(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Merhaba herkese, yaklaşık 1 ay önce ailem için yeni sistemden vize başvurusu yaptım. Ankaradan randevu tarihi denk getirmeye çalışıyorum. Danışmanların öne çekme hizmet ücretleri çok yüksek. Kendim nasıl başarabilirim tavsiyeleriniz var mıdır?
-
@busedmrcgl eski sistemdeyken boş vakitlerimde sürekli deneyerek öne çekmiştim yeni sistemde randevu değişikliği söz konusu ise sürekli denemenizi özellikle pes etmemenizi tavsiye ederim.
-
@T-C-Kubilay-Dikici Daha randevu tarihi secmedim acikcasi, dediginiz gibi surekli kontrol ediyorum duzenli olarak bir aydir ama bir turlu denk getiremedim.
-
@busedmrcgl umarım istediğiniz bir tarihe bulursunuz yeni sistemin nasıl olduğunu bilmiyorum deneyimleri okuyarak bir fikir edinmeye çalışıyorum ama çok yeni bir durum olduğu için bilgilerde taze ve yeni oluyor inşallah istediğiniz tarihe bulursunuz
-
Merhaba yakın tarihte mülakata giren oldu mı acaba
-
Cevap: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ Herkese merhaba, biz yakın zamanda mülakata girdik Ankara'da. Pasaport teslimini pick up yapmışız. Mailimiz geldi ve oradan izmir giriyoruz ama bizim yaşamız olduğumuz semt çıkmıyor? Bunu yaşayan var mı?
-
@berika biz girdik. sorunuz varsa yazabilirsiniz
-
Merhaba. Pasaportumu teslim alabileceğime dair mail geldi. Ben posta yoluyla teslim almak istiyorum ve adres dolduruyordum İzmir'de yaşıyorum ancak oturduğum Semt çıkmıyor. Bu durumda ne yapmam lazım bilen var mı? Tekrar Ankara'ya gidip elden mi teslim almalıyım? Yoksa bana yakın olan bir semti seçersem sıkıntı olur mu teslimatta?
-
@vizealmayacalisan ne sordular acaba birde profilinizi öğrenebilir miyim yakın zamanda mülakatım varda merak ettim
-
@vizealmayacalisan merhaba ne sordular acaba birde profiliniz nasıldı
-
5 Ekim'de B2 turist vizesi randevum var konsolosluğa gitmeden önce banka hesabında kaç dolar göstermem lazım hangi evrakları hazırlamam lazim
-
@berika Genel olarak ilk başta gitme amacını soruyorlar herkesin de söylediği gibi. Biriyle gidecekseniz o kişiyi soruyorlar. Genel olarak kendine çok güvenmeyen ve konuşurken çok fazla takılan ne diyeceğini durup düşünen kişiler alamıyor aslında. Örneğin fuara katılmak isteyen biri gideceği fuarın adını tam söyleyemeyip alamadı. Güven vermiyordu kesinlikle. Kendinizden emin durursanız ve Sorulan tüm sorulara kendinize güvenerek en önemlisi de doğru cevaplar verirseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Doğruluk ve dürüstlük en önemlisi. Tanıdık vs varsa yakın akrabalarınızdan yine yalan söylenmemeli çünkü görebiliyorlardır bence.
-
5 gün sonra b1/b2 vize görüşmem var. DS160 formumu daha önceden doğum yerimi yanlış yazdığım için güncellemiştim sanırım artık güncelleme şansım yok. Pasaportumun süresi ekimde biteceği için yeni pasaport aldım ve eskisi geçersiz oldu (içerisinde 2 japonya 1 güney kore giriş damgası var) Şuan DS160 formumda o pasaportun numarası var ve mülakat günü yanıma 2 pasaportumu da alıp gitmeyi düşünüyorum. Bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?
-
Şuan baktığımda ödeme ve randevu bilgilerimi göremiyorum. Yanlış birşeye mi bastım bilmiyorum ama 5 gün sonra randevum vardı şuan iptal edildi yazıyor ve ödeme dahil hiçbirşey görünmüyor. Feedback/request kısmına yazdım ama allah bilir ne zaman dönüş yaparlar. yok mu bunun bir çaresi ?
-

Bakmakla yükümlü kişi olarak kızımı ds 160 ni yanls yazdığimdan kaldır dedim yeni eklemek istediğimde zaten sistemde var Dior ee ama yok yeniyi de eklemiyor ne yapmk lazim -
Arkadaşlar merhaba. Ben bi konuda yardım istiyorum. Turist vizesi için ds 160 formunu doldurarak başvuru yapmıştım ve randevu tarihi oluşturuldu. Randevu tarihi verildikten sonra umreye gittim. Yurtdışına çıkmış olduğum için ds 160 formunu güncellemem gerekiyor mu?
-
@vizealmayacalisan aynı sorunu teyzem ve babam için İzmir’den biz de yaşadık. Ancak çözüm bulamadık. Basit bir dilekçe ve kimlik fotokopisi ile istanbuldaki bir tanıdığımız aldı Vfs şubesinden.
-
@siskebab 08503901950 numarayı arayın bakıyorlar durumuna. Umarım benim gibi iptal etmemişsinizdir randevunuzu
-
@Eliff-0 gerekmiyor, formu doldurduğunuz tarihe kadar olan seyahatlerinizi DS160’da doğru beyan etmiş olmanız yeterli. Hayat devam ediyor, mülakat tarihinize kadar başka yurtdışı seyahatlerde yapabilirsiniz gerekirse.
-
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum..ds 160 formalarını doldurduktan sonra konsolosluğun sitesinden de bazı bilgiler girmem gerekiyormuş yeni sisteme göre,girdim ilerledim bakmakla yükümlü kisilerei eklemeye geldim eş çocuk hepsini eklemem gerekiyormuş..ekledim..kızımın ds 160 form numarasını yanls girmişim,sildim,yeniden ekle dediğimde sistemde bu var Dior,eski bakmakla yükümlü kişilerden bulup tekrar bilgilerini girdiğimde yine aynı şeyi söylüyor..takıldım kaldım burda..ne yapmalıyım ilerleyemiyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum