldukça ilgilendiğin tüm alanlardaki konuları oku bilgi edin bu bilgi senin ileride danışmanlara dolandırılmanı önleyecektir.
    7. Burayı tekrar söyleyeceğim sonuçların çıkacağına ne kadar çok kendini inandırırsan bu inanç yüzünden ertelediğin yada erteleyeceğin her karar HNBS yazısını gördüğünde yaşayacağın hayal kırıklığının boyutunu artıracaktır.

https://yesilkartforum.com/forum/category/71/amerikan-vizeleri

• @T-C-Kubilay-Dikici Seninle aynı sene kazanacağız gibi hissediyorum dostum. Buralardayız herzaman, kazanınca tebrik ederiz birbirimizi artık 🙂

• ⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan inşallah hocam aynı yere de gideriz 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici Nereye gidelim, sen nereyi düşünüyorsun, çok araştırma yaptığına eminim bu konuda 😊

• ⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan inan en az baktığım konu bu sadece havasından dolayı olursa tampa olur

• @T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim hocam inşallah beraber bu sene kazanırız çıkmasa da çıkacağı güne kadar devam...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |